- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
offfffffff daraldım vallahı yaaa nefes alamıyorumm...
arkadaşım bence kadın uyandı 2 gündür aranıyor sonuçta...söylemedi adını size salladı bir isim...böyle bir ilişki yaşayan kadın uyanmazmı yaaa
Mavi'nin konusu geldi aklıma eşi öyle iti tezgahlamıştı ki durumu onun konusunda da okuyanlar bilirler neredeyse biz bile inanmıştık masum olduğuna adamın o derece !
Sonrasında maalesef eşini aldattığı ortaya çıktı adam itiraf etmek zorunda kalmıştı..Sonra ne oldu bilmiyoruz Mavi bir gitti pir gitti..
Neyse diyeceğim o ki kadınlar aldatıldığından şüpheleniyorsa bu kadınların %80'ni şüphesinde haklı çıkıyor..
Diğer %10'u ispat edemiyor diğer %10'u da masum erkek güruhunu temsil ediyor..
arkadaşım bence kadın uyandı 2 gündür aranıyor sonuçta...söylemedi adını size salladı bir isim...böyle bir ilişki yaşayan kadın uyanmazmı yaaa
ama söyle bisi oldu merhaba iyi gunler dedim size bi kac soru sorcam adini soy adiniz i alabilirmiyim dedim kadin hemen mukaddes daracimi ne bisi dedi sonra panik oldu siz nerden ariyorsnuz felan bende salladim bisiler zamaniniz varsa sorabilirim dedi tamam buyrun sorun felan dedi sormaya basliordum kusura bakmayim ben cevab vermek istemiyorum dedi
konu sahibi antalyadamı yaşıyorsunuz
canım soyadı tam olarak neydıı
cunku o..beyın soy ısmı farklı bir insan hemende ısım uyduramzkı ama hemen söylemıs adını ...yalan isim söyleyen adam önce sız kımsınız felan neden arıyorsunuz derdii..o kadar panık olmuskı hemen söyleyıvermıs duusnmeden aklına mukadeesmı gelmıs hemen o anda isim olarakk
hayır canım ...ufak bır ilçede yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?