inanamıyorum.....hala şoktayım :(

offfffffff daraldım vallahı yaaa nefes alamıyorumm...

ben bu saaten sonra canim esinin hareketlerini pür dikkaet dinle ortada yalan var patronumla konustum dedi evli bir bayana ait cikti telefon bu numara sonucta o bayana ait ve esinde onu aradi konustular bunlar yine ararlar konusurlar sen iyice izle dikkat et bakalim agzindan xxxxxxx cikcak mi diye yada esini arayim benxxxxxxxdeyim bakalip ne yapacak oda olabilir

Son düzenleme:
Mavi'nin konusu geldi aklıma eşi öyle iyi tezgahlamıştı ki durumu onun konusunda da okuyanlar bilirler neredeyse biz bile inanmıştık masum olduğuna adamın o derece !

Sonrasında maalesef eşini aldattığı ortaya çıktı adam itiraf etmek zorunda kalmıştı..Sonra ne oldu bilmiyoruz Mavi bir gitti pir gitti..

Neyse diyeceğim o ki kadınlar aldatıldığından şüpheleniyorsa bu kadınların %80'ni şüphesinde haklı çıkıyor..

Diğer %10'u ispat edemiyor diğer %10'u da masum erkek güruhunu temsil ediyor..

Son düzenleme:
Neden kadını bulmaya çalışıyorsunuz? x,y,z kişisi ne fark eder!! Sonuçta her şey ortada! Bence o kadınla muhatap olmayın..Kocası ne yapıyor bu arada!?

Benim Bile Ruhum Daraldı Burda Pöffffffff Ne Karışık Bi Olay
Ama Eşin Seni Aldatıyoda Olsa Aldatmıyoda Olsa Kesinlikle Sizleri Hak Etmiyo

evet bende hatırladım
o konudan sonra gitmişti mavi

ya kızlar bısey dıcemde bu kadın aksamdan berı zatn aranıyor kalkıpta sıze gercek ısmını soyeyecek deılkı sallamak cokmu zor kı bence deıl.

arkadaşım bence kadın uyandı 2 gündür aranıyor sonuçta...söylemedi adını size salladı bir isim...böyle bir ilişki yaşayan kadın uyanmazmı yaaa

ama söyle bisi oldu merhaba iyi gunler dedim size bi kac soru sorcam adini soy adiniz i alabilirmiyim dedim kadin hemen xxxxxxx ne bisi dedi sonra panik oldu siz nerden ariyorsnuz felan bende salladim bisiler zamaniniz varsa sorabilirim dedi tamam buyrun sorun felan dedi sormaya basliordum kusura bakmayim ben cevab vermek istemiyorum dedi

Son düzenleme:
erkekler kadınlar ne duruma düşünüyorlar

benim fikrim evet aldatılıyorsunuz maalesef bu çok açık ortada

inşallah çok çirkef bir kadının eline düşmüştür ve rezil olur cümle aleme AMİN

tabikide kadin uyanmista olabilir numaradan adda sölemis olabilir ben arkadsin istegini yerine getirdim sadece yardim etti mi aciklaga cikardimi hayir ins bundan sonraki harekketinle bise bulubilirsin

canım soyadı tam olarak neydıı
cunku o..beyın soy ısmı farklı bir insan hemende ısım uyduramzkı ama hemen söylemıs adını ...yalan isim söyleyen adam önce sız kımsınız felan neden arıyorsunuz derdii..o kadar panık olmuskı hemen söyleyıvermıs duusnmeden aklına mukadeesmı gelmıs hemen o anda isim olarakk

o yolun yolcusu birisi hemen herşey getirir aklına canım sen ne diyon

İki ihtimal var gibi görünüyor ya kadın patronun eşi ama bu aramalardan uyandı ve gerçek adını söylemedi ya da bu kadın daha önce patronun eski kırığı belki hala devam bile ediyor olabilir eşin de bu kadınla birlikte başka açıklaması yok gibi. Eşin zaten karakter yoksunu düzgün olmayan birisi onu daha önceki konularından anladı burdan bir çok kişi o yüzden kesinlikle bir iş dönüyor yani masum ,ahlaklı ,saf bir insan değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…