inanamıyorum.....hala şoktayım :(

tatlım bu tür ilişkileri yaşayan kaşarlar diycem olayın başından beri hazırlıklı oluyolar bir gün karısı arıycak diye umarımki yanlışlık vardır...yanlışlık yoksada ne bu böyle canım 2 ay önce o hasta kız şimdi evli kadın amannnn 1 kere yaparda affedersin bu ne yaaa vıccık vıcıkk her an için kadın ayarlıyo demekkiadamın eli kimin cebinde yaaa anlamadım

diyorum ya bu sekilde konunun icergi ortaya cikmicakti adini alabilmekti konu sahibi bunu istioyrdu kadin tabikide ismini sallamis olabilir sana katiliyorum aslinda ben olsaydim sonucta bu numarayi esi aramis bende arardim bu numara sevgilimin numarisi nerden aldin derdim ama konu sahibi kabul etmedi bende bu sekilde oynadim ama yedi yemedi kadin oynadi oynamadi bilemem

ewet ya öyle yapsanız daha güzel olurdu o anda pat diye ne diyebilirdi ki paniklemesinden falan anlardınız yani daha iyi bir fikirmiş aslında

o kadın bu kadın ne farkeder ki sen aldatıldığını bile bile hala o adamın yüzüne nasıl bakıyorsun dedektifliğin ne alemi varki ben olsam o ilk aramanda kadına senin benim kocamla ne alakan var utanmıyormusun evli çocuklu adamla konuşmaya derdim ağzıma geleni sayardım tabi eşimde uyanırdı onuda rezil ederdim sen sustukça rezillikleri artacak sen bekledikçe o isim mi bu kadın mı diye bekledikçe işler daha ilerliyecek sen kendini yiyeceksin mutsuz olacak belki çocuklarını ihmal edeceksin sana yazık değil mi canım
sen kadın değilmisin sen insan değilmisin neyi bekliyorsun kiii
ben olsam eşimle yüzleşirdim ayrıca aile büyüklerine açardım konuyu eşimin kulaklarını çekmesi için sende harekete geç artık boş şeylerle uğraşma kadın açana kadar aradım numarı ve ilk çtığında hesap sorardım

Bilmiyorum bende şöyle bir fikir vereyim.
Akşam eşin evdeyken. Yine Fatoş yada bir başkası, bayanı arasın. Ve dediği gibi bu numaralı kişi benim erkek arkadaşım siz kimsiniz sizinle neden görüşüyor. Ama eşinin adını söylemesin sadece numarasını söylesin. Ve bekle bakalım kadın mutlaka eşini hemen arar bunun ardından. Sen de görmüş olursun ne konuştuklarını falan.
Hoş kadın şimdiye kadar şüphelenip kocana da bahsetmiş olabilir keşke dün akşamdan sonra deşmeseydin ama neyse...
Ama kıyameti koparacaksanda emin ol.

Son düzenleme:
canım aklıma benim kocamın vukuatları geldı..bizimde ramazandı eşim hep ismetle konuşuyodu
bende erkek sanıyodum ama bigün şüphelenip tel.şarzdayken noyu aldım ve aradım bayan çıktı
ve eşime kızdım bu bayan kım dıye oda yok o arkadaşımın eşi sen onların yuvasını yıkcan falan
dıye üstüme geldı güya arkadaşının telini karısı açmış bana öyle dedi,neyse küçük görümceme
anlattım oda yenge sen ver teli ben bi sorım kımmıs dedi, görümcem aradı kız diyokı ben muratın
eşiyım bu tel.muratın evde unutmuş falan sonra biz anladık yalan olduğunu isim tutmuyodu
herşeyde anlaşmışlarda isimi unutmuşlar işte..sonra itiraf etmişti ama yıne yalanla sadece dertleşiyolarmış:44:

Son düzenleme:

