- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
ama söyle bisi oldu merhaba iyi gunler dedim size bi kac soru sorcam adini soy adiniz i alabilirmiyim dedim kadin hemen mukaddes daracimi ne bisi dedi sonra panik oldu siz nerden ariyorsnuz felan bende salladim bisiler zamaniniz varsa sorabilirim dedi tamam buyrun sorun felan dedi sormaya basliordum kusura bakmayim ben cevab vermek istemiyorum dedi
tatlım bu tür ilişkileri yaşayan kaşarlar diycem olayın başından beri hazırlıklı oluyolar bir gün karısı arıycak diyeumarımki yanlışlık vardır...yanlışlık yoksada ne bu böyle canım 2 ay önce o hasta kız şimdi evli kadın amannnn 1 kere yaparda affedersin bu ne yaaa vıccık vıcıkk her an için kadın ayarlıyo demekki adamın eli kimin cebinde yaaa anlamadım
ewet ya öyle yapsanız daha güzel olurdu o anda pat diye ne diyebilirdi ki paniklemesinden falan anlardınız yani daha iyi bir fikirmiş aslındadiyorum ya bu sekilde konunun icergi ortaya cikmicakti adini alabilmekti konu sahibi bunu istioyrdu kadin tabikide ismini sallamis olabilir sana katiliyorum aslinda ben olsaydim sonucta bu numarayi esi aramis bende arardim bu numara sevgilimin numarisi nerden aldin derdim ama konu sahibi kabul etmedi bende bu sekilde oynadim ama yedi yemedi kadin oynadi oynamadi bilemem
ewet ya öyle yapsanız daha güzel olurdu o anda pat diye ne diyebilirdi ki paniklemesinden falan anlardınız yani daha iyi bir fikirmiş aslında
Bilmiyorum bende şöyle bir fikir vereyim.
Akşam eşin evdeyken. Yine Fatoş yada bir başkası, bayanı arasın. Ve dediği gibi bu numaralı kişi benim erkek arkadaşım siz kimsiniz sizinle neden görüşüyor. Ama eşinin adını söylemesin sadece numarasını söylesin. Ve bekle bakalım kadın mutlaka eşini hemen arar bunun ardından. Sen de görmüş olursun ne konuştuklarını falan.
Hoş kadın şimdiye kadar şüphelenip kocana da bahsetmiş olabilir keşke dün akşamdan sonra deşmeseydin ama neyse...
Ama kıyameti koparacaksanda emin ol.
canım aklıma benim kocamın vukuatları geldı..bizimde ramazandı eşim hep ismetle konuşuyodu
bende erkek sanıyodum ama bigün şüphelenip tel.şarzdayken noyu aldım ve aradım bayan çıktı
ve eşime kızdım bu bayan kım dıye oda yok o arkadaşımın eşi sen onların yuvasını yıkcan falan
dıye üstüme geldı güya arkadaşının telini karısı açmış bana öyle dedi,neyse küçük görümceme
anlattım oda yenge sen ver teli ben bi sorım kımmıs dedi, görümcem aradı kız diyokı ben muratın
eşiyım bu tel.muratın evde unutmuş falan sonra biz anladık yalan olduğunu isim tutmuyodu
herşeyde anlaşmışlarda isimi unutmuşlar işte..sonra itiraf etmişti ama yıne yalanla sadece dertleşiyolarmış:44:
ölede olabilir ama aslinda konu sahibinin bu isi halletmesi geriyor yani snucta arannan numara kadina ait elinde en buyuk koz var sonucta allah yardimci olsun kolay durum deil
İster misiniz kadın da bu konuyu okuyor olsun ve herşeyden haberi olmuş olsun?
Yok canım daha neler belki de, ama aklıma geldi bi andaa
karısı dururken neyın dertleşmesı bu bend eonu anlamıyorumm
borçalrı yuzundemı dertlesıyorr yoksa ben evlıyım ama mutsuzum dıyemı dert yanıyorr madem öle söylesın bızde bilelimm ..çokta meraklı degılım onula evlı kalmayaa....nefret edıyroum yaa tiksindim artık herşeyden herkesten ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?