- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Ben eşinle açıkça konuşman taraftarı değilim. Bu sefer de açıkça sorarsan eşin yine kıvıracak, konuyu karıştıracak, kısa bir süre yine sana iyi davranacak alışverişti hediyeydi derken olayı örtbas edecek. Sonra da tekrar eski haline dönüp, onun işini de bozduğun için daha da geçimsizleşecek eski huysuz, anlayışsız, sorumsuz kocan yeni gelecek. Bu kısır döngü bu şekilde devam edecek.
Pusuya yat arkadaşım, az sık dişini gücünü topla eğer aldatma varsa illa bir yerden açık verecektir. O zaman ayrılmak için ailene anlatabileceğim delillerin olur da belki baban da insafa gelir. Bu şekilde eşinle açık konuşup sorarsan bir yere ulaşamazsın. Sen kendin söylüyorsun iyi yalan söyler diyorsun. Seni kandırma fırsatını ona verme.
Pardon ama esi kivirdi diyelim.
Konu sahibi inanacak mi?
1. esini senin icin takip edebilecek bir arkadasin, tanidigin vs. yok mu?
2. cok riskli ama: esinin telefonundan o numaraya mesaj atsan "tanistigimiz ilk günü hatirliyormusun diye?" bakalim cvp olarak ne gelecek?
3. cok riskli ama: aldatma konusunda gercekten eminsen
esini sorguya cektiginde sogukkanli bir blöf yapabilirsin (bir tanidigin esi böyle itirafta bulunmustu diye biliyorum)
"herseyi biliyorum. telefonun no.su, sahibi, tel dökümanin hepsi elimde...
ayrica seni bir arkadasa arastirttim, takip ettirttim. rezilligin ortada.
ve en güzeli sevgilin olacak o *** herseyi telefonda itiraf etti...
itiraz edince sözünü kes ve "hic itiraz etme. hic inkar etme. daha da rezil duruma düsüyorsun"
yine itiraz edince lafini böl "beni o igrenc ispatlarini ortaya sermeme mecbur etme"
yine itiraz ve "hadi göster ispatlarini neymis neymis. senin elinde bisey yok ki"
"aptal gibi mi duruyom? ben ispatlarimi incele diye sana verecem, sen de bir güzel elimden alcan öyle mi?
yok öyle...mahkemeye kadar onlar ben de...erkeksen itiraf et hadi itiraf et ama nerde sen de o cesaret, o erkeklik..."
deyince gaza gelebilir tabi ama bu esinin yapisina bagli tabi ki...
ne gzl senaryo yazdim vay beeeee dizi senaristi olcakmisim :)
cok mu uctum ben ya???
Diğer konularını da biliyorum..
Ve inan hala o kızın Ayşe mi yoksa Fatma mı olduğunu neden bulmaya çalıştığını anlamıyorum..
Maalesef ( çok afedersiniz ama ) evdekinin öküz olduğu gerçeğini değiştirmeyecek sonuçta...
eşin düpedüz seni aldatıyor..ve sen hala o evi bekliyorsun...yerinde olsam cıkar giderdim bir bayan olarak bu kadar aşşağlanmaya gerek yok...gecen hafta pazartesi eşim beni sinir etti ters ters davranmaya başladı..benımde canım sıkıldı cıktım annemlere geldim 5 gün aramadım...hemen aradı anasını arattırdı..nasılsın iyi misin vs. gibisinden ..bende eşime cok iyiyim kafamı dinliyorum dedim...ne olur gel ben buralarda yetim kaldım sensiz cok kötüyüm vs. demeye başladı..oh dedim içimden iyi oldu...bana sende özlemedin mi? diye sorup duruyor..birkaç gün daha kalıcam dedim..tırstı iyice ondan soğacağımı düşündü...arada bir erkeklere böyle yapmak akıllarını başlarına getiriyor..
saatler geçmıyorrr..zaman akmıyorrr...cok sabırsızım evet ama bır an önce cıksın ortaya tahammül sınırlarım tavan yaptıı o sabırlıı "bilmiyorum" ölüyor artık sabır mabır kalmadı bendeee cinlendim şu an ..düşündükçeee çıldırıyorum yaa başıma ağrılar gırdıı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?