inanamıyorum.....hala şoktayım :(

dün ayın 22 siydi ve tam yemegımızı yedıkk ben sofrayı topluyordum.saat 8 de ıftar acıyoruz bız eşimde 20:17 falan gıbı gorusme yaptı yanı benı yemek yıyor sandı hala..bende sofrayı topladım baktım bu odada ısıklar kapalı fısır fısır konusuyoo içeri girmesem sesını duyamam o kadar kısık sesle konusuyorr..ayrıca kapılarda açık buyuk salonun taa en sonundakı koltukta görusuyorduu..

teldede baktıgım no tam aynı sattı ve tarıhı gösterıyorr

ayrıca çok haklısın benım beynım resmen durmus durumdaa..hakketten eşimi neden arıyorsunuz dunden berı derdı
ama yok benı nedne arıyorsunuz dunden berı dedı.. bende cocuk aramız kusura bakmayın dedım surtaıma kapattı ...öenmli degıl fılan demedı yanıı tmm dedı kapattı sinirlendii..bencede hat kadının ustunee..

Kızlar adam karısını sürekli tatile git diye ikna etmenin derdine düşmüş..

Bu adam karısının üzerinde yobazca hareket edip emirler yagdırıp durmaktayken evde çocuklarının yaramazlığı yüzünden bir tencere pişiremediği yemeğin hesabını sorarken karısının iki bebesini alıp ''Ablana tatile gitsene '' diyebileceğine kanaat getirebiliyor musunuz ?

Ya arkadaşlar herkes kadını bulması gerektiğinde hem fikir ama , ben hala anlamıyorum kadını bulsa ne olacak tel açtı / yada gitti yüzüyüze hakaret etti kocamı bırak dedi hadi olmaz ya kadında kocayı bıraktı bu mudur çözüldü mü sorun ? Aldatan adam, o kadının arkadaşımıza bir taahüdümü var hayır, ama kocasının var. İş kocada bitiyor o kadında değil ki.

Sonra gene sabrına hayranım demiş bazı arkadaşlarım, gidecek yeri, bir işi olmayan insanın çekip gitmesi kolay mıdır ? Devlete sığın denmiş, yıllardır evinin hanımı olan birinin çocuklarıyla devlete sığınması yazıldığı kadar kolay mı ? git demek kolay da gidilir mi ? Gidilebilr mi ?

Beni sorarsanız ben 10 dk bile sabretmezdim, çocuğum için bile ise asla. Ama evim, mesleğim, iyi kazandığım bir işim var benim için kolay ama ya olmayan için ?

Her şart kendi içerisinde değerlendirilmeli, yoksa bırak demek, adamı parala demek öyle kolay ki.

Benim gördüğüm bu olay, bir sonraki olaya kadar tatlıya bağlanacak çünkü arkadaşımızın çaresi yok.

Son düzenleme:
senin bu kocan sağlam bi dayak istiyo valla...
ne kadar çok üzdü seni böyle...
resmen gözü dışarda adamın...
otur konuş yani olmaz böyle...
ailen arkanda olur mu buarada...
bide o kadar yalan dolanın içinde bi de namaza gidiyo utanmaz...

fatoş çözecek bu durummu ınsallahh onu beklıyorum su ann

walla arkadaşlar böyle bir yasak ilişki yaşayan bir kadın... akşamdan beni rahatsız ediyosunuz demiş ya arandığının farkında şimdi yine bilinmedik bir numara arayacak...banka kozmetik ıvır zıvır ismini öğrenmeye çalışacak...söyliyceni sanıyomusunuz...bunlar ne kaşar oluyo biliyomusuz.kadın çoktan uyanmıştır.normal şartlarda o konuşmayı bile yapmaz sinsi sinsi dinlerdi karısımı acaba diye yada hiç açmazdı... bu kaşarlar baya bi tecrübeli oluyo

her ikisine de katılıyorum

eski konusunu sürekli takip ettim

kız için karısını üzen o koca değil miydi

adamın bütün tavırlarını biliyorum

kadını bulsa hiç bişey değişmeyecek

adam belli bu sorumsuz kaba evdekini kıymetini bilmeyen bi eş

ee konu sahibi de ailesinden akraba evliliğinden

2 küçük çocuğundan ve geliri olmadığından dolayı tepki veremecek

bi önce ki konularına dönecek olay

üzgünüm ama kocan yine affetirecek kendini üstüne bi güzel kapatacak olayın

ayrıyetten karşıda ki kadın suçlu değil suçlu olan eş

birde namaz kılıyormuş eşin (!)
gerçi o kılsa kaç yazar
canım bence sen anladıgını ona söyle ! çoluğun çocuğun var senin! anlamamış gibi yaparsan o kadınla ilişkisini artırabilir
'' bir avrat daha alacağım '' hee..
yazık valla suratına tüküresim geldi.

kızlar fatoş arkadasımızdan ALLAH razı olsunn ..benım msn acılmadı tuttu kendı msnsını verdıı sifresını verdı sırf konusmayı bende duyayım dıyee...

ayarladık zorl ve öyle bır konustukı ben bıle burdan ınandım helal olsun fatosa

kadın sadece adını söyledı ve evlı oldugunu ..ayrıca kadını tanımıyorum..
ben eski patron olan bu o... beylere gıttım yenı cocugu oldugunda hayırlı olsuna ve esınıde bılıyorum adı bu degıldı emınım suan onunda asını unuttum ama bu degıldı emınımm..

ne teraneler dönuyo anlamıyorum yaa o....beyın şi degıll ama o.. beyin nesı buu ve evlıı

yada kadın yuttu numarayıda yalan isimmi dedı ..

ama ihtimal vermıyorum fatos rolunu cok guzel oynadıı cok ınandırıcıydıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…