inanamıyorum.....hala şoktayım :(

evet o konu,hatta bugün hatırlatanlar oldu sana o konuyu.silinenler içinde.herkesin kendi yaşamıdır.senin gibi onuda bağlayan etkenler vardır belki bilemezsin.orda inanmıyorum kapansın konu diye epey uğraşmıştın.bugünde sana inanmayanlar çıktı işte.olabilir herkesin kendi düşüğncesidir

Akıl vermek istemem ama bu bezginlk hemen bir zorluk karşısında yılmak çözüm mü sizce.
Hayat böyle bir şey işte.Emin olun gerçek hayatta da arkadaşlarınız olsa size bunlardan farklı şeyler söylemeyecekti.
Belki yüzüne karşı yok canım olur mu öyle şey deyip arkandan atıp tutacaklardı.Burda hiç değilse kimse
kimseyi tanımadığı için lafı eğip bükmüyor.Gerçeklerle böyle duvara çarpmış gibi yüzleşiyorsunuz..
Ben şahsen burdaki önerilerden vazgeçmeyi düşünmezdim bile..Kimse şirinlik yapmıyor haaa fevrilikler olmuyor mu
oluyor ama tadı tuzu da bu valla..

neden bu şekilde konuşup vicdan azabı çektirmeye çalışıyorsun

her konunda sana bi sürü şeyler yazıldı

her konunda sana bi sürü akıl verildi

bi önce ki konunda bile sana hemen affetme biraz burnunu sürttür ki anlasın hatasını yoksa bi sonra ki vukuatı gecikmez dedik

ama ne yaptın daha hatasının akşamına affettin kocanı böyle olacağı belliydi

ağladı söz verdi zaten bi hatasında bi daha böyle olmaz dedin neler söyledin neler

yeni konunda yazdın yazdın sonra eşime haksızlık etmişim çok üzüldüm onun için deyince insanlar dayanamıyor artık

sana konu açma diyen yok ama sana sayfalarca yazıldı kaç kişi takip ediyor fatma ydı galiba nasıl yardımcı olmaya çalıştı

ama sen bunların üstüne bi de sen evde dur dinlen ben senin yerine çalışırım diyince de taş olsa çatlar yani kusura bakma

hem o gaz vermek değildir resmen kocaya yüz vermektir senin bu davranışlarından dolayı yüz buluyor zaten

Yaklaşık 10 sayfa yorum ve başka topiklerdeki bazı konular site bakımdayken silinmiş o yüzden konuda atlamalar var.
Billmiyooorruuuum senin durumu hepimizi üzüyor inan. En çokta çocuklara ve senin çaresizliğine üzülüyorum. İmkanın olsa bir dakika durmayacağına ben kendi adıma eminim.
Çaresizlik insanı bazen inanmak zorunda bırakıyor anlıyorum.
Ama küsme belki senin yerine biz isyan ediyoruz.
Sen yinede paylaş insan insanın zehrini alırmış. Bak herkes çırpındı sana yardımcı olmak için.
Ama sende kendin için bir zemin hazırlamaya çalış, çünkü ergeç patlayacak bu iş bunu sende biliyorsun canım

bak canım açmam diye büyük konuşma.belki birgün tekrar bunalabilirsin.birilerine anlatma ihtiyacı duyabilirsin

bu mu yani,vereceğin cevap kendine acımak mı? arkadaşım elin-ayağın tutuyor değil mi,akıl sağlığında yerinde? biz sana ille boşan demiyoruz ama kocanın bütün hatalarına da iki güzel sözle tav olma diyoruz.adam aldatmaya meyilli,çalışmıyor,keyfine düşkün,şiddet desen o da var..Maaşallah eksik birşeyi yok! azıcık ağırlığını koysan belkide yuvan kurtulacak.ama sen basite kaçmayı tercih ediyorsun.iki dertleneyim,kendime acıyayım olsun bitsin.istediğin kadar konu aç,biz dinleriz ama bir çözümü olmadıktan sonra seni rahatlatmaz bu.bizi de strese sokuyorsun üstelik.

Bilmiyorum teknik hatadan dolayı yorumlar silinmiş.

Aynı yorumu yine yazacagım.

Farkında mısın?
Eşin normalde çok maço,
vuran kıran bir tip,

Ama böyle konularda her ne hikmetse pek bir mülayim takılıyor...

bilmiyorum canimcim bak sen ne yap, kendi sagligin icin . kendini hazirla birgün yine kocanin böyle seylerini yakalarsan, dünki gibi bukadar yikilmazsin, kendini bukadar paralamassin. kendini bir sekilde maddi manevi ayrilmaya yavas yavas hazirlicaksin. artik bu 5 senemi sürer kac sene sürerse . cünki senin kocan güvenilir biri degil. üzgünüm

benim tanidigim 2 kisi var ikisininde kocalari aldatiyor ikiside biliyor hatta cevreleride biliyor ama ikiside susup oturuyor maddi imkani yok diye. hatta biri telefon geldiginde esine iletiyor sekreteri gibi kendi elleriyle hazirlayip yolluyor

sonra öbürüde bundan iki yil önce siddetli bir kavgadan sonra ayrilicaklardi ( sebebide esi ters iliski istemis)
bunlar o ayrilma asamasinda kadin balkondayken adam asagidayken kavga ediyorlar , kadin artik balkondanmi atliyor nasil oluyorsa kocasinin kafasinin üstüne düsüyor adam kac ay boyun alcisiyla gezdi, kadinda masallah kilolu. sonra bunlar baristi bikac ay leyla mecnun gibi elele ortalikta dolasdi tabi koca bikac ay sonra yine ayni tas ayni hamam

anam cenem düstü yine

ALLAH KAHRETSINKI öyle bır tip degılım iştee
kin tutamıyorumm ..

bana bırı bısey desın 2 dakıak sonra gelsın yanıma hemen affederım...

bılıyorum cok kötu bır huy ama yapamıyorum yaa kus kalamıyorum,kın tutmaıyorum
bunlarda bana müstehak ozaman bılıyorum...
............

dırdır ederım arada bırr hepssı buu ...olmuyor ıstee ben dunyanın en kötu ınsanı cıksın yınede bı bakısına yuregım sızlar affederım...
ama dıyorumyaa aldatma konusunda asla tavıoz vermem...egerkı maddı ımkanımda varsa aşlemde destekse aslaa vermem...
bende ısterım aşk evlılıgı yapmak severek evlenemk...
millet kocalarının yollarını gözluyoorr ..kocalar eşlerınee her daim her konuda yardımcı oluyor saygı duyuyorr...

bende ıstemezmıyım deger görmek ama ..fesatlık dusunemıyorum yaa...

ban kızmakta haklsınızz annemde cok ama cok kızıyorr gözunu ac ezdırme kendını dıye ama bır yapıyorum ıkı yapıyorum bır bakmısım yine eski bilmiyorum olmumusum

psikolojik destekmı alayım normal değilmiyim ben

evet benımde dıkkatımı çektı
kuyruğu sıkışınca ağlayıp zırlıyor bana ınandırıcı gelmıyor acıtasyon başka bırşey değıl

Eşin alsın psikolojik destek..Seni bu kadar kendine güvensiz yapmış..sopalık bunlar yemin ederim.

adamın kafasına mı düştü

evet gercekten öylee ..hep susuyorr... tepkı vermıyor.. sankı kendınden emin tavırlala umursamıyor bıle benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…