inanamıyorum.....hala şoktayım :(

ya bişi söyliycem daha 1 ay kadar önce o hasta dediği kızın kapısından ayrılmıyodu ya bu adam.1 ay sonra yeni bir aşka yelken açmış olması biraz zor geliyo bana.o zamanlar hatırlıyorum sizi sinir edene kadar peşindeydi kızın...aklıma yeni takılan bişi var benim yaaa...adam geldi sana kız hasta dedi o zamanlar...sen dükkana gittiğinde tezgahtar adam bu ikisi birbirine hasta dedi...kocan seninle dalga mı geçti kız hasta diye acabaiçinden hehhhe bana hasta demiş olabilkirmi.ayrıca çok güzel bir kız demiştiniz nasıl hastalık bu...yani bu kafama takıldı kızın hasta bi hali yok diye o zamanlar konuşmuştuk...tezgahtar adamın söylediği yerde olabilirmiyiz bunlar birbirine HASTA

dıyorumya bu satten sonraa duyacağım hıcbırseye saırmayacagımm ..hazırlıklıyım her haltınaa...ama cekıp gıtmeyede hazırım yeterkı ortaya cıksın ne varsa ..beklemeye tahammulum kalmadı bu adama ıftara yemek hazırlamak bıle gelmıyor ıcımden

cnmm öncelikle sakin ol
biliyorum zor fakat eline somut deliller almadan çıkma o kapıdan somut delillerle de süründür onu
ilk önce o numarayı kaydına al laptop da kayıtlarını bulmaya çalış maillerin falan günlüklerine bak
bu tezgahtar kızın face adresini bulmaya çalış adını biliyordun galiba adını arattır fotoları varsa kaydet (ama bilgisayarda kalmasın flash bellek e at)

herşeyden önce sakin ol belli etme bırak açık versin işini kolaylaştırsın.....
Allah ım bu dertten biran önce kurtulmanı nasip eyler inşallah

Bu adamın bir haltlar karıştırdığı beklenen birşeydi ama artık yavaş yavaş ortaya dökülüyor ben olsam pusuya yatar iyice anlardım durumu kız kimdir nedir

öyle adama eve gelince sorgu sual yaparsan senden herşeyini saklar senınde bu işi öğrenme süren uzar otomatık olarak bu adama daha çok katlanmak zorunda kalırsın

Bazen bazı bayanların yazdıklarına cidden anlayamıyorum.

Daha önceki konuları da takip ediyordum zaten, ama konu sahibi hala ben aldatılıyor muyum diye soruyor? Aşağıda bir yorum bildiğini belli et ceza ver diyor. Yahu allah aşkına sizden vazgeçmiş başkasına gitmiş sizi kendi evinizden göndermek isteyen bir adama neyin cezasını vereceksiniz ya? Ya nolur şu konuda kimse çek devam et demesin yani. Tamam ben çok ince dokuyor olabilirim evlilik böyle olmuyorda olabilir. Ama sizi evden gönderip o kadını alacak bi adamlada evli kalmayın yani.

Canım apaçık aldatıyor işte. Seni evden göndermeye çalışmalar, senden uzak durmalar. Karanlık odalarda fısır fısır konuşmalar vs. Al eşini karşına konuş. Baktın olmuyor, numarası da varken o kadını ara. Evli barklı adamdan ne beklentisi olduğunu sor. Elinden geldiğince sabretmeye çalış. Ama hayattan bıkma noktasına geldiğin vakit bırak herşeyi. Git boşan gerekiyorsa. Bir kez geliyorsun dünyaya. Arka plana atılmış bir insan olarak yaşamayı kimse hak etmez.

saatler geçmıyorrr..zaman akmıyorrr...cok sabırsızım evet ama bır an önce cıksın ortaya tahammül sınırlarım tavan yaptıı o sabırlıı "bilmiyorum" ölüyor artık sabır mabır kalmadı bendeee cinlendim şu an ..düşündükçeee çıldırıyorum yaa başıma ağrılar gırdıı ...

