- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Asıp kesmek değil ki konu.Geliri olsa tabii ki kimseye eyvallahı olmaz.Ama bazen (herzaman değil) kadınların bu durumdan kurtulmak için hiçbir çabaları olmuyor.Kocası aldatıyor ama kadının çalışmasına izin vermiyor.Aldatılan veya şiddet gören kadın çalışmak için neden kocasından izin almalı ki?
5 dakkada hallettim olayı
Arada bir bende kontrol etmiyorum değil hani ama
karda yürüyüp izimizi belli etmememiz lazım kamillere.
Arada bir bende kontrol etmiyorum değil hani ama
karda yürüyüp izimizi belli etmememiz lazım kamillere.
bende çoğu zaman çaktırmıyorum ama arada bi kalın ensesinde nefesimi hissetmesi lazım
Asıp kesmek değil ki konu.Geliri olsa tabii ki kimseye eyvallahı olmaz.Ama bazen (herzaman değil) kadınların bu durumdan kurtulmak için hiçbir çabaları olmuyor.Kocası aldatıyor ama kadının çalışmasına izin vermiyor.Aldatılan veya şiddet gören kadın çalışmak için neden kocasından izin almalı ki?
çok haklısın ama her yerde olmuyor o dediğin. Bizim türk kadınlarımız, bizler, yani ata erkil ailelerden geldik hepimiz öyle değil miyiz? Erkeğin dediği olur ne bileyim ona sorulur herşey. Keşke demokratik bir ortam olsaydı. Kızlarımızda özgüven eksikliği var hep sindirilmişler. Ancak başını kurtaran okuyan kızlar şuan özgüveni yüksek ve kocasına karşı' Ben çalışacağım'' diyebielecek güce sahip.
Ben çok cin geçinirim sözdeeeeeeeeee:))) eski eşim aldatmış zerre anlayamamıştım:)) tesadüf yakalamasam harem olacaktık belki de
her ailede öyle değil ama
bizim ailede başbakan ve maliye bakanı benim, iç işleri ve dış işleri bakanıda benim.
eşim cumhurbaşkanı, formalite icabı protokollere katılıyor
ben de merak edip sormuştum,uyuyor demişti
bilmiyorum cok karıştı yaa ozaman kadın senin kuzun yanlışkla aradığında neden akşamdan beri rahatsız ediyosunuz dedi annenin numarası ile senin numaran farklı sonuçta yanlışmı hatırlıyorum
Bilmiyorum,daha önce sordum ama,tekrar soruyorum;
Telefonun üzerine kayıtlı olduğu kişi eşinin patronuyla aynı soyada mı sahip?
evet soyadları aynı zaten o yuzden eski patronu olmadıgını anladım ..zaten eşimede sorunca patronun kardesı dedi bana konustugu kısının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?