- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
estağfurullah ne beduuasıı..
herkesın dusuncelerıne saygım var ama o kadar cok zoruma gıttıkı son yazılanlarr..sahtekar konumuna dustum ..üstelık bır arkadastaa sana ve senın gıbılere acıyorum demış ve benım yazdııgm bı yazıyı alıntı yaparak bol bol gülücük işareti koymuşş
çok ama çok zoruma gıttı ..içime taş oturdu sanki..
hayatt en korktugum seyelrden bırıdır inanılmamak ,haklıyken haksız duruma dusmek...
..........
Canım bu gün yazılan msj lar uçmuşş
sen boş ver isteyen inanmasın ben bütün kalbimle inanıyorum sana
sen nasıl oldun biraz daha iyimisin onu söyle
yazılar gidince göremedim,son gelişmeler ne acaba?
herkesın dusuncelerıne saygım var ama o kadar cok zoruma gıttıkı son yazılanlarr..sahtekar konumuna dustum ..üstelık bır arkadastaa sana ve senın gıbılere acıyorum demış ve benım yazdııgm bı yazıyı alıntı yaparak bol bol gülücük işareti koymuşş
hayatt en korktugum seyelrden bırıdır inanılmamak ,haklıyken haksız duruma dusmek...
..........
sagol canım iyi olmaya calısıyorum iştee..moraller sıfırr evde..
herkesın suratı mahkeme duvarı gıbı..eşim işten çıkmış..
ölece beklıyoruzz..
canım neden tepki aldın biliyorsun değil mi,geçen bir konuda çok fevri şeyler yazmıştın.
yazılar gidince göremedim,son gelişmeler ne acaba?
..........
sagol canım iyi olmaya calısıyorum iştee..moraller sıfırr evde..
herkesın suratı mahkeme duvarı gıbı..eşim işten çıkmış..
ölece beklıyoruzz..
kimsenin inanmadığını düşünmüyorum.Sana inanılmasa da bu tür olaylar başına
gelenler yok mu..dolu hepimizin çevresinde.Belki de bizler de onlardan biriyiz.
Sadece eşin o kadar tutarsız ve senaryo şeyler yapmış ki bir çıkıp dışardan resmin
bütününe bakabilsen sen de durumun komikliğini,koca koca adamların kendilerini aklamak için
yaptığı numaraların farkına varabilirsin..
Aslında sen inanıyorsan,inanmak istiyorsan tamamen kendi tercihin olur.
Ama unutma her tercih bir vazgeçiştir.Bir de rica edicem eşimin patronuna rezil oldum falan diye yeme kendini.Üste çık biraz rezil falan olmadın korkma.
Son bir şey daha,aklıma çok takıldı o numara aslında eşinin eski patronuna ait çıkmamışmıydı.Şimdi aradığınız eski patron mu yeni patron mu????
anlıyorum evet ama bazen tutamıyorum kendımı ...canları sagolsun yaa ben kımseye bıse demıyorum bu konuyuda uzatmakta istemıyorum..herkes düsüncelerınde yazıya dökmekte özgürdür ...ben buraya konu acıyorsam eleştiriyede açık olmalıyım....
fakat kırıcı ve aşağılayıcı yorumlara dayanamıyorum ..çok üzülüyorum
kimsenin inanmadığını düşünmüyorum.Sana inanılmasa da bu tür olaylar başına
gelenler yok mu..dolu hepimizin çevresinde.Belki de bizler de onlardan biriyiz.
Sadece eşin o kadar tutarsız ve senaryo şeyler yapmış ki bir çıkıp dışardan resmin
bütününe bakabilsen sen de durumun komikliğini,koca koca adamların kendilerini aklamak için
yaptığı numaraların farkına varabilirsin..
Aslında sen inanıyorsan,inanmak istiyorsan tamamen kendi tercihin olur.
Ama unutma her tercih bir vazgeçiştir.Bir de rica edicem eşimin patronuna rezil oldum falan diye yeme kendini.Üste çık biraz rezil falan olmadın korkma.
Son bir şey daha,aklıma çok takıldı o numara aslında eşinin eski patronuna ait çıkmamışmıydı.Şimdi aradığınız eski patron mu yeni patron mu????
canım isim benzerlıgı ..eşimin eski patronunun adı o... bu nonun sahıbının adıda o... fakat soyadlar uymadı..bu hattın sahıbı suan işten cıktıgı patronun erkek kardesıymıss..eski patronla alakası yok ben ısım benzerlıgınden karıstırdım...eskı patron falan yokk ..yenı patronun erkek kardesı ve eşim bu adamla muhattap olmus o akşam..sımdıkı patronuyla degıl..şimdiki patronuyla konumuzun alakası yok sadece bu hat sahıbı onun erkek kardesı..
ve adam sanırım karısına kendı adına hat almıss..eşimdede nosu yok bu adamın...adamında o gece kontöru yokmus iftardan sonra eşimi bu nodan aramıss...herdefasında kadın acıyor falan demıstınızyaa megersem hat kadınınmıss kocanında ayrı hattı var fakat eşımde no yok.. adamdada kontör olmayınca esınden aramıs o gecelık
işte kendi yapamayacağın şeyleri başkasına önermeyeceksin,hemen önüne geliyor böyle
eşi işten çıkmış patronuyla kavga etmiş başka bi konu yüzünden
ramazan boyunca çalışmayacakmış
paşamız çünkü oruçluyken yoruluyormuş öyle geçiniriz diyormuş
kadının telini aramışlar patronun karısıyım demiş
hatta patronuyla konuşmuş
konu sahibi eşine inandı
hatta çok üzüldü kocası hakkında böyle düşündüğü için
ama bize hiç inandırıcı gelmedi eşinin yaptıkları
daha detaylı konu sahibi anlatır
katılıyorum madem vazgeçmeyeceksin kocandan ne diye burada arkasından bu kadar konu açıyorsun verip veriştiriyorsun
gidemeyeceksen görmezden geleceksin bu kadar basit
sen bu kadar şey yazıp sonra da komedi filmelerine malzeme olacak kadar saçma bi konuşmaya ayy kocişim haklıymış benim yüzümden oldu bütün bunlar
nasılda günahını aldım tüh vah vah diye kocanı el üstünde tutarsan herkes tepki verir
kocan gününü gün ediyor sen hala bi ufak konuşmasına ilgisine herşeyi görmezden geliyorsun
o yüzden bu tepkiler
her konunda aynı son
sayfalar dolusu kocaya ver veriştir bi ağlamaya bi alışverişe mutlu son
insanlarda o zaman çileden çıkıyor kusura bakma
yoksa yazdıkların senaryo değil bana göre
ama çileden çıkaracak kadar kocana bağımlısın
açıklama için teşekkürler.zaten konu sahibi eşine inanmak istiyordu...umarım buraya açacağı daha çok konusu olmaz.
evet o konu,hatta bugün hatırlatanlar oldu sana o konuyu.silinenler içinde.herkesin kendi yaşamıdır.senin gibi onuda bağlayan etkenler vardır belki bilemezsin.orda inanmıyorum kapansın konu diye epey uğraşmıştın.bugünde sana inanmayanlar çıktı işte.olabilir herkesin kendi düşüğncesidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?