- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
hadi bakalım dedektifler siziiiakşamdan beri çatlattı bu adam bizi yaaa.inşallah hepimiz yanılmışızdır.bakalım ne çıkacak sonuç:18:
Konu sahibesi birde şu var diyelim eşinin başka bir hattı yok senin alıp kurcaladığın hattı kullanıyor
Eline alıp baktığında konuşulan saatin ve tarihin telefonun arama kaydı kısmında olması lazım senin onun konuşmasına denk geldigin saat ve tarihle örtüşmesi lazım..
Bir iki saat ileri ya da geri farketmez tarih kesinlikle tutmalı saat kısmı dediğim gibi bir iki saat ileri olsada farketmez..
fatoş çözecek bu durummu ınsallahh onu beklıyorum su ann
fatoş aradımı ki merak ettik doğrusu, kadının yiyeceğini sanmıyorum. Şahsen beni sürekli özelden biri arasa sesimi dinlese sonraki temsilci vs. yemezdim
Kızlar adam karısını sürekli tatile git diye ikna etmenin derdine düşmüş..
Bu adam karısının üzerinde yobazca hareket edip emirler yagdırıp durmaktayken evde çocuklarının yaramazlığı yüzünden bir tencere pişiremediği yemeğin hesabını sorarken karısının iki bebesini alıp ''Ablana tatile gitsene '' diyebileceğine kanaat getirebiliyor musunuz ?
Ya arkadaşlar herkes kadını bulması gerektiğinde hem fikir ama , ben hala anlamıyorum kadını bulsa ne olacak tel açtı / yada gitti yüzüyüze hakaret etti kocamı bırak dedi hadi olmaz ya kadında kocayı bıraktı bu mudur çözüldü mü sorun ? Aldatan adam, o kadının arkadaşımıza bir taahüdümü var hayır, ama kocasının var. İş kocada bitiyor o kadında değil ki.
bir dakika bir dakika hepimiz diyemezsiniz.ben adamın masum olduğuna inanıyorum
ya mübarek üç aylarda rahat durun bari, şeytanın bile bu aylarda eli kolu bağlı derler, siz kime uyarsınız anlamam
Artık şeytana filan uyulmuyor çünkü ben artık şeytanın bazı insanların bizzat kendisi olduğuna inanıyorum yani insanların kendisi şeytan olmuş durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?