inanamıyorum.....hala şoktayım :(

arkadasim bende cok merak ettim seni insallah olaylar bir sonuca baglanmistir hakkinda hayirlisi olsun insallah.....

kazen açıklama yapmış arkadaşlar. Sabah 8'den akşam 20:30'a kadatr yazılan bütün yorumlar, açılan bütün konular, yeni üyelikler, özel mesajlar, cezalar filan hepsi silinmiş.

bilseydik benimde ilk aklima gelen o oldu

biz de şans olsa zatenn kırmızılımm
bu arada eski cezalarıma bktım da uyuzum nickli arkadaş 3 gündür ayrı evlerdeyiz
neden acaba yazmış bizim kızlardan biri de eee uyuzmuşsun işte diye cevap vermiş
hey gidi günler ben de hiç bu kadar gülmemiştim yazmışım hooooop bir hafta mapusss:27

... sans olsaydi ...erkek dogardim karimida 10 kisiyle ayni anda aldatirdim

1 haftada cokmus beya

... sans olsaydi ...erkek dogardim karimida 10 kisiyle ayni anda aldatirdim

1 haftada cokmus beya

hahahaaa konuya da bağladık
içerik dışı meaj diyemez kimse
dur dur ben de erkek olsaydım telefonumdan bir sürü kadınla mesajlaşır,sonra da patronum
ama ben onu çok üzüyorum dükkanı açmam lazım derdim.Oooo bir sürü senaryolar üretirdim.

nerede kalmıştı konuu..devam edelim barii:26:
Ama ben de ürktüm adamın günahını mı aldık acaba

valla sastim kaldim zaten, ben bilmiyorumun hayatindan bisey anlamiyorum artik, etrafinda bisürü vicdansiz insan. ya biride sahip ciksa oda yok. annesi misal baksa cocuklara oda yok

Son düzenleme:
estağfurullah ne beduuasıı..

herkesın dusuncelerıne saygım var ama o kadar cok zoruma gıttıkı son yazılanlarr..sahtekar konumuna dustum ..üstelık bır arkadastaa sana ve senın gıbılere acıyorum demış ve benım yazdııgm bı yazıyı alıntı yaparak bol bol gülücük işareti koymuşş

çok ama çok zoruma gıttı ..içime taş oturdu sanki..
hayatt en korktugum seyelrden bırıdır inanılmamak ,haklıyken haksız duruma dusmek...

..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…