inanamıyorum.....hala şoktayım :(

annemın telefonunu almıstım canım kendmden araMADIM ..NUMARAYI İLK ARADIGIMDA SON KONTORUMU HARCAMISTIM SONRAKI GUN ARADIGIMDAYSA ANNEMIN TELINI ALIP GELMISTIM ..

Sen nasılsın,eşinin sana tavrı nasıl,konu kapandı mı,eşine inandın mı sorun yok mu artık??? senden duysak olanları tatlım?

annemın telefonunu almıstım canım kendmden araMADIM ..NUMARAYI İLK ARADIGIMDA SON KONTORUMU HARCAMISTIM SONRAKI GUN ARADIGIMDAYSA ANNEMIN TELINI ALIP GELMISTIM ..

bilmiyorum cok karıştı yaa ozaman kadın senin kuzun yanlışkla aradığında neden akşamdan beri rahatsız ediyosunuz dedi annenin numarası ile senin numaran farklı sonuçta yanlışmı hatırlıyorum

arkadaşlar insanın içinde bulunduğu şüphe bilmiyorumun içini kemirirken bize de burda derdini anlatmak gerçek olduğunu kanıtlamaya çalışmak kim bilir ne zor...bir yanda çaresizlik bir yanda isteksizlik diğer yandan bütün yolları masum olup olmadığı belli olmayan o kütük kocaya çıkıyor.boşanamıycak bile olsa adamın ne mal olduğunu öğrenmek için kanıtlamalı bence...zaten belli ne olduğu ama o zaman hiç diilse neler yapabilceğini ne karakterde olduğunu görürsün...bu patron telefonuymuş,karısı bakıyomuş,kontürü yokmuş,patronun kardeşiymiş ...vs bunlar düzmece benceküçük beyniyle bu kadıncağzı oyuna getirdi.ama getirirkende o kırıştıdığı kadına ne kadar küçük düşürdü kendi karısını.karısını beş paralık bi aşiftenin karşısında APTALdurumuna düşürdü...çok yazık

Kadın olarak dünyaya geldik diye bazı şeyleri yutmaya, 3maymunu oynamaya mecburuz yaa..Toplum bize bunu öğretti ya.. Erkeklere de her haltı yer elinin kiridir,erkektir yapar!!!! Diye öğretildi ya...

Bu iki yüzlü toplumun hikayesi işte yukarıdaki olay.. Kadın bahanelerle kendini kandırıp,göz yumacak.. Adam da kafasına göre takılacak.. Yazıkk...Yazıkkk..

Öfff! Dertlendim gene

Nedir konu sahibinin son durumu yaa! Bilen var mı? Allah yardımcısı olsun..

Umurunda değil ki erkeklerin karısı ne duruma düşmüş düşmemiş( ikinci kadınlara da klasik yalanlar dolu boşanma aşamasındayız,eşim rahatsız,cinsel hayat yok odalar ayrı .................................. daha neler nelerr... kamillere lanetttttt((((

En baştan beri kaç kişi kadını aramayın dedi!Ben de dahil!Hem uyuyan yılanı uyandırıyorsun..Hem ne gerek var o çirkinliğe bulaşmaya..Tabi insan içi içini kemirirken bir şey yapmadan duramaz ama yapılması gereken bu değil..Eşiyle muhatap olmalıydı..

Neyse olan oldu..Bu adam iflah olmaz yaa... O o...puyla kendi pisliklerinde boğulsunlar!!

Bilmiyorum,daha önce sordum ama,tekrar soruyorum;

Telefonun üzerine kayıtlı olduğu kişi eşinin patronuyla aynı soyada mı sahip?

arkası olmadığı için için göz yumacak belki de. Allah yardımcın olsun kardeşim. Burda hep asıp kesiyorlar yok ayrılmıyor gururu yok mu falan. Ne yaşadığını sen nbilirsin. Eminim gelirin olsa ne babana el açarsın ne başkasına. Eşinle aranızdaki bağlar kopmuş zaten ben bunu anladım. Çünkü bir kadının kocasından tiksinmesi bence büyük bişeydir. Temizlik konusunda uyarsan eşini...

Aman Carrie şeytana pabucunu ters giydirirsin sen.

İki arada bir derede kontrol etmişsin herşeyi.

bazen gelsin şeriat kanunları diyorum.

bakın şimdi kadınlar ne yaşarsa yaşasın boşanmaya korkuyorlar. haberler her gün boşandığı eşi tarafından darp edilen öldürülen kadınlarla dolu... ama Peygamberimize gelen bir kadın " kocam beni dövüyor" demiş ve O da boşanmalarına müsaade etmiş.

bu ne yahu zina her köşe başında.. kadınlar da kudurmuş. evli erkek fantezisidir gırla gidiyor. heriflerde aaynı masal " boşanmak üzereyim, karım beni mutlu etmiyor, vs. " o...lar da bile bile yıllardır aynı numarayı yiyor...

biri hamile eşi varken msn de karıcım kocacım muhabbetinde, diğeri sahura kadar uyumayıp yemek yapan hatun dururken hala patron mu karısı mı kardeşimi anlamadığım afüşteyi üzmemek derdinde...

hay hepinizi meydana gömüp taşlasınlar e mi.. boyları devrileseciler..

yeter beeee

Asıp kesmek değil ki konu.Geliri olsa tabii ki kimseye eyvallahı olmaz.Ama bazen (herzaman değil) kadınların bu durumdan kurtulmak için hiçbir çabaları olmuyor.Kocası aldatıyor ama kadının çalışmasına izin vermiyor.Aldatılan veya şiddet gören kadın çalışmak için neden kocasından izin almalı ki?

O adamın ruhu pis asla arınmazzzzzz!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…