- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
kazın ayağı her zaman öyle değil canım. kadında zaten o özgüven o cesaret o imkan olsa ne o dayağı yer ne aldatılmaya katlanr
çok haklısın ama her yerde olmuyor o dediğin. Bizim türk kadınlarımız, bizler, yani ata erkil ailelerden geldik hepimiz öyle değil miyiz? Erkeğin dediği olur ne bileyim ona sorulur herşey. Keşke demokratik bir ortam olsaydı. Kızlarımızda özgüven eksikliği var hep sindirilmişler. Ancak başını kurtaran okuyan kızlar şuan özgüveni yüksek ve kocasına karşı' Ben çalışacağım'' diyebielecek güce sahip.
evet soyadları aynı zaten o yuzden eski patronu olmadıgını anladım ..zaten eşimede sorunca patronun kardesı dedi bana konustugu kısının
Ama canım sen hattın sahibini ilk öğrendiğinde eski patron dedin.Soyadlar aynı ise yeni patronla bağlantısı olduğunu anlamadınmı?
ee hani eski patronda konuştum gidip sanayiyi aç yarın sabah diyordu
Öylemi diyodu?
Kfam karman çorman oldu valla.
ee hani eski patronda konuştum gidip sanayiyi aç yarın sabah diyordu
evet öyle dedi
hatta bilmiyorum dediki orda artık çalışmıyor anahtarıda yok nasıl gidip açıcak ki
kazın ayağı her zaman öyle değil canım. kadında zaten o özgüven o cesaret o imkan olsa ne o dayağı yer ne aldatılmaya katlanr
hayır eşim eski patronum demedı bana şimdi ki patronu olan A... abiyle konustum dedi...o demiş sanayı ac dıye ama konustugu A... abi değill onun erkek kardesı bunu sonradan öğredım ben
canım benım eşimin eski patronunun adı o... bu hattın sahıbının adıda o... isim benzerlıgı ve ben o an soy adını öğrenemmıstım ..sagolsun fatos arkadasım kadını aradıda öğrendıya soaydını
işte ozaman anladımkı eskı patron degıl..
nıhal arkadasımda arastırmıstı hat dedii o... b.. ait dedii
eşimin şimdiki işten cıktıgı patronunun soy adıda b.... ayrıcada sordum ve patronun kardesı dedı bu adamdan için eşim
Bilmiyoorruum yinede bu olayların ertesi günü işten ayrılması tuhaf geliyor bana. Üstelik ihtiyacınız varken ..
hayır eşim eski patronum demedı bana şimdi ki patronu olan A... abiyle konustum dedi...o demiş sanayı ac dıye ama konustugu A... abi değill onun erkek kardesı bunu sonradan öğredım ben
arkadşım ben sadece kendi fikrimi söyleyeceğim katılıp katılmamak sana kalmış. Ben o akşam eşinin bir erkekler konuştuğuna inanmıyorum. Neden derse;mesela burda bi erkek konu açsa üç beç dakikadan sonra sen erkeksin diye bilebiliyoruz sözlerinden vs. Biliyoruzki bayanlaar öyle cümle kullanmaz. Senin konuna gelince de bir erkek hiçbir erkeğe seni üzmüyorum demez. Eğri oturup doğru konuşalım.
bana birisi tokmakoğlu ismini söylese
ve bu soyisim eşimin şimdiki patronuyla eski patronunun soyismi olsa aklıma ilk şimdiki patron gelir.
hem nasıl bi soyisim bu?
çok kullanılan bi isimmi
işte dıyorumyaa eşim bana demedı belkıde bılmyıorum ama
sankı konustugumuz bu o.. bey abısını aradıda ..o elamının işten cıkar abuk sabuk bır karııs varr.saglam ayakkabı degıl sorun yaratırmı dedıde..
eşimin patronuda en ufak bır sorunu buyuttu eşimi çıldırrtttı ve işten cıkmasına sebep oldu..aklım abu gelıyor..
bir gun önce konustuk diger gun işten cıktı ..tesaduf degıl ama bunu bulamamdım bendee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?