inanamıyorum.....hala şoktayım :(

hakıkaten ne oldu bılmıyorum ama siteye gıremeıstım bakım varmıss..şimdi girebıldım ve sayfalar sılınmıs sankı son yazılanlar yok

Canım bu gün yazılan msj lar uçmuşş
sen boş ver isteyen inanmasın ben bütün kalbimle inanıyorum sana
sen nasıl oldun biraz daha iyimisin onu söyle

Canım bu gün yazılan msj lar uçmuşş
sen boş ver isteyen inanmasın ben bütün kalbimle inanıyorum sana
sen nasıl oldun biraz daha iyimisin onu söyle

sagol canım iyi olmaya calısıyorum iştee..moraller sıfırr evde..
herkesın suratı mahkeme duvarı gıbı..eşim işten çıkmış..

ölece beklıyoruzz..

kimsenin inanmadığını düşünmüyorum.Sana inanılmasa da bu tür olaylar başına
gelenler yok mu..dolu hepimizin çevresinde.Belki de bizler de onlardan biriyiz.
Sadece eşin o kadar tutarsız ve senaryo şeyler yapmış ki bir çıkıp dışardan resmin
bütününe bakabilsen sen de durumun komikliğini,koca koca adamların kendilerini aklamak için
yaptığı numaraların farkına varabilirsin..
Aslında sen inanıyorsan,inanmak istiyorsan tamamen kendi tercihin olur.
Ama unutma her tercih bir vazgeçiştir.Bir de rica edicem eşimin patronuna rezil oldum falan diye yeme kendini.Üste çık biraz rezil falan olmadın korkma.
Son bir şey daha,aklıma çok takıldı o numara aslında eşinin eski patronuna ait çıkmamışmıydı.Şimdi aradığınız eski patron mu yeni patron mu????

canım neden tepki aldın biliyorsun değil mi,geçen bir konuda çok fevri şeyler yazmıştın.

anlıyorum evet ama bazen tutamıyorum kendımı ...canları sagolsun yaa ben kımseye bıse demıyorum bu konuyuda uzatmakta istemıyorum..herkes düsüncelerınde yazıya dökmekte özgürdür ...ben buraya konu acıyorsam eleştiriyede açık olmalıyım....

fakat kırıcı ve aşağılayıcı yorumlara dayanamıyorum ..çok üzülüyorum

yazılar gidince göremedim,son gelişmeler ne acaba?

eşi işten çıkmış patronuyla kavga etmiş başka bi konu yüzünden

ramazan boyunca çalışmayacakmış

paşamız çünkü oruçluyken yoruluyormuş öyle geçiniriz diyormuş

kadının telini aramışlar patronun karısıyım demiş

hatta patronuyla konuşmuş

konu sahibi eşine inandı

hatta çok üzüldü kocası hakkında böyle düşündüğü için

ama bize hiç inandırıcı gelmedi eşinin yaptıkları

daha detaylı konu sahibi anlatır

canım neden tepki aldın biliyorsun değil mi,geçen bir konuda çok fevri şeyler yazmıştın.

canım isim benzerlıgı ..eşimin eski patronunun adı o... bu nonun sahıbının adıda o... fakat soyadlar uymadı..bu hattın sahıbı suan işten cıktıgı patronun erkek kardesıymıss..eski patronla alakası yok ben ısım benzerlıgınden karıstırdım...eskı patron falan yokk ..yenı patronun erkek kardesı ve eşim bu adamla muhattap olmus o akşam..sımdıkı patronuyla degıl..şimdiki patronuyla konumuzun alakası yok sadece bu hat sahıbı onun erkek kardesı..

ve adam sanırım karısına kendı adına hat almıss..eşimdede nosu yok bu adamın...adamında o gece kontöru yokmus iftardan sonra eşimi bu nodan aramıss...herdefasında kadın acıyor falan demıstınızyaa megersem hat kadınınmıss kocanında ayrı hattı var fakat eşımde no yok.. adamdada kontör olmayınca esınden aramıs o gecelık

işte kendi yapamayacağın şeyleri başkasına önermeyeceksin,hemen önüne geliyor böyle

katılıyorum madem vazgeçmeyeceksin kocandan ne diye burada arkasından bu kadar konu açıyorsun verip veriştiriyorsun

gidemeyeceksen görmezden geleceksin bu kadar basit

sen bu kadar şey yazıp sonra da komedi filmelerine malzeme olacak kadar saçma bi konuşmaya ayy kocişim haklıymış benim yüzümden oldu bütün bunlar

nasılda günahını aldım tüh vah vah diye kocanı el üstünde tutarsan herkes tepki verir

kocan gününü gün ediyor sen hala bi ufak konuşmasına ilgisine herşeyi görmezden geliyorsun

o yüzden bu tepkiler

her konunda aynı son

sayfalar dolusu kocaya ver veriştir bi ağlamaya bi alışverişe mutlu son

insanlarda o zaman çileden çıkıyor kusura bakma

yoksa yazdıkların senaryo değil bana göre

ama çileden çıkaracak kadar kocana bağımlısın

konunu takip ediyordum ama bazı yorumlar gitmiş. neyse..
yanlış hatırlamıyorsam buradan biri kadının adını öğrenmişti. hatta buraya da yazmıştı. peki o isim tutuyor mu?

işte kendi yapamayacağın şeyleri başkasına önermeyeceksin,hemen önüne geliyor böyle

katlanma bosan falan demıstım bırıne onu dıyorsan eger...

benımde maaşım olsa benımde arkamda ailem olsa bende bır dakka durmam boşanırım yanıı...

sanıırm yorum yaptıgım ınsanın ımkanı oldugu halde boşnamaıyorduu.. o yuzden öyle fevrı davranmıs olabılırım...

yanı mıllet bulamaz (ben ) kımısıde ımkanı olur degerlendıremez dıye dusundum ... yoksa yuva yıkmak cok zor asla kotu yorumlar yapmayı sevmıyorum ama bır sabır taşkınlıgı oldu bende ..bu konu ııcnde özür dilerim gerek konu sahıbınden gerekse tum arkadaslardan...

sürç-i lisan ettiysek affola

açıklama için teşekkürler.zaten konu sahibi eşine inanmak istiyordu...umarım buraya açacağı daha çok konusu olmaz.

haklısınız çaresızlık böyle bırsey iştee..
artık asla konu acmıcam sabah yemın ettım oruç ağızlı..
çunku haklısınız gereksız birşeyy..
ne yapıp edıp yıne yuvamadayım ,yapacak bırseyım yok..sayfaları uzatmaktan başka elıme bıse geçmıyor ...
ama sadece rahatlıyordum ..
artık o da olmasın boşver...
bır tane arkadsım yok tek basımayım annem desen onun derdı ona yeter mazallah bır baba var basımızda dunyayı dar edıyor bıze...
dertlerımle boğulurumda yınede konu acmam buraya..aklım basıma geldı ..kımseyı meşgul etmem..nice nice dertlerı olan var..benımkıde olmayıversın...

açıklama için teşekkürler.zaten konu sahibi eşine inanmak istiyordu...umarım buraya açacağı daha çok konusu olmaz.

bişey değil zaten o yüzden detaylı açıklama yapma gereği duymadı çünkü verilen tepkiler duymak istemeyeceği tepkilerdi

bi konu kapanmadan başka vukuatı oluyor kocasının şimdi de işi bıraktı evde ne olacak bu çocuklar ne yiyip ne içecek

üzgünüm ama annesinin evine gitmeniz an meselesi bana göre

haklısınızz... yaşamayan bılemz.. tekrar konu sahıbınden ve herkesten özür dilerım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…