- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
annemın telefonunu almıstım canım kendmden araMADIM ..NUMARAYI İLK ARADIGIMDA SON KONTORUMU HARCAMISTIM SONRAKI GUN ARADIGIMDAYSA ANNEMIN TELINI ALIP GELMISTIM ..
annemın telefonunu almıstım canım kendmden araMADIM ..NUMARAYI İLK ARADIGIMDA SON KONTORUMU HARCAMISTIM SONRAKI GUN ARADIGIMDAYSA ANNEMIN TELINI ALIP GELMISTIM ..
Ben inanıyorum konuya nedense.Bilmiyorum çok saf,kocasının yalanlarına kendini inandırmaya çalışırken kafası karıştı iyice kızcağızın,ve aslında kendi bile inanamamışken bizide inandırmaya çalışmak yormuştur .
Bilmiyorum yapacağım birşey yok diyorsun,anlıyorum.Muhtemelen gerçeklerden korktuğun için bu konu burda kapanacak.Ama lütfen kapatma.Mutsuz bir evliliğin var ve kocanın aldattığını ıspatlarsan zaten vazgeçtiğin bu evliliği bitirme kararın büyükler tarafındanda onaylanacaktır.Eğer aldatmıyorsada kafan rahatlar canım.
Benim merak ettiğim bu telefon hattını sen önce eski patrona ait zannettin ya (arkadaş sana hattın sahibinin adını soyadını söylemiş) ve eşinde hattın yeni patronun kardeşinin adı olduğunu söyledi.Peki canım sen eşinin yeni patronunun soyadını bilmiyormusun?
Eğer yeni patronun kardeşine aitse hat soyadları aynı olmalı mutlaka ve sen bunu farkederdin heralde.Soyadlar aynı değilse zaten al sana en büyük kanıt eşinin yalanına dair.
Kızlar bazen kadınlar bile bile lades diyorlar belki mecburiyet belki de düzeni bozamamak adına... Bugün eşimin bir boşanma davası ile ilgili görüşmesi vardı sabahtan ve bende dava açan kadını dinliyorum ilgiyle... eşi iş gezisindeymiş gece eşini aramış ve telefonla konuşurken arkadan bir bayan sesi ''telefonla mı konuşuyorsun aşkım''demiş... ve o an adamın iki hattı da kapatılmış... kadın dava açıyor falan filannn.... eşinin yalvarması yakarması sözde o telefonlar gold üye müşterilerine turkcell den hediyeymiş ve birinde avea diğerinde vodafone hattı varmış ve gece 3.30 da aniden iki hat bloke olmuşmuşmuşmuş çünkü turkcell kendi hattı dışındaki hatları kullanıca bloke etmişmişmiş..... ve kadın buna inandı!!!!!!!!! bana olabilir vs diyor ve eşi o ses tv den geldi aşk filmi vardı iziyordum dem,iş o saatte:)))))))) çığlık atasım varrrrrrrrrrrr:)
arkadaşlar insanın içinde bulunduğu şüphe bilmiyorumun içini kemirirken bize de burda derdini anlatmak gerçek olduğunu kanıtlamaya çalışmak kim bilir ne zor...bir yanda çaresizlik bir yanda isteksizlik diğer yandan bütün yolları masum olup olmadığı belli olmayan o kütük kocaya çıkıyor.boşanamıycak bile olsa adamın ne mal olduğunu öğrenmek için kanıtlamalı bence... zaten belli ne olduğu ama o zaman hiç diilse neler yapabilceğini ne karakterde olduğunu görürsün...bu patron telefonuymuş,karısı bakıyomuş,kontürü yokmuş,patronun kardeşiymiş ...vs bunlar düzmece bence küçük beyniyle bu kadıncağzı oyuna getirdi.ama getirirkende o kırıştıdığı kadına ne kadar küçük düşürdü kendi karısını.karısını beş paralık bi aşiftenin karşısında APTALdurumuna düşürdü...çok yazık
bilmiyorum cok karıştı yaa ozaman kadın senin kuzun yanlışkla aradığında neden akşamdan beri rahatsız ediyosunuz dedi annenin numarası ile senin numaran farklı sonuçta yanlışmı hatırlıyorum
bu arada eşimide habire habire birisi arıyor açmıyor telefonu
aç aç manitan arıyordur diyorum, yok yaa ali arıyor diyo
e niye açmıyorsun dedim, açmıycam çok konuşuyo başımı ağrıtıyor dedi
neyse ben şüphelendim (kk'nın etkisi herhalde) o ara kamilde wc'ye gitti.
telefon yine çaldı, hemen kaptım açtım telefonu. aliymiş gerçekten, yenge kamil niye bakmıyo telefonlarıma diyo.
sonra hemen pc başına oturdum bi baktım bi bayan kullanıcı ismi harıl harıl yazıyor eşime (hep değiştiriyolar isimlerini oyunda) , yok şuraya gel taş toplıycaz, canavar kesicez.
şimdi olmaz aşkım, sonra dedim.
oğlum ne içtin diyo
kusura bakma otları fazla kaçırdım bu akşam dedim kalktım pc den
gittim oturma odasına
10 dakka sonra eşimin yanına geldim direk sorduğu soru : carrie'cim kezbanmı (kezban arkadaşının nişanlısı, nişanlısıyla beraber eşimle oyun oynuyolar) benmi?
nasıl yani dedim
ee kezbana yazmışsın oda bana ne ayaksın oğlum sen diye soruyo bana bende ben yazmadım onu carrie yazmıştır dedim, oda demişki söle carrie'ye sulanmasın banao yüzden soruyorum benmi kezbanmı? kimi daha çok seviyon?
tüh be dedim bende onu erkek zannettim seni nonoş pozisyonuna düşürmek istemiştim...
Aman Carrie şeytana pabucunu ters giydirirsin sen.
İki arada bir derede kontrol etmişsin herşeyi.
arkası olmadığı için için göz yumacak belki de. Allah yardımcın olsun kardeşim. Burda hep asıp kesiyorlar yok ayrılmıyor gururu yok mu falan. Ne yaşadığını sen nbilirsin. Eminim gelirin olsa ne babana el açarsın ne başkasına. Eşinle aranızdaki bağlar kopmuş zaten ben bunu anladım. Çünkü bir kadının kocasından tiksinmesi bence büyük bişeydir. Temizlik konusunda uyarsan eşini...
arkası olmadığı için için göz yumacak belki de. Allah yardımcın olsun kardeşim. Burda hep asıp kesiyorlar yok ayrılmıyor gururu yok mu falan. Ne yaşadığını sen nbilirsin. Eminim gelirin olsa ne babana el açarsın ne başkasına. Eşinle aranızdaki bağlar kopmuş zaten ben bunu anladım. Çünkü bir kadının kocasından tiksinmesi bence büyük bişeydir. Temizlik konusunda uyarsan eşini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?