inanamıyorum.....hala şoktayım :(

Gerçekten mi? Bu detayları bilmiyordum.
Bilmiyoruuum canım ya sen nasıl bir çemberin içinde sıkışıp kalmışsın? İlişkiler akrabalık kaosuna dönmüş. Offf...
Allah yardımcın olsun bu işten sıyrılması hakikatten güç olacak.

Ben olaya bıraz farklı bakıorum. Erkeklere ister sevgılımız olsun ister kocamız fazla iyilik, fazla fedakarlık, fazla ilgi her zaman bize tersi olarak dönüyor. Keşke böyle olmasa karşılıklı sevgi alaka hep sürse ama malesef böyle olmuYor. Bir arkadaşım var o da her ilişikisinde fazla ilgili alakalı ama hep hüsrana uğruyor. Bu benim görüşüm tabi! size tavsiyem bu şekılde içinize atıp beklemek sonucu kendiniz yıpranırsınız. Alıp karşınıza kendınıze yakışacak ve kocanıza farkınızı bellı edıcek şekılde bı konuşma yapmak.. Kendinize güvenin..

çok karışık bir durum,akrabalık ilişkilerinin olması olayı dahada zora sokuyor. öyle ispatlasanda kolay kolay boşanamazsın. araya girenler olucak, baskı göreceksin, bir iki trip attıktan sonra barışıcaksınız. hem kimi kime şikayet ediceksin herkez akraba. nişanlıyken ayrılmana izin vermeyen baban 2 çocukla şimdi verirmi?bide bu adam seni suçlu çıkartıp üstüne bide dövebilir. önce sakin ol. senin içinde bir çıkış yolu mutlaka vardır. kendineve koşullarına uygun strateji uygula, gerekiyorsa herkeze karşı delirmiş gibi yap, kocanda dahil herkez senden korksun, ispatlarsan eşyaları kır evden at, snir krizleri geçir,ailene karşıda ben delirdim artık öldürücem kendimi yada onu falan de. kendini bir doktora götüttür, sonra doktor bir meşgale önerdi de , işe gir, para biriktir falan filan. allah yardımcın olsun, o kocanda şeytanından bulsun

kızz vallaha korkulur senden şeytanın aklına gelmez söylediklerin
ama çok doğru diyosun bu şekilde kurtulabilir
en azından işe girebilir
yanlız numara yaptığı anlaşılırsa o adam döver bilmiyorumu

bence onlardan böylelikle intikamınıda alabilir, zaten allah aşkına bu paranoya bu mutsuzluk bu huzursuzlukla yaşayan kim akli dengesinin yerinde olduğunu iddia edebilir, konu sahibi arkadaşımda biraz daha böyle devam ederse zaten gerçekten aklını kaybedecek, ben yakın zamanda uyguladım eşime karşı ve faydasını gördüm, 2 gün sonrada psikiyatriye gün aldık. kendine güveniyorsa denesin derim

eşi olacak aadam iflah olmaz zaten yazık kadında farkında ama desteği arka çıkanı yok çocukları var işi yok tabiki buraya yazıp anlatmaktan başka elinden bişey gelmiyo
sanırım çocuklarını alıp gidecek yeri bile yok
zaten ailesi desteklemiyo eşide biliyo bunu ondanda rahat
erkek adam yapar hesabı
vallaha söylediğin şey böylelerine yapılmalı hakediyo
senin konunuda kısada olsa okumuştum
eşin birazcık olsun vicdan azabı duyuyomu bu kadını bu hale ben getirdim diye

işin aslı varsa ve ortaya çıkarsa boşanırım diyosan üstüne git ama yok çocuklar var falan diyip sineye çekiceksen hiç karıştırma ortalığı bence.bu erkeklerin hepsi ş....siz olmak zorundamı

ben arkadaşımızı çok iyi anlayabiliyorum, onunçaresizliğini, öfkesini,koşullarının elini kolunu nasıl bağladığını, ve korktuğunu, burda yazarak insan bi nebze olsun rahatlıyor, hatta birazda gaza geliyor ama hayatımıza döndüğümüzde öyle çekip gidecek cesareti bulamayabiliyoruz, sadece biraz daha konuştukça beyin fırtınası yapıp duruma başka gözlerlede bakabilmek mutlaka bir farkındalık yaratıyor, inşallah boyun eğmez ve bişeyleri değiştirir.

Kendine bir dünya kur.. İçinde sadece çocukların olsun..
Bildiğim kadarıyla henüz çok küçükler. Çalışabilecek durumda değilsin bu sebeple.
Akraba evliliği olduğu için gitsen nereye gideceksin ki? Alt kata babanın evine mi? Tabii ki mümkün değil çünkü sana destek değiller.
Durumun bu sebeple iyi değerlendirmelisin. Fevri hareket etme. Soğukkanlı ol. Konularından takip ettiğim kadarıyla çok akıllı ve bir şeyler yapma isteği olan bir kadınsın. Bu özelliğin çok önemli.

