- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Ben anlamadım canım ama sen ikna olduysan yapacak birşey yok.Yanlız gözünü dört aç,ve lütfen çocuklarını büyütürken evde kendini geliştirmeye bak.Okumanın yaşı yok.Dışarıdan sınavlara gir okul bitir.Eğer lise veya üniversite mezunuysan KPSS ye çalış,çocukların okula başladıklarında kendi ayakların üzerinde duracak hale gel.Sonra ne babana nede kaocana eyvallahın olmasın.
işte dıyorumyaa eşim bana demedı belkıde bılmyıorum ama
sankı konustugumuz bu o.. bey abısını aradıda ..o elamının işten cıkar abuk sabuk bır karııs varr.saglam ayakkabı degıl sorun yaratırmı dedıde..
eşimin patronuda en ufak bır sorunu buyuttu eşimi çıldırrtttı ve işten cıkmasına sebep oldu..aklım abu gelıyor..
bir gun önce konustuk diger gun işten cıktı ..tesaduf degıl ama bunu bulamamdım bendee...
canım acık acık yazmak ıstemıyorum ..desıfre olmamayım dıye cunku benı tayınlar cıkabılır..
eşimin eski patronun adı o... soyadıda k... idi
şimdiki patronun adı A... soyadıda B...
ve erkek kardeısnın adıda o.... soadı B...
anlasıldımı sımdı acaba:26::26:
Eğer senin şüphelendiğin gibi birşey olsaydı kocan bunu senin burnundan fitil,fitil getirirdi.''Hiç suçum yokken beni rezil ettin patronda belki senin yüzünden bana böyle dedi işsiz kaldım'' diye başında dırdır ederdi.
Bu işin içinde bir iş var ama senin düşündüğün gibi değil .
işin garıbıde henuz 1 hafta önce tam bugun eşimin şimdiki patronu olan a.. beylerı yemege davet etmiştik..çok özenmiştikk hersey cok guzeldı ama 1 hafta sonraa düşman gıbı oldularr anlam veremıyorum bende..aslında eşimde şaşırmışş a.. beyın o gunkı tavrınaa
çunku ben calıyordum sadece dolabın bırının arkasına sunta yerıne kalın bır sunta monte ettım
ama patron geldı "oğlum sen salakmısın bu böylemı olur "demişş
bende sana salkmı dıyor buadam dedım
onun konusma tarzı o ben alıştım artık dedı eşim
sonra eşimde demıskı "abı bu nun içine eşya kondumu dolap kaldırmaz yıkılır deiş o yuzden agır bır sunta çakıyorum demiş
patronda yanındakı çırağı göstererek "şu çıraktan farkın yok " demiş
eşimse madem fark görmusyorsun o zmana çıkarcaksın işten demiş
adamında işinemı gelmıs neyse "git muhasebeden çıkısını yap "demiş
........
oruç tumayan bırısı cok sınırlı oluyormus sıgra ıcmeyınce ..oructa degıl bu neyın sınırı anlamdım dıyor eşim...
ama benım aklıma o yazıdklarım gelıyor bu adamın erkek kardesı aramasın bır gun önce konustukkarımızı anlatrak eşimi işten çıkarmasını sıtemıstır belkıde..
adamda bahane bulamadı bu sekılde kovdu eşimi işten..
yoksa aklıma baska bıse gelmıyo
DOST ACI SÖYLER deyip yazayım dedim...
görünen tabloyu çizeyim dedim, sonra sana kıyamadım.
bir arkadaşın dediği gibi, kendini geliştir, inşallah kpss yi kazanırsın.
çünkü senin eşinden ne köy olur ne kasaba...
ama benım aklıma o yazıdklarım gelıyor bu adamın erkek kardesı aramasın bır gun önce konustukkarımızı anlatrak eşimi işten çıkarmasını sıtemıstır belkıde..
İçimi okumuşsu arkadaşım, al benden de o kadar. Ama bilmiyorumm bunları biliyor, herşeyinde farkında ama çaresiz ya çaresiz.
zaten kpsss gırcem canım lise mezunuyum...ALLAHTAN hayırlısı ınsallah kazanırım
hala o kadını aradın ve eşini işten çıkarıyorlar diye düşünüyorsun
istersen bi de akşama eşin gelince özür dile tam olsun
kızlar boşuna yazıyorsunuz konu sahibi inandı bitti gitti olay
ne o kız olayları ne de ben çalışmam sağdan soldan geçiniriz muhabetleri önemli değil bilmiyorum için
kusura bakma ama burdan bakınca aynen durum bu gözüküyor
benim 2 küçük yavrum olacak paşamız keyiften çalışmak istemeyecek
bende sesimi çıkarmayacağım çalışmak içinse eşimden izin isteyeceğim oldu başka
ben sana söylüyorum daha önce de söyledim eşinin hadi gel annemlere taşınalım demesi an meselesi
yanlış hatırlamıyorsam zaten daha yeni ayrı eve çıkmışsınız geri dönmeyi bekle sen
işin garıbıde henuz 1 hafta önce tam bugun eşimin şimdiki patronu olan a.. beylerı yemege davet etmiştik..çok özenmiştikk hersey cok guzeldı ama 1 hafta sonraa düşman gıbı oldularr anlam veremıyorum bende..aslında eşimde şaşırmışş a.. beyın o gunkı tavrınaa
çunku ben calıyordum sadece dolabın bırının arkasına sunta yerıne kalın bır sunta monte ettım
ama patron geldı "oğlum sen salakmısın bu böylemı olur "demişş
bende sana salkmı dıyor buadam dedım
onun konusma tarzı o ben alıştım artık dedı eşim
sonra eşimde demıskı "abı bu nun içine eşya kondumu dolap kaldırmaz yıkılır deiş o yuzden agır bır sunta çakıyorum demiş
patronda yanındakı çırağı göstererek "şu çıraktan farkın yok " demiş
eşimse madem fark görmusyorsun o zmana çıkarcaksın işten demiş
adamında işinemı gelmıs neyse "git muhasebeden çıkısını yap "demiş
........
oruç tumayan bırısı cok sınırlı oluyormus sıgra ıcmeyınce ..oructa degıl bu neyın sınırı anlamdım dıyor eşim...
sinava cok az kaldi calisiyorsundur umarim..
bilmiyorum'cum sen daha çok şok yaşarsın böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?