inanamıyorum.....hala şoktayım :(

Yerinde olsam, aksam eve geldiginde icimi dokerdim.

Alni acik olan sensin. Neden bu kadar kahrediyorsun kendini kadini arayarak, telefonunu arastirarak?

Eve gelince, beni aldattigini biliyorum, elimde telefonu da var. herseyi anlat derdim ben. Bu ne arkadasim insan kanser olur yahu.

Yaptiklarina bakiyorum da cok uzgunum adam resmen aldatiyor. Bir de fiziksel aldatma degil bu. senden uzaklasmis cunku. Erkek baskasina asik olunca ilk isi esinden fiziksel olarak uzaklasmak oluyor. Kaldi ki adam seni gondermeye calisiyor, sevgilisiyle tel.de konusuyor, yok seni uzmuyorum vs. diye. Daha neyin kanitini ariyorsun? Cok mu korkuyorsun esinden? Beynini yiyecegine topu ona at. Doksun etegindeki taslari.

Ben eşinle açıkça konuşman taraftarı değilim. Bu sefer de açıkça sorarsan eşin yine kıvıracak, konuyu karıştıracak, kısa bir süre yine sana iyi davranacak alışverişti hediyeydi derken olayı örtbas edecek. Sonra da tekrar eski haline dönüp, onun işini de bozduğun için daha da geçimsizleşecek eski huysuz, anlayışsız, sorumsuz kocan yeni gelecek. Bu kısır döngü bu şekilde devam edecek.

Pusuya yat arkadaşım, az sık dişini gücünü topla eğer aldatma varsa illa bir yerden açık verecektir. O zaman ayrılmak için ailene anlatabileceğim delillerin olur da belki baban da insafa gelir. Bu şekilde eşinle açık konuşup sorarsan bir yere ulaşamazsın. Sen kendin söylüyorsun iyi yalan söyler diyorsun. Seni kandırma fırsatını ona verme.

eger illaki konusacagim diyorsaniz bence birkac gun bekleyin,kendinizi aldatma durumu varsa nasil hareket etmelisiniz onu dusunerek kendinizi hazirlikli tutun..kendinizi hazir hissettiginiz an konusun..karsisinda kendinizi ezik,aciz hissetmeyin..guclu durun..durusunuz karsisinda kendisinin kotu bir sey yaptigini anlamasini saglayin..ezik dururdaniz size sadece acir,siz guclu durup,acir gibi davranirsaniz o zaman anlar..kaybeden siz olmazsiniz unutmayin..yinede icinizi ferah tutun,sakin olun..paranoyadan uzak kesinliklerle hareket edin..

Pardon ama esi kivirdi diyelim.

Konu sahibi inanacak mi?

Bir de şu var. Eşin seni şu an aldatmıyor olsa bile aldatmaya meyletmiş. Gerek o kızın peşinden koşmasından, gerek kuma esprilerinden?, eve sürekli geç gelip sizinle ilgilenmemesinden kafasında bu düşünce var bence ama gerçekleştirmiştir veya henüz gerçekleştirmemiştir orasını Allah bilir.

Açıkça konuşursan daha dikkatli olur ayrıca yeni yalanlarla kafanı karıştırır. Eşin karşına alıpta konuşulacak bir adam değil, sen de ona sinirle cevap verip şiddete maruz kalırsan ne olacak?

Dikkatli davranıp onu şüpheye düşürmeden takip et, yoksa bir arpa boyu yol alamazsın.

Pardon ama esi kivirdi diyelim.

Konu sahibi inanacak mi?

En kötüsü de o canım. İnanmayacak ama inanmış gibi yapmak zorunda kalacak. Adam yalancı, aile desen arkasında değil.
Ama bir iki delil toplayabilirse boşanmak için çok haklı sebepleri olur ailesine karşı.

Üstelik adamın yalan söyleyeceğini kıvıracağını bildiği halde niye sorsun, adam yakalanma ihtimaline karşı her hazırlığını yapar.

1. esini senin icin takip edebilecek bir arkadasin, tanidigin vs. yok mu?
2. cok riskli ama: esinin telefonundan o numaraya mesaj atsan "tanistigimiz ilk günü hatirliyormusun diye?" bakalim cvp olarak ne gelecek?
3. cok riskli ama: aldatma konusunda gercekten eminsen
esini sorguya cektiginde sogukkanli bir blöf yapabilirsin (bir tanidigin esi böyle itirafta bulunmustu diye biliyorum)