Ama şu anda hareket etmeden kendine süre tanı ve çocuklarını belli sorumlulukları alabilecek yaşa getir.
Ailen, eşin, akrabaların hiç kimseyle bir şey konuşma. Her şey yolundaymış gibi davran. Eşini kafana takma bırak ne hali varsa görsün.
Dik dur. Bu başka kadın mevzularını gözünle görsen dahi, lütfen yüzgöz olma. çünkü eline bir şey geçmiyor.

Ve gün geldiğinde, arkana bile bakmadan çık o dünyadan..çocuklarını da al yanına..
Kur hayatını..

Sen yapabilirsin.. Ama şimdi zamanı değil. Duygularınla değil mantığınla hareket etmeye çalış. Kolay değil ama imkansız da değil..

ya deli olcam yaaaa bu ne kardeşim erkeklerden nefret ettim yaaaa
Allah herkese akıl fikir vicdan versın yaaaaa
kadınlara da maddı manevı kendıne yetebılme gücü versin

öyle toplumda dul olmak zor ama şu durumundan daha zor olamaz kadınlık duyguları ne olacak...adamda düzelecek göz yok..yeni bir avrat alıcam demiş..herşeyi göze almış..bilmiyorum arkadaşımızda kendine bir yol çizmeli böyle düşün düşün nereye kadar kadın kafayı üşütecek.. çalışsın işe girsin Allah cocuklarının rızkını verir gül gibi geçinip gider...şuan sanki kocası karısının ve cocuklarının her dediğini alıyor mu??adamın evle ilgisi kalmamış..evden gitmesini dört gözle bekliyor...bunu yapan adam karısını cocuklarını gözden çıkarmış

evimizin içinde yaşanılanları ben bilirim burayada detayıyla anlatma gereği duymadım....evden cıktıysam iyilikle eşime ben anneme gideceğim dedim oda tamam dedi şoforle beni 4 saatlik mesafede olan annemlere bıraktırdı..ben bu 5 günlük süreçte aramadım hiç..iyide oldu ...bak bugun eşim beni aldı sürprizler yaptı yemeğe gittik şimdi evde çay demledim karşılıklı içiyoruz ..:126: iyi oldu kız yeni evli gibiyiz suan...

Sen dediğinde çok haklısın. Ama toplum hala töre cinayetlerinin, boşanan eşi sokak ortasında öldürenlerin kahraman olduğu bir toplum. Bence de önce bir iş bulup sonra kendi ayaklarının üzerinde durması mantıklı; ama sanırım peder bey okumasına müsaade etmemiş. Bu şartlar altında inşallah uygun bir iş bulup kendini ve bebeğini kurtarabilir.

Ayy ölsün böyle adamlar yaa valla ölsünn! Mübarek günlerde şu kadının telaşına yazık günah!
Aldattı üstüme kadın getirdi demem de öldü başka kadına değil toprağa gitti derim
Karısının çocuklarının kıymetini bilmeyen adamlar yaşamasın perişan olsun sürünerek ölsün hem de ne bu kadının çilesi yaa

hemde mübarek günlerde yazık çok üzüldüm
çocuklarımla ilgilenemedim başım çok ağrıyo diyo
şimdi böyle adamlara güç yetmiyosa yeten biri veya birilerini bulup şöyle bir güzel evire çevire dövdüreceksinki bidaha yapamasın
o beraber olduğu kadın kimse onunla ilişkini keseceksin diye diye evire çevire döveceklerki nerden geldiğini anlayamasın o düşüp kalktığı kadının belalısı filan var sansın
dayağı hakediyo bu adam ve zaten bilmiyorum deseki sen böyle böyle yapıyosun napıyosun dese sesini yükseltse bu adam onu şiddete başvurur

burda bir arkadaş konu açmıştı geçtiğimiz aylarda,bir oyuncakçıda küçük bir kız var kız güzel eşim hergün çocuklara oyuncak alıyor ordan acaba onu görmeye mi gidiyor falan demişti o arkadaş sen misin?
üzgünüm ama ortada yolunda gitmeyen birşeyler olduğu açık.iyi niyetli düşünüp iş yerinden falan bir yakın arkadaşıdır ve kıskanıp üzülme boş yere diye yalan söylemiştir demek isterdim ama ne yazıkki genelde öyle olmuyor ona inanmak istiyoruz sadece. bence de hemen patlatma konuyu,biraz daha araştır takip et,ama şüphelenmesin bundan.hiç birşey yokmuş gibi davran bir süre ki,bir halt yiyorsa da delilleri yok etmek için ekstra çaba sarfetmek zorunda hissetmesin kendini.numarayı 118lerden birinden öğrenseydin ya kimin adına kayıtlıymış

öğrendi cnm eski patronuna aitmiş.adam muhtemelen arar gibi yapıp konuştuğu numaarayı sildi bence....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…