ölede olabilir ama aslinda konu sahibinin bu isi halletmesi geriyor yani snucta arannan numara kadina ait elinde en buyuk koz var sonucta allah yardimci olsun kolay durum deil

karısı dururken neyın dertleşmesı bu bend eonu anlamıyorumm
borçalrı yuzundemı dertlesıyorr yoksa ben evlıyım ama mutsuzum dıyemı dert yanıyorr madem öle söylesın bızde bilelimm ..çokta meraklı degılım onula evlı kalmayaa....nefret edıyroum yaa tiksindim artık herşeyden herkesten ...

canım biliyorum söylemesi kolay ama biraz sakin ol, sakin olursan karşındaki insanda hataları daha net görürsün. Bak bu işte başka şeyler var bence. Patronum diyor eşin. Karısı çıkıyor. ama telefondaki karısı değil. Ben zaten başından beri inanmadım buna. Ama şu da var bence eski mi yeni mi bilmem de bu işin patronla da ilgisi var

akşam eve nasıl gelecek ne yüzle gelecekk..
oturup konusmak ıstıyorum ama bılıyorumkı reddeder uyduruda uydurur cok kabılıyetlıdır yalan söyleme konsuundaa...inandırır hemen benıı....ama öyle birşey bulmalıyımkı kaçacak delıği kalmasınn..yüzüne patlatayımm..babamlarada durumu anlatırım ve bıtırırırm bu olmayan evlılıgı...

4 senedır bır bırmızı ıteklıyoruzz sırf bıraz daha yururmu bue vlılık dıyee ama olmuyor ıstee benı sevdı guya aşık oldu ebnım için intiharlar ett hepsı yalanmıss anladımm...

3 sene nısanlı kaldım bın kez ayrılmak ıstedııgmı söledım ama babam asla kabul etmedı...ve evlednık hala mutsuzum hala umudumda bıttı ..evlatlarım ıcıcn hersey ama hayatın tadını alamıyorum ya abıktım usandım ..tükendim

İster misiniz kadın da bu konuyu okuyor olsun ve herşeyden haberi olmuş olsun?

Yok canım daha neler belki de, ama aklıma geldi bi andaa

Sakin olmak çok zordur sanırım böyle bir durumda ama sakin olun
siz yenede ben olsam böyle bir durumda ne yapardım baştan zaten kesinlikle
ayrılırım bu kesin ama ayrılmadan her şeyi ortaya dökerim merak ederim bu kadını
sonrada herşeyini alır kıçına tekmeyi vururum tek söyleyeceğim buu
allah yardımcınız olsun bu mübarek günlerde inş her şeyi öğrenir
evlatlarınızla yolunuza devam edersiniz
(ayrıca bir arkadaşın dediği gibi bu işle patronunda bir ilgisi olduğunu düşünüyorum ben)

İster misiniz kadın da bu konuyu okuyor olsun ve herşeyden haberi olmuş olsun?

Yok canım daha neler belki de, ama aklıma geldi bi andaa

benımde aklıma gelıyor bazen tek bu kpnu ıcın deıl bı yorum yapıyoruz belkı o kadında buraya uye okuyodur felan dıe ama hıc hos olmaz gercekten..cinayet sebebi gibi

Su mubarek gunde allah yardımcın olsun.ama öncelıkle kendını yıyıp bıtırme burda önemlı olan sensın.senin sağlığın o yuzden bu durumda sadece kendını dusun.ben olsaydım solugu adlıyede alırdım kesın herseye katlanırım ama aldatılmaya asla buyu konusmamak lazım ama.emın adımlarla kendını fazla uzmeden yıpratmadan yürü.ve bu işi daha fazla uzatıp kendını yıpratma. Ara kadını eşinde evdeyken cagır bıyere esınıde gotur oraya yuzlestır 2sınınde haberı olmasın bırbırınden.

evt bende anlamıyorum. nekadar dert olmuşum ben sana da gittin ellerle konuştun dıye
çok tartıştım hala tartışıp konuşuyorum ...ama bitmiyo çilem unutamıyorum benım
derdım daha buyuk şimdı ama hep ona soylüyorum... keşke başka çarem olsa ama
yok kabullenmekten başka hergün kendimi daha kötü hıssedıyorum ve yıpratıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…