inanamıyorum.....hala şoktayım :(

sok olacak bır durum yok bence esınızın huyu karakterı bozuk bellı kı daha oncede o dukkandakı kızla gorusuyordu sımdıde baskasını bulmus bellıkı sızın ve cocuklarınızın adına uzuldum gercekten bosanmıs ve cocugu olmayan bırı olarak bunca sıkıntı cekıyorum Allah yardımcınız olsun yuva bozmak kolay degıl Allah esınıze akıl fıkır versın bıran once duzelırsınız umarım

bu tıp kelımeler kullanma kendın ıcın sen sadece kendınce vazıfe gordugun seylerı yapıyorsun kendın ıcın evlılıgın ıcın bosver kocan olacak o adam ıcın deıl kendın ıcın yaptın bence bı sure burayada bakma cocuklarını uyutup bıraz sende uyu.

haklısın ama uyuyamıyorum kii..kulagımda kadının sesı çınlıyorr...
burayada gırmesem kafayı yerım dıye korkuyorum ...
aşagıda annemler var ama bır kere cıkmıyorlarr oruç diye sanırım hallerı yok vs dıye dusunuyorum
bende ınmek ıstemıyorum her bırı bı dagda yatıyorr halsizler ..daha cok sıkılıcam ve bunalıcam bılıyorum...
nettede yapacak bişey yok zaten canım bıse ıstemıyorr...
burası benı rahatlatıyorr gercektenn..terapi gibi geliyorr...

sayenızdee...

Canım, canım benim Allah sana sabır versin; umarım yanlış anlaşılmadır ya da Allah ından bulurlar inşallah. İnan okudukça benim de gözlerim doldu; Allah katlanma sabrı versin.Dik durma ve doğru kararı alma gücü versin inşallah.

Allah razı olsun sagol canım benım ...
zaten sabır sabır çeke çeke bir hal oldumm
umarım ne varsa dökulur önumede ....sabrımın mukafatını alırım ..aminnn

yapma edasum ya sende aldatıldın sen nıye bırakmadın ozaman..nıye boyle dalga geçer gibi davranıyosun kadın zaten zor durumda kendinde yaşadın daha iyi bilirsin...

benım durumum onunkinden cok farklı ...benim yanımda sevgilisiyle konuşacak olsa parçalarım onu...Allaha büyük konuşmak istemem genede...benim eşim değişmeseydi ben cocuk yapmazdım..çok mutluyuz Allahım bozmasın..hatta actığım konulara bakarsan şuan tüp bebek tedavisiyle ikiz cocuk düşünüyorum yani Allahım nasip ederse 3 cocugum olsun istiyorum sence aldatan adama bunlar yapılır mı...eşim bana gereken değeri veriyor ki bende ona karşılığını bu şekilde veriyorum....ben arkadaşa sadece yol gösterdim...o evden uzaklaşması gerekiyor...kocası iyice cıvıttı...gözünün içine baka baka aldatsın hatta dediği gibi eve yeni bir avrat daha getirsin tabiriyle...ben dalga gecmiyorum kocası geciyor...bir kadın hiçbir şekilde bunu haketmez...hiçbir erkek vazgeçilmez değildir...

bence yapılması gereken en son tepki evi terk etmek(bu konu için konuşmuyorum ) .. eşiniz sizi sinir etti diye evi terk edip 5 gün annenizde kalmanız gereksiz olmuş yani büyük bir olayda ne tepki vereceksiniz zaten son verilmesi gereken tepkiyi vermişsiniz ?

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorum, evi terketmek ya da uzaklaşmak en son verilmesi gerekn tepkidir. Şu olur, üç beş gün kafa dinlemek için arkadaşına akrabana gidersin ama evden çıkmak korkutmak için olmamalı bence de

çok aklısın; hiçbir erkek değil hiç kimse vazgeçilmez değildir. Ama bazı kadınların vazgeçememe nedenleri vardır. Ailesi arkasında olsa; güvenli bir işi olsa çıkıp gitmeyi bilmez mi? :) Toplumda boşanan kadınlara ne gözle bakılıyor hepimiz biliyoruz. Ya?nlış mı yanlış... Ama bazen kendimiz bile boşanmış bir kadından eşimizi- sevgilimizi sadece o kadın boşanmış diye sakınabiliyoruz. Nereye gidelim bu durumda? İki çocukla babasına mı dönüp evine yollansın yoksa kaderine boyun mu eğsin

konularını hep okuyorum senin bu kocan adam olmaz akıllanmaz canımsen çok iyi ve olgun bir bayansın çocukların yuvan için elinden geleni yapıyorsun ama kocan da aynı çaba yok aksine bir de macera derdine düşmüşeşini karşına al açık açık konuş canım sana ne açıklama yapacak merak ediyorum ama bu kocayla işin zor Allah yardımcın olsun şu erkek milletine de akıl fikir versin

amcanın oğluyla evlisin, annenlerle aynı apartmandasın, uzakta olan bir tek abin var ama o da görümcenle evli

bu adamı terketsen nereye gidicen napıcan

kocanın adam olmayacağını bilyordum,eski konunu takip etmiştim

Allah sana dayanma gücü versin ne diyeyim

Bana kalırsa o numaradan pek bişey çıkmayacak. Eşin zaten fısır fısır konuşurken sen odaya girdiğinden konuşması bitince konuştuğu numarayı silmiştir telefonundan, sen de tesadüfen aynı saatlerde konuştuğu diğer eski patronunun adına kayıtlı no.yu görmüşsündür. Eşinin ya başka hattı vardır belki de telefonu çift hatlıdır.

nolmuş bu başlık yaa dallas a dönmüş 27 den sonrasını okuyamadım

sonuç ne oldu ??

kimmiş bu gizemli kadın ?? gına geldi walla oku oku sonuçlanamadı bi sayfada

çok üzüldüm okurken erkekeler ne istiyorlar ne biçim karekter bu yazdığından bir sadakatsizlik olduğu ortada takmıyormuş gibi davran sonrada takip et saonra karar senin

eşine coluguna cocuguna böyle yapan adama ,o cocukların boklu bezlerını dahı göstermeyeceksın ki o bile az ama işte bazen şartlar uygun olmayabılıyor dılerım senın ıcın bundan sonrası iyi olsun

bilmiyorumcugumun konulari hep böyle reytingli oluyor

yazik kadincagiz bir huzur yüzü göremedi, sürekli bir olay bir stress var hayatinda

ama bu kocayla bu stress ömür billah bitmez

Bosanmak icin hic caba sarfediyomusun? Ya da bosanabilmek icin bu adamdan kurtulabilmek icin neler yaptin canim.
Butun konularini biliyorum,
Diger konularinida katarak soyluyorum ki bu adam adam olmazzz.
Bu konuyu actikdan sonra belki 1 hafta sonra gecicek sinirin, kizginligin ( digerlerinden sonra oldugu gibi )peki bir daha ki olayi ne olcak bu adamin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…