inanamıyorum.....hala şoktayım :(

kazın ayağı her zaman öyle değil canım. kadında zaten o özgüven o cesaret o imkan olsa ne o dayağı yer ne aldatılmaya katlanr

çok haklısın ama her yerde olmuyor o dediğin. Bizim türk kadınlarımız, bizler, yani ata erkil ailelerden geldik hepimiz öyle değil miyiz? Erkeğin dediği olur ne bileyim ona sorulur herşey. Keşke demokratik bir ortam olsaydı. Kızlarımızda özgüven eksikliği var hep sindirilmişler. Ancak başını kurtaran okuyan kızlar şuan özgüveni yüksek ve kocasına karşı' Ben çalışacağım'' diyebielecek güce sahip.

her ailede öyle değil ama
bizim ailede başbakan ve maliye bakanı benim, iç işleri ve dış işleri bakanıda benim.
eşim cumhurbaşkanı, formalite icabı protokollere katılıyor

Son düzenleme:
takip etmek lazım ben de arada dişlerimi gösteririm:)) gerçi yapacak olsalar biz ne yaparsak yapalım onlar yine yapar insanın kanı bozuk olmasın Allah korkusudur engel olan

bilmiyorum cok karıştı yaa ozaman kadın senin kuzun yanlışkla aradığında neden akşamdan beri rahatsız ediyosunuz dedi annenin numarası ile senin numaran farklı sonuçta yanlışmı hatırlıyorum

canım no gızledım ıkısındede..bu arada yazdıklarınızı okuyordum ..annem geldıı okuyamadım sayfa acık kaldıı..sonra anenm gıttı eşim geldıı ...yine yazmaadımbırsey..kusura bakamyın hala sayfaları okuyorum...

Bilmiyorum,daha önce sordum ama,tekrar soruyorum;

Telefonun üzerine kayıtlı olduğu kişi eşinin patronuyla aynı soyada mı sahip?

evet soyadları aynı zaten o yuzden eski patronu olmadıgını anladım ..zaten eşimede sorunca patronun kardesı dedi bana konustugu kısının

bilmiyorum kocan seni ister aldatsın ister bağrına bassın ben on u geçtim bence şuan senin en büyük sorunun işten cıkan eşin ..

evde yatan kendine baktıran erkek mi olur

eşine çok sinirliyim

sen nasıl kızmıyorsun bu adama

evet soyadları aynı zaten o yuzden eski patronu olmadıgını anladım ..zaten eşimede sorunca patronun kardesı dedi bana konustugu kısının

Ama canım sen hattın sahibini ilk öğrendiğinde eski patron dedin.Soyadlar aynı ise yeni patronla bağlantısı olduğunu anlamadınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…