- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
akşam eve nasıl gelecek ne yüzle gelecekk..
oturup konusmak ıstıyorum ama bılıyorumkı reddeder uyduruda uydurur cok kabılıyetlıdır yalan söyleme konsuundaa...inandırır hemen benıı....ama öyle birşey bulmalıyımkı kaçacak delıği kalmasınn..yüzüne patlatayımm..babamlarada durumu anlatırım ve bıtırırırm bu olmayan evlılıgı...
4 senedır bır bırmızı ıteklıyoruzz sırf bıraz daha yururmu bue vlılık dıyee ama olmuyor ıstee benı sevdı guya aşık oldu ebnım için intiharlar ett hepsı yalanmıss anladımm...
3 sene nısanlı kaldım bın kez ayrılmak ıstedııgmı söledım ama babam asla kabul etmedı...ve evlednık hala mutsuzum hala umudumda bıttı ..evlatlarım ıcıcn hersey ama hayatın tadını alamıyorum ya abıktım usandım ..tükendim
ya bişi söyliycem daha 1 ay kadar önce o hasta dediği kızın kapısından ayrılmıyodu ya bu adam.1 ay sonra yeni bir aşka yelken açmış olması biraz zor geliyo bana.o zamanlar hatırlıyorum sizi sinir edene kadar peşindeydi kızın...aklıma yeni takılan bişi var benim yaaa...adam geldi sana kız hasta dedi o zamanlar...sen dükkana gittiğinde tezgahtar adam bu ikisi birbirine hasta dedi...kocan seninle dalga mı geçti kız hasta diye acaba içinden hehhhe bana hasta demiş olabilkirmi.ayrıca çok güzel bir kız demiştiniz nasıl hastalık bu...yani bu kafama takıldı kızın hasta bi hali yok diye o zamanlar konuşmuştuk...tezgahtar adamın söylediği yerde olabilirmiyiz bunlar birbirine HASTA
medneeee gelsene bi bizim topıge sen ya
gelmiştim ama benle konuşmadınız küsdüm bende size
askolsun ya sacmalama sen benım o topıkdekı ılk arkadasımsın konusmaz olurmuyum bı oku bakalım yıne ıstersen ben yazmısımdır den o arada cıkmıssındır vazmı gectın sen zayıflamaktan
bu adam her fırsatta senle yakınlaşmaya çalışan bir adamdı seni köşe bucak sıkıştırmıyor muydu şimdi senle cinsel anlamda uzak duruyor en büyük kanıt bu
Bana öyle geliyor ki...
Akşam eşin güler yüzle gelecek.Sana hediye filan getirecek.
Aramanın basit bir açıklaması olacak.Arkadaşımın eşi,kuzeni vs...
Bu kadar büyütülen konu,püf diye kapanacak.
Daha önce de oldu.
Sanki sıkılıp olay arıyorsun.
Boş yere ortalığı velveleye veriyorsun diye düşünüyorum.
Off yaa bilmiyorummmm çok üzülüyorum çokk.
Dün gece yazdıklarını okurken hiiiiiiii diye bi ses çıkmış benden nooluyo falan oldular.
Sana ne diyebilirim ki. Eden bulsun inşallah. Bak herkes senin için dua ediyor. Keşke elimizden fazlası gelse. Annenle aran nasıl dertleşebilirmisin, yakınmısın destek mi sana. Bugün olmasa yarın belki seneye bu evliliğin suyu ısındı besbelli gereken zemini hazırlasan diyorum. Ne kadar sert olursa olsun aldatma, şiddet ve torununa süt bile almayan bu adamla kal diye zorlar mı baban gerçekten.
Ne olur salma kendini. Çetin bir sınav veriyorsun ama aşacaksın. Bizde kk olarak destek olmaya çalışıcaz elimizden geldiğince.Yeter ki sen dik dur canım. Herşey olacağına varır elbet. Allah yardımcın olsun.
dualarımı her zaman yapıyorrum dünde sahuru yaptıktan sonra sabaha namazımı kıldım açtım ellerimi semaya yalvardım allahım eger altadıyorsa önüme dök herseyi dedimm...rabbım duyar sesımı ınsallah şu mübarek gündee yalvarıyorum allahım nolursun yaa daha fazla enayı yerıne koymadan bneı cıkrt herseyı ortaya rabbımm m
ne yapacagımı bılmıyorum yemın ederım beynim dondu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?