inanamıyorum.....hala şoktayım :(

arkadaslar geldim ..

son durumum şu eşim sabah gıttı sanayıden aradılarr..iş bakmaya gıttı

az önce geldı dedmyaa sordum ama bulamamışş..

şimdide çarşıya gıttı bır montaj işi varmıss onu yapıcakmıss 50 tl fılan verırler dıyyo...

sanayıde çalışmama kımsenın yanında artık dedi..bende böylle montajla fılan ne zamana kadar gecınıcez x dedım ..ama seslenmıyoo..

kazın ayağı her zaman öyle değil canım. kadında zaten o özgüven o cesaret o imkan olsa ne o dayağı yer ne aldatılmaya katlanr

Normal bir aileden bahsetmiyoruzki.Kocasının kendini aldattığını öğrenen kadın hala neden o cibiliyetsiz adamın sözünü dinler hala ben bunu anlamıyorum.Adam yapacağını yapmış zaten ,kadın ''ben çalışıyorum'' dese adamda en fazla boşar.Kadında kurtulur.

Ama canım sen hattın sahibini ilk öğrendiğinde eski patron dedin.Soyadlar aynı ise yeni patronla bağlantısı olduğunu anlamadınmı?

canım benım eşimin eski patronunun adı o... bu hattın sahıbının adıda o... isim benzerlıgı ve ben o an soy adını öğrenemmıstım ..sagolsun fatos arkadasım kadını aradıda öğrendıya soaydını
işte ozaman anladımkı eskı patron degıl..
nıhal arkadasımda arastırmıstı hat dedii o... b.. ait dedii
eşimin şimdiki işten cıktıgı patronunun soy adıda b.... ayrıcada sordum ve patronun kardesı dedı bu adamdan için eşim

evet öyle dedi
hatta bilmiyorum dediki orda artık çalışmıyor anahtarıda yok nasıl gidip açıcak ki

bende ilk başta dedım bu saatte ne sanayı açması ne saçmalıyor bu patronun dedım ..
oda o... nın dukanını acmamaı soyledı dedi..

bende isim benzerlıgıyaa o dukkanın anahtarı sende ne gezıyorkı dedimm..
eşimde zaten acamam dedim dedi ve konuyu kaptı...

bende ılk eskı patronmu ola dedım ama degılmıs sonradan cıktı ortaya

kazın ayağı her zaman öyle değil canım. kadında zaten o özgüven o cesaret o imkan olsa ne o dayağı yer ne aldatılmaya katlanr

bazen kazın ayağı gerçekten öyle oluyor zaten işin bizi şaşırtan kısmı bu.......babam özünde çok iyi bir insan olmasına rağmen yıllarca annemi aldattı sülalenin bütün pis işlerini anneme yaptırdı sinir hastası bir kadın oldu çıktı.....çok söyledim iyi bir nafaka ve malların yarısını alma hakkına sahipken kılını bile kıpırdatmıyor.........kardeşleri var üç çocuğu var yalnız da kalmaz
konu sahibinin durumu gerçekten çok vahim.....aldatmayı geçtim çocuğuna süt almaktan aciz bir yaratıkla evli kimse de ona aman ille de boşan demiyor ama.....ona sivil toplum örgütlerini hiç değilse bir aramasını söyledim devlet de çok güzel imkanlar veriyormuş......hani hiç aramamış bile
bu ne bağımlılıkmış arkadaş işi gerçekten zor ama kendine acımaktan ve kafasını kuma gömmekten başka birşey yapmıyor
ne diyim oturup bilmiyoruma vahvahlanalım

hayır eşim eski patronum demedı bana şimdi ki patronu olan A... abiyle konustum dedi...o demiş sanayı ac dıye ama konustugu A... abi değill onun erkek kardesı bunu sonradan öğredım ben

abisiyle konuşmuşsa sana neden patronla konuştum dedi

Bilmiyoorruum yinede bu olayların ertesi günü işten ayrılması tuhaf geliyor bana. Üstelik ihtiyacınız varken ..

kızlar eskı patron olan o... beyı unutun şimdii öle bırı yok farzedın o sadece isim benzerlıgınden karıstı konumuza...

konumuz şimdiki patronu ve patronun erkek kardesi olan o.... bey ..ve karısı ..

bana birisi tokmakoğlu ismini söylese
ve bu soyisim eşimin şimdiki patronuyla eski patronunun soyismi olsa aklıma ilk şimdiki patron gelir.

hem nasıl bi soyisim bu?
çok kullanılan bi isimmi

Ben anlamadım canım ama sen ikna olduysan yapacak birşey yok.Yanlız gözünü dört aç,ve lütfen çocuklarını büyütürken evde kendini geliştirmeye bak.Okumanın yaşı yok.Dışarıdan sınavlara gir okul bitir.Eğer lise veya üniversite mezunuysan KPSS ye çalış,çocukların okula başladıklarında kendi ayakların üzerinde duracak hale gel.Sonra ne babana nede kaocana eyvallahın olmasın.

Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah şu mübarek günlerde....sabır ve dua...

Son düzenleme:
Bilmiyoorruum yinede bu olayların ertesi günü işten ayrılması tuhaf geliyor bana. Üstelik ihtiyacınız varken ..

işte dıyorumyaa eşim bana demedı belkıde bılmyıorum ama
sankı konustugumuz bu o.. bey abısını aradıda ..o elamının işten cıkar abuk sabuk bır karııs varr.saglam ayakkabı degıl sorun yaratırmı dedıde..
eşimin patronuda en ufak bır sorunu buyuttu eşimi çıldırrtttı ve işten cıkmasına sebep oldu..aklım abu gelıyor..

bir gun önce konustuk diger gun işten cıktı ..tesaduf degıl ama bunu bulamamdım bendee...

hayır eşim eski patronum demedı bana şimdi ki patronu olan A... abiyle konustum dedi...o demiş sanayı ac dıye ama konustugu A... abi değill onun erkek kardesı bunu sonradan öğredım ben

arkadşım ben sadece kendi fikrimi söyleyeceğim katılıp katılmamak sana kalmış. Ben o akşam eşinin bir erkekler konuştuğuna inanmıyorum. Neden derse;mesela burda bi erkek konu açsa üç beç dakikadan sonra sen erkeksin diye bilebiliyoruz sözlerinden vs. Biliyoruzki bayanlaar öyle cümle kullanmaz. Senin konuna gelince de bir erkek hiçbir erkeğe seni üzmüyorum demez. Eğri oturup doğru konuşalım.

evet
kesinlikle bir erkekle konuşmuyordu

bana birisi tokmakoğlu ismini söylese
ve bu soyisim eşimin şimdiki patronuyla eski patronunun soyismi olsa aklıma ilk şimdiki patron gelir.

hem nasıl bi soyisim bu?
çok kullanılan bi isimmi

canım acık acık yazmak ıstemıyorum ..desıfre olmamayım dıye cunku benı tayınlar cıkabılır..

eşimin eski patronun adı o... soyadıda k... idi

şimdiki patronun adı A... soyadıda B...

ve erkek kardeısnın adıda o.... soadı B...

anlasıldımı sımdı acaba:26::26:

eşinin işten çıkmasının altında bambaşka bir sdebep var bence. dediğin şeyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum ayrıca hangi kadının başına bu olay gelse aynı tepkiyi verir arar sorar. Bunda absürd bişeu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…