- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 653
- 723
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
amcanın oğluyla evlisin, annenlerle aynı apartmandasın, uzakta olan bir tek abin var ama o da görümcenle evli
bu adamı terketsen nereye gidicen napıcan
kocanın adam olmayacağını bilyordum,eski konunu takip etmiştim
Allah sana dayanma gücü versin ne diyeyim
çok karışık bir durum,akrabalık ilişkilerinin olması olayı dahada zora sokuyor. öyle ispatlasanda kolay kolay boşanamazsın. araya girenler olucak, baskı göreceksin, bir iki trip attıktan sonra barışıcaksınız. hem kimi kime şikayet ediceksin herkez akraba. nişanlıyken ayrılmana izin vermeyen baban 2 çocukla şimdi verirmi?bide bu adam seni suçlu çıkartıp üstüne bide dövebilir. önce sakin ol. senin içinde bir çıkış yolu mutlaka vardır. kendineve koşullarına uygun strateji uygula, gerekiyorsa herkeze karşı delirmiş gibi yap, kocanda dahil herkez senden korksun, ispatlarsan eşyaları kır evden at, snir krizleri geçir,ailene karşıda ben delirdim artık öldürücem kendimi yada onu falan de. kendini bir doktora götüttür, sonra doktor bir meşgale önerdi de , işe gir, para biriktir falan filan. allah yardımcın olsun, o kocanda şeytanından bulsun
kızz vallaha korkulur senden şeytanın aklına gelmez söylediklerin
ama çok doğru diyosun bu şekilde kurtulabilir
en azından işe girebilir
yanlız numara yaptığı anlaşılırsa o adam döver bilmiyorumu
bence onlardan böylelikle intikamınıda alabilir, zaten allah aşkına bu paranoya bu mutsuzluk bu huzursuzlukla yaşayan kim akli dengesinin yerinde olduğunu iddia edebilir, konu sahibi arkadaşımda biraz daha böyle devam ederse zaten gerçekten aklını kaybedecek, ben yakın zamanda uyguladım eşime karşı ve faydasını gördüm, 2 gün sonrada psikiyatriye gün aldık. kendine güveniyorsa denesin derim
eşi olacak aadam iflah olmaz zaten yazık kadında farkında ama desteği arka çıkanı yok çocukları var işi yok tabiki buraya yazıp anlatmaktan başka elinden bişey gelmiyo
sanırım çocuklarını alıp gidecek yeri bile yok
zaten ailesi desteklemiyo eşide biliyo bunu ondanda rahat
erkek adam yapar hesabı
vallaha söylediğin şey böylelerine yapılmalı hakediyo
senin konunuda kısada olsa okumuştum
eşin birazcık olsun vicdan azabı duyuyomu bu kadını bu hale ben getirdim diye
çok aklısın; hiçbir erkek değil hiç kimse vazgeçilmez değildir. Ama bazı kadınların vazgeçememe nedenleri vardır. Ailesi arkasında olsa; güvenli bir işi olsa çıkıp gitmeyi bilmez mi? :) Toplumda boşanan kadınlara ne gözle bakılıyor hepimiz biliyoruz. Ya?nlış mı yanlış... Ama bazen kendimiz bile boşanmış bir kadından eşimizi- sevgilimizi sadece o kadın boşanmış diye sakınabiliyoruz. Nereye gidelim bu durumda? İki çocukla babasına mı dönüp evine yollansın yoksa kaderine boyun mu eğsin
bence yapılması gereken en son tepki evi terk etmek(bu konu için konuşmuyorum ) .. eşiniz sizi sinir etti diye evi terk edip 5 gün annenizde kalmanız gereksiz olmuşyani büyük bir olayda ne tepki vereceksiniz zaten son verilmesi gereken tepkiyi vermişsiniz ?
öyle toplumda dul olmak zor ama şu durumundan daha zor olamaz kadınlık duyguları ne olacak...adamda düzelecek göz yok..yeni bir avrat alıcam demiş..herşeyi göze almış..bilmiyorum arkadaşımızda kendine bir yol çizmeli böyle düşün düşün nereye kadar kadın kafayı üşütecek.. çalışsın işe girsin Allah cocuklarının rızkını verir gül gibi geçinip gider...şuan sanki kocası karısının ve cocuklarının her dediğini alıyor mu??adamın evle ilgisi kalmamış..evden gitmesini dört gözle bekliyor...bunu yapan adam karısını cocuklarını gözden çıkarmış
Ayy ölsün böyle adamlar yaa valla ölsünn! Mübarek günlerde şu kadının telaşına yazık günah!
Aldattı üstüme kadın getirdi demem de öldü başka kadına değil toprağa gitti derim
Karısının çocuklarının kıymetini bilmeyen adamlar yaşamasın perişan olsun sürünerek ölsün hem de ne bu kadının çilesi yaa
burda bir arkadaş konu açmıştı geçtiğimiz aylarda,bir oyuncakçıda küçük bir kız var kız güzel eşim hergün çocuklara oyuncak alıyor ordan acaba onu görmeye mi gidiyor falan demişti o arkadaş sen misin?
üzgünüm ama ortada yolunda gitmeyen birşeyler olduğu açık.iyi niyetli düşünüp iş yerinden falan bir yakın arkadaşıdır ve kıskanıp üzülme boş yere diye yalan söylemiştir demek isterdim ama ne yazıkki genelde öyle olmuyor ona inanmak istiyoruz sadece. Bence de hemen patlatma konuyu,biraz daha araştır takip et,ama şüphelenmesin bundan.hiç birşey yokmuş gibi davran bir süre ki,bir halt yiyorsa da delilleri yok etmek için ekstra çaba sarfetmek zorunda hissetmesin kendini.numarayı 118lerden birinden öğrenseydin ya kimin adına kayıtlıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?