"herseyi biliyorum. telefonun no.su, sahibi, tel dökümanin hepsi elimde...
ayrica seni bir arkadasa arastirttim, takip ettirttim. rezilligin ortada.
ve en güzeli sevgilin olacak o *** herseyi telefonda itiraf etti...
itiraz edince sözünü kes ve "hic itiraz etme. hic inkar etme. daha da rezil duruma düsüyorsun"
yine itiraz edince lafini böl "beni o igrenc ispatlarini ortaya sermeme mecbur etme"
yine itiraz ve "hadi göster ispatlarini neymis neymis. senin elinde bisey yok ki"
"aptal gibi mi duruyom? ben ispatlarimi incele diye sana verecem, sen de bir güzel elimden alcan öyle mi?
yok öyle...mahkemeye kadar onlar ben de...erkeksen itiraf et hadi itiraf et ama nerde sen de o cesaret, o erkeklik..."

deyince gaza gelebilir tabi ama bu esinin yapisina bagli tabi ki...

ne gzl senaryo yazdim vay beeeee dizi senaristi olcakmisim :)

cok mu uctum ben ya???

Ay çok güldüm ,evet ya çok süpersin senin eline düşen yandı ama gerçekten çok güzel bir yöntem

öncelikle kendini harap etme.. seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam.. şimdi bence ilk olarak eşinin telefon dökümüne ulaş gerçeklerle yüzleş. emin olduğunda da o çok konuşulan numarayı ara ben boşanma davası açıyorum ama size de dava açıyorum de kocamı ayarttığını için mahkemede görüşürüz de kapat.

hayır bence şuan elinde mahkemeye sunabileceği hiçbir kanıt yok, dökümlerde de çıkmamış zaten. Biraz bekle tetikte ol yattıktan sonra telefonuna bak, gelen aramalar giden aramalar, cevapsızlar, gidem mesajlar gelenler taslaklar hepsine bak ama eşine çaktırma. Eğer şüphelendiğini anlarsa o da dikkatli olur. Bence o kız bu kız...

okızın nerde çalıştığını öğrensen eski işyerindeki arkadaşlarına falan sorsan ismini biliyosundur herhalde nerde çalişıyo onu tanıyorum falan desen tel. nosu varmı dıye sorsan bende bı nosu var ama onunmu bilemedım desen ve noyu ya sen versen bu onunmu dıye sorsan.işyerini oğrenırsen oraya gidip onun yanında telı çaldırsan..yada bir erkeğe aratsan hanı şüphelenmesın diye onun ismini verip ben bu kızı aramıştım dese.ismini bilmiyosan eskı çalıştığı yere gidip burda bı kız vardı çalışan onun ismi neydi deyıp öğrensen olmazmı?

Diğer konularını da biliyorum..

Ve inan hala o kızın Ayşe mi yoksa Fatma mı olduğunu neden bulmaya çalıştığını anlamıyorum..

Maalesef ( çok afedersiniz ama ) evdekinin öküz olduğu gerçeğini değiştirmeyecek sonuçta...

eski konunu okumuştum çok üzülmüştüm
çok zor duurumdasın eşinin her yaptığına boyun eğmek zorunda bırakılıyosun
bırakılıyosun diyorum çünkü ailen herşey onlarda bitiyo
sana arka çıkacaklardı korkma kızım çocuklarına bakarız diyeceklerdi ve sende işe girip çalışırdın bu adama mecbur olmazdın
bak şimdi mübarek günlerde çektiklerine bak
gönülden dilerimki allah sana bir çıkış yolu göstersin
kusura bakma belki seviyosun ama şiddette uyguladığı için diyorum bu adamdan bi halt olmaz
bugün değilsede yarın ne yapacağı belli değil
dün gece oğlumu uyuturken az bakayım dedim direk senin konunu gördüm
ne yapacağını şaşırmış üzgün bir halde gecenin bir yarısı yazıyodun o adamda horul horul uyuyodu
zaten anlattığın kadarıyla durumdan haberdar olsa bile ne yapar eder üste çıkar
dün bu konuyu az okuyunca netten islamda kadının yeri diye az araştırdım bikaç şey çok dikkatimi çekti
bitanesinde diyoki iki şey çok önemli biri yetim hakkıysa diğeri kadın hakkı
günümüzde güya modern toplumda kadının erkekle eşit şartllarda çalışması bekleniyo çalıştırılıyo evde ev işi varsa çocuk artı eşle alakadar olunacak
kayınvalide kayınpeder yüküde çoğu kadına yükleniyo
vee bu kadın bunca şeyle başedip dörtdörtlük yaparken ayrıyetten bakımlı olacak güzel kalacak manken gibi olacak
azıcık bunalsa kendini koyverse aldatılarak şiddetle cezalandırıldığı gibi depresyon yüzünden kendini az ihmal ettiği için suçlu görülüp ihanetin faturasıda kadına yükleniverir
ayette diyorki kadınlarınızı üzmeyin onlar yaratılış itibariyle sizden zayıftırlar eğer üzerseniz sinir hastası olurlar
ve düzelmez hastalıklara yakalanırlar ve siz onlarıı tedavi ettirmekle uğraşır durursunuz