Bazen bazı bayanların yazdıklarına cidden anlayamıyorum.

Daha önceki konuları da takip ediyordum zaten, ama konu sahibi hala ben aldatılıyor muyum diye soruyor? Aşağıda bir yorum bildiğini belli et ceza ver diyor. Yahu allah aşkına sizden vazgeçmiş başkasına gitmiş sizi kendi evinizden göndermek isteyen bir adama neyin cezasını vereceksiniz ya? Ya nolur şu konuda kimse çek devam et demesin yani. Tamam ben çok ince dokuyor olabilirim evlilik böyle olmuyorda olabilir. Ama sizi evden gönderip o kadını alacak bi adamlada evli kalmayın yani.

bu adam her fırsatta senle yakınlaşmaya çalışan bir adamdı seni köşe bucak sıkıştırmıyor muydu şimdi senle cinsel anlamda uzak duruyor en büyük kanıt bu

Off yaa bilmiyorummmm çok üzülüyorum çokk.
Dün gece yazdıklarını okurken hiiiiiiii diye bi ses çıkmış benden nooluyo falan oldular.
Sana ne diyebilirim ki. Eden bulsun inşallah. Bak herkes senin için dua ediyor. Keşke elimizden fazlası gelse. Annenle aran nasıl dertleşebilirmisin, yakınmısın destek mi sana. Bugün olmasa yarın belki seneye bu evliliğin suyu ısındı besbelli gereken zemini hazırlasan diyorum. Ne kadar sert olursa olsun aldatma, şiddet ve torununa süt bile almayan bu adamla kal diye zorlar mı baban gerçekten.
Ne olur salma kendini. Çetin bir sınav veriyorsun ama aşacaksın. Bizde kk olarak destek olmaya çalışıcaz elimizden geldiğince.Yeter ki sen dik dur canım. Herşey olacağına varır elbet. Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Bana öyle geliyor ki...

Akşam eşin güler yüzle gelecek.Sana hediye filan getirecek.
Aramanın basit bir açıklaması olacak.Arkadaşımın eşi,kuzeni vs...
Bu kadar büyütülen konu,püf diye kapanacak.

Daha önce de oldu.
Sanki sıkılıp olay arıyorsun.
Boş yere ortalığı velveleye veriyorsun diye düşünüyorum.

aşk olsun neden böyle dusunuyorsun ben neden sıkılayımda olay arayayım sızı mesgul edeyım bu kadarmı şerefsizim benn.....

kesın kanıt arıyorum öle kafama göre cekıp gıdemem kı

tesekkur ederım canım ıyı nıyetın ıcın ...annemle deertlesırım ama bu konuyu acamamam cunku agzında bakla ıslanmaz ortada kesın bısey yookken annem duyurur herkese..bişede yoksa ben rezıl oldugumla klaırım....

arkadaş kimseyle paylaşamadığı için buraya konu açmış
sinek küçüktür ama mide bulandırır
şüphe duyuyorsa bu elbette kafasını kurcalayacaktır
olay sandığı gibi çıksın yada çıkmasın

bu yazını okudugumda gözlerim doldu bu sahneyi okadar çok yaaşdımki okadar gözyaşı akıttımki karnımda 7 aylık bebek taşırken oda..

ne agır bir depresyondan geçtiğimi tahmin edersin belkide..

rabbim sanki dogumumu bekledi ve bebegim bir aylıkken herşeyi elime verdi hiç ummadıgım bir anda

rabbime uzanan eller boş çevrilmez
rabbim senide aydınlıga çıkartsın canım

Son düzenleme:
bencede bu konuyu eşıne açtığın zaman mutlaka
üste çıkacaktır
yapmadım etmedım vs
sonra af dılemeler, hedıyeler, ıkı güzel sözle ıkna etmeye çalışacak senı
yapabılceğın çok şey var ama yapamam dıyorsun
ozaman beklıceksın, ıçın ıçını yesede çekmek zorundasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…