- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
katlanma bosan falan demıstım bırıne onu dıyorsan eger...
benımde maaşım olsa benımde arkamda ailem olsa bende bır dakka durmam boşanırım yanıı...
sanıırm yorum yaptıgım ınsanın ımkanı oldugu halde boşnamaıyorduu.. o yuzden öyle fevrı davranmıs olabılırım...
yanı mıllet bulamaz (ben ) kımısıde ımkanı olur degerlendıremez dıye dusundum ... yoksa yuva yıkmak cok zor asla kotu yorumlar yapmayı sevmıyorum ama bır sabır taşkınlıgı oldu bende ..bu konu ııcnde özür dilerim gerek konu sahıbınden gerekse tum arkadaslardan...
sürç-i lisan ettiysek affola
haklısınız çaresızlık böyle bırsey iştee..
artık asla konu acmıcam sabah yemın ettım oruç ağızlı..
çunku haklısınız gereksız birşeyy..
ne yapıp edıp yıne yuvamadayım ,yapacak bırseyım yok..sayfaları uzatmaktan başka elıme bıse geçmıyor ...
ama sadece rahatlıyordum ..
artık o da olmasın boşver...
bır tane arkadsım yok tek basımayım annem desen onun derdı ona yeter mazallah bır baba var basımızda dunyayı dar edıyor bıze...
dertlerımle boğulurumda yınede konu acmam buraya..aklım basıma geldı ..kımseyı meşgul etmem..nice nice dertlerı olan var..benımkıde olmayıversın...
ne yapıp edıp yıne yuvamadayım ,yapacak bırseyım yok..sayfaları uzatmaktan başka elıme bıse geçmıyor ...
bır tane arkadsım yok tek basımayım annem desen onun derdı ona yeter mazallah bır baba var basımızda dunyayı dar edıyor bıze...
dertlerımle boğulurumda yınede konu acmam buraya..aklım basıma geldı ..kımseyı meşgul etmem..nice nice dertlerı olan var..benımkıde olmayıversın...
Bilmiyorum teknik hatadan dolayı yorumlar silinmiş.
Aynı yorumu yine yazacagım.
Farkında mısın?
Eşin normalde çok maço,
vuran kıran bir tip,
Ama böyle konularda her ne hikmetse pek bir mülayim takılıyor...
bilmiyorum canimcim bak sen ne yap, kendi sagligin icin . kendini hazirla birgün yine kocanin böyle seylerini yakalarsan, dünki gibi bukadar yikilmazsin, kendini bukadar paralamassin. kendini bir sekilde maddi manevi ayrilmaya yavas yavas hazirlicaksin. artik bu 5 senemi sürer kac sene sürerse . cünki senin kocan güvenilir biri degil.üzgünüm
benim tanidigim 2 kisi var ikisininde kocalari aldatiyor ikiside biliyor hatta cevreleride biliyor ama ikiside susup oturuyor maddi imkani yok diye. hatta biri telefon geldiginde esine iletiyor sekreteri gibikendi elleriyle hazirlayip yolluyor :53:
sonra öbürüde bundan iki yil önce siddetli bir kavgadan sonra ayrilicaklardi ( sebebide esi ters iliski istemis)
bunlar o ayrilma asamasinda kadin balkondayken adam asagidayken kavga ediyorlar , kadin artik balkondanmi atliyor nasil oluyorsa kocasinin kafasinin üstüne düsüyoradam kac ay boyun alcisiyla gezdi, kadinda masallah kilolu. sonra bunlar baristi bikac ay leyla mecnun gibi elele ortalikta dolasdi tabi koca bikac ay sonra yine ayni tas ayni hamam
anam cenem düstü yine
bilmiyorum canimcim bak sen ne yap, kendi sagligin icin . kendini hazirla birgün yine kocanin böyle seylerini yakalarsan, dünki gibi bukadar yikilmazsin, kendini bukadar paralamassin. kendini bir sekilde maddi manevi ayrilmaya yavas yavas hazirlicaksin. artik bu 5 senemi sürer kac sene sürerse . cünki senin kocan güvenilir biri degil.üzgünüm
benim tanidigim 2 kisi var ikisininde kocalari aldatiyor ikiside biliyor hatta cevreleride biliyor ama ikiside susup oturuyor maddi imkani yok diye. hatta biri telefon geldiginde esine iletiyor sekreteri gibikendi elleriyle hazirlayip yolluyor
sonra öbürüde bundan iki yil önce siddetli bir kavgadan sonra ayrilicaklardi ( sebebide esi ters iliski istemis)
bunlar o ayrilma asamasinda kadin balkondayken adam asagidayken kavga ediyorlar , kadin artik balkondanmi atliyor nasil oluyorsa kocasinin kafasinin üstüne düsüyoradam kac ay boyun alcisiyla gezdi, kadinda masallah kilolu. sonra bunlar baristi bikac ay leyla mecnun gibi elele ortalikta dolasdi tabi koca bikac ay sonra yine ayni tas ayni hamam
anam cenem düstü yine
ALLAH KAHRETSINKI öyle bır tip degılım iştee
kin tutamıyorumm ..
bana bırı bısey desın 2 dakıak sonra gelsın yanıma hemen affederım...
bılıyorum cok kötu bır huy ama yapamıyorum yaa kus kalamıyorum,kın tutmaıyorum
bunlarda bana müstehak ozaman bılıyorum...
............
dırdır ederım arada bırr hepssı buu ...olmuyor ıstee ben dunyanın en kötu ınsanı cıksın yınede bı bakısına yuregım sızlar affederım...
ama dıyorumyaa aldatma konusunda asla tavıoz vermem...egerkı maddı ımkanımda varsa aşlemde destekse aslaa vermem...
bende ısterım aşk evlılıgı yapmak severek evlenemk...
millet kocalarının yollarını gözluyoorr ..kocalar eşlerınee her daim her konuda yardımcı oluyor saygı duyuyorr...
bende ıstemezmıyım deger görmek ama ..fesatlık dusunemıyorum yaa...
ban kızmakta haklsınızz annemde cok ama cok kızıyorr gözunu ac ezdırme kendını dıye ama bır yapıyorum ıkı yapıyorum bır bakmısım yine eski bilmiyorum olmumusum
psikolojik destekmı alayım normal değilmiyim ben
benim tanidigim 2 kisi var ikisininde kocalari aldatiyor ikiside biliyor hatta cevreleride biliyor ama ikiside susup oturuyor maddi imkani yok diye. hatta biri telefon geldiginde esine iletiyor sekreteri gibikendi elleriyle hazirlayip yolluyor
anam cenem düstü yine
Bilmiyorum teknik hatadan dolayı yorumlar silinmiş.
Aynı yorumu yine yazacagım.
Farkında mısın?
Eşin normalde çok maço,
vuran kıran bir tip,
Ama böyle konularda her ne hikmetse pek bir mülayim takılıyor...
evet gercekten öylee ..hep susuyorr... tepkı vermıyor.. sankı kendınden emin tavırlala umursamıyor bıle benı
adamın kafasına mı düştü
evet gercekten öylee ..hep susuyorr... tepkı vermıyor.. sankı kendınden emin tavırlala umursamıyor bıle benı
sen o telefon konuşmasını gerçekten inandırıcı buldun mu
adamın kafasına mı düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?