ömrü eşinin hastalığını tedavi ettirmekle geçer
eşine kötü davranan kendine kötü davranır diyor
amaaaaaaaa
nerde bunu irak edecek kafa
hasta olsan bu seferde hasta bi işe yaramaz diye dışlarlar nasılsa dışarda kadın çok

şimdi kızı uyaralım dıyen arkadaşlar oLMUŞ

var böyle pislik kızlar evlı erkeklerden medet umanlar..aslında dışarda çok vaRBEKAR erkek ama nedense
evlıler dıkkatlerını çekıyor ..gelelım o adam şimdi ne havalara gırmıştir
evlıyım ama benı begenen bir bayan daha varr.ne trıplerdedır saftırıgım benım
halbukı o kız böyle bıraksa mal gıbı kalcak evindekı kadın ütüsünü yapar yemegını yapar çocuklarına bakar
paşalarım hatunlarla buluşma modundalar ...nıye sidiklinin biri begenmiştir bunları allah havalara bak ..
zaten o kızlarada bekar erkek bakmıhyor yaa duvara tırmanıyor o kızlarda ne yapsınlar.
kım bakar evlı erkekler ya inanın MİDEM BULANIYOR BU INSANLARDAN... ALLAH YARDIMCIN OLSUN BACIM...ZOR

Son düzenleme:

canım haklısında napcak kadın mecbur kanıtlamak zorunda karşısında düzgün bi adam yokkı herseyı yalanlıyo, ailesi desen sahıp çıkmıyo napsın kanıtlamasında iki çocuğuyla sokaklaramı atsın kendını...kanıtlayacak mahkemede delılı olacak alılesıne dıyecek bu adam bak başkalarıyla yıyo çocuklarımın rıskını dıcek.. yoksa arkasında sahıp çıkanı olsa katlanırmı zaten bırakır..

eşin düpedüz seni aldatıyor..ve sen hala o evi bekliyorsun...yerinde olsam cıkar giderdim bir bayan olarak bu kadar aşşağlanmaya gerek yok...gecen hafta pazartesi eşim beni sinir etti ters ters davranmaya başladı..benımde canım sıkıldı cıktım annemlere geldim 5 gün aramadım...hemen aradı anasını arattırdı..nasılsın iyi misin vs. gibisinden ..bende eşime cok iyiyim kafamı dinliyorum dedim...ne olur gel ben buralarda yetim kaldım sensiz cok kötüyüm vs. demeye başladı..oh dedim içimden iyi oldu...bana sende özlemedin mi? diye sorup duruyor..birkaç gün daha kalıcam dedim..tırstı iyice ondan soğacağımı düşündü...arada bir erkeklere böyle yapmak akıllarını başlarına getiriyor..

Canım sen ve ya kardeşin dükkana o kızın yanına gitse özelden numarayı arasa çaktırmadan baksaki o kızın telefonu mu çalıyor. Gerçi geçmiş sayfaları okumadım belki de yazan olmuştur. Hiç olmadı gündüz vakti yine ara kızı özelden bak ki o mu açıyor. Belki dun gece patronun eşı açmıştır telefonu gerçi sıfır ihtimal ya bu. Hiç biri olmazsa ara kadını özelden kocami rahat bırak o...... de. Kesin kız kocanı arayıp konuşur. Akşam kocanin tepkisine bak. Özelden aradığın icin sen olduğunu da kanıtlayamaz sana birlaf edemez ama içine korku düşer. Kızı iyice tehdit et seni rezil edeceğim gibi say ama sen olduğunu belli etme.

yapma edasum ya sende aldatıldın sen nıye bırakmadın ozaman..nıye boyle dalga geçer gibi davranıyosun kadın zaten zor durumda kendinde yaşadın daha iyi bilirsin...

sessiz atın tekmesi ağır olur muşşş...hiç sesini çıkarma bacım...zamanı geldiğinde indir darbeni.neyee uğradığını şaşırsın.

kızlar yazdıklarınızı okudum..bırazcık cıktım forumdan başım çok ağrıyor çatlayacak nerdeysee..eşarp bağladım sıkı sıkı oruçluyum hapta içemiyorumm

vallahıı ölüyorum yaa gözlerim falan şiştii beyin kanaması geçiricem diye korkuyorum kafama taka taka

............

çocuklarımla ılgılenemıyorum ..suratım asık moralim bozuk ölece mal mal beklıyorum ..elimden bişede gelmiyorr

kendımı aptal gibi hissediyorumm..değersizz..köle gibi göruyorumm...

eşşek gibi kalktım akşam yemegimi yaptım bu halde hasta hasta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…