- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 35
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
kızlar yazdıklarınızı okudum..bırazcık cıktım forumdan başım çok ağrıyor çatlayacak nerdeysee..eşarp bağladım sıkı sıkı oruçluyum hapta içemiyorumm
vallahıı ölüyorum yaa gözlerim falan şiştii beyin kanaması geçiricem diye korkuyorum kafama taka taka
............
çocuklarımla ılgılenemıyorum ..suratım asık moralim bozuk ölece mal mal beklıyorum ..elimden bişede gelmiyorr
kendımı aptal gibi hissediyorumm..değersizz..köle gibi göruyorumm...
eşşek gibi kalktım akşam yemegimi yaptım bu halde hasta hasta...
bu tıp kelımeler kullanma kendın ıcın sen sadece kendınce vazıfe gordugun seylerı yapıyorsun kendın ıcın evlılıgın ıcın bosver kocan olacak o adam ıcın deıl kendın ıcın yaptın bence bı sure burayada bakma cocuklarını uyutup bıraz sende uyu.
yapma edasum ya sende aldatıldın sen nıye bırakmadın ozaman..nıye boyle dalga geçer gibi davranıyosun kadın zaten zor durumda kendinde yaşadın daha iyi bilirsin...
eşin düpedüz seni aldatıyor..ve sen hala o evi bekliyorsun...yerinde olsam cıkar giderdim bir bayan olarak bu kadar aşşağlanmaya gerek yok...gecen hafta pazartesi eşim beni sinir etti ters ters davranmaya başladı..benımde canım sıkıldı cıktım annemlere geldim 5 gün aramadım...hemen aradı anasını arattırdı..nasılsın iyi misin vs. gibisinden ..bende eşime cok iyiyim kafamı dinliyorum dedim...ne olur gel ben buralarda yetim kaldım sensiz cok kötüyüm vs. demeye başladı..oh dedim içimden iyi oldu...bana sende özlemedin mi? diye sorup duruyor..birkaç gün daha kalıcam dedim..tırstı iyice ondan soğacağımı düşündü...arada bir erkeklere böyle yapmak akıllarını başlarına getiriyor..
bence yapılması gereken en son tepki evi terk etmek(bu konu için konuşmuyorum ) .. eşiniz sizi sinir etti diye evi terk edip 5 gün annenizde kalmanız gereksiz olmuşyani büyük bir olayda ne tepki vereceksiniz zaten son verilmesi gereken tepkiyi vermişsiniz ?
benım durumum onunkinden cok farklı ...benim yanımda sevgilisiyle konuşacak olsa parçalarım onu...Allaha büyük konuşmak istemem genede...benim eşim değişmeseydi ben cocuk yapmazdım..çok mutluyuz Allahım bozmasın..hatta actığım konulara bakarsan şuan tüp bebek tedavisiyle ikiz cocuk düşünüyorum yani Allahım nasip ederse 3 cocugum olsun istiyorum sence aldatan adama bunlar yapılır mı...eşim bana gereken değeri veriyor ki bende ona karşılığını bu şekilde veriyorum....ben arkadaşa sadece yol gösterdim...o evden uzaklaşması gerekiyor...kocası iyice cıvıttı...gözünün içine baka baka aldatsın hatta dediği gibi eve yeni bir avrat daha getirsin tabiriyle...ben dalga gecmiyorum kocası geciyor...bir kadın hiçbir şekilde bunu haketmez...hiçbir erkek vazgeçilmez değildir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?