inanamıyorum.....hala şoktayım :(

zaten kpsss gırcem canım lise mezunuyum...ALLAHTAN hayırlısı ınsallah kazanırım

Eğer senin şüphelendiğin gibi birşey olsaydı kocan bunu senin burnundan fitil,fitil getirirdi.''Hiç suçum yokken beni rezil ettin patronda belki senin yüzünden bana böyle dedi işsiz kaldım'' diye başında dırdır ederdi.

Bu işin içinde bir iş var ama senin düşündüğün gibi değil .

kızlar bilmiyorum kocasına inanmış kafasına yatmış bence konunun kapanması lazım artık ortada inanılmayacak şok olacak bir şey yok

bilmiyorum allah yardımcın olsun hem işsiz hem sorumsuz hemde tuhaf bir eşin var

anladım

''"patronum sabah sanayinin kapısını sen aç "demişş''
eşinde ''seni üzmek istemiyorum'' demiş

bi patron çalışanına sanayinin kapısını aç dicek elemanda patroncum seni üzmek istemiyorum dicek....

işin garıbıde henuz 1 hafta önce tam bugun eşimin şimdiki patronu olan a.. beylerı yemege davet etmiştik..çok özenmiştikk hersey cok guzeldı ama 1 hafta sonraa düşman gıbı oldularr anlam veremıyorum bende..aslında eşimde şaşırmışş a.. beyın o gunkı tavrınaa

çunku ben calıyordum sadece dolabın bırının arkasına sunta yerıne kalın bır sunta monte ettım
ama patron geldı "oğlum sen salakmısın bu böylemı olur "demişş
bende sana salkmı dıyor buadam dedım
onun konusma tarzı o ben alıştım artık dedı eşim
sonra eşimde demıskı "abı bu nun içine eşya kondumu dolap kaldırmaz yıkılır deiş o yuzden agır bır sunta çakıyorum demiş
patronda yanındakı çırağı göstererek "şu çıraktan farkın yok " demiş

eşimse madem fark görmusyorsun o zmana çıkarcaksın işten demiş

adamında işinemı gelmıs neyse "git muhasebeden çıkısını yap "demiş

........

oruç tumayan bırısı cok sınırlı oluyormus sıgra ıcmeyınce ..oructa degıl bu neyın sınırı anlamdım dıyor eşim...

ama benım aklıma o yazıdklarım gelıyor bu adamın erkek kardesı aramasın bır gun önce konustukkarımızı anlatrak eşimi işten çıkarmasını sıtemıstır belkıde..

adamda bahane bulamadı bu sekılde kovdu eşimi işten..
yoksa aklıma baska bıse gelmıyo

Gerçektende seninle ilgili bir durumdan çıkarsalar eşin sana yapmadığını bırakmazdı.
Kesin başka bir durum var belkide eşinin bir kaçamağı deşifre oldu patronuda buna kızdı çıkardı işten. Seninkide iki ucu b.klu değnek hesabı sana bişey diyemiyor.

Son düzenleme:
DOST ACI SÖYLER deyip yazayım dedim...

görünen tabloyu çizeyim dedim, sonra sana kıyamadım.

bir arkadaşın dediği gibi, kendini geliştir, inşallah kpss yi kazanırsın.

çünkü senin eşinden ne köy olur ne kasaba...

arkadaslar sagolun bana ınananlar kadar inanmayanlarda oldu...

bu sıtede cok online oldugumu yazanlar oldu ıkıcocukla nasıl oluyor bu dıye soranlar oldu

onunda cvbını vereyım

bazne acele ile cıkıyorum sıteden "çıkıs yap " tusuna basammıyorum o andada açık gözüküyorum sanırım ...

açık oldugum zamanlardada ya couklarım uyumus oluyorlar yada oyun oynuyo oluyorlar...

ayrıca sahura kadar uyumuyorum yoksa kalkamıyorum sahuraa ...uykum cok ağır..

o ardada cocuklarım zaten uyuyorr ...

bende bu sıtede oluyorum....

umarım açıklayıcı olomusturr...

.......
artık size kendımı iandırabılmekten cok yoruşdum arkadaslarr

sence salakklı manyaklı konuşan bir adamla eşin fısır fısır konuşur mu ya da kaba bir adamın beni üzüyorsun diyeceğine inanmıyorum. Bak yorumn yazmayayım diyorum ama tutamıyorum kendimi. Senin asıl sorduğun ne? Eşim beni aldatıyor mu dan çıktı olay artık öyle dğil mi? Eğer o konuda sıkıntın yoksa eşine inanıyorsan bize de söyle aldatma konusunda yorum yapmayalım. sadece işten çıkmasından bahsedelim. Sen aladatma konusunu kafanda hallettin mi söyler misin? Ona göre cevap vereceğim ben de

İçimi okumuşsu arkadaşım, al benden de o kadar. Ama bilmiyorumm bunları biliyor, herşeyinde farkında ama çaresiz ya çaresiz.

hala o kadını aradın ve eşini işten çıkarıyorlar diye düşünüyorsun

istersen bi de akşama eşin gelince özür dile tam olsun

kızlar boşuna yazıyorsunuz konu sahibi inandı bitti gitti olay

ne o kız olayları ne de ben çalışmam sağdan soldan geçiniriz muhabetleri önemli değil bilmiyorum için

kusura bakma ama burdan bakınca aynen durum bu gözüküyor

benim 2 küçük yavrum olacak paşamız keyiften çalışmak istemeyecek

bende sesimi çıkarmayacağım çalışmak içinse eşimden izin isteyeceğim oldu başka

ben sana söylüyorum daha önce de söyledim eşinin hadi gel annemlere taşınalım demesi an meselesi

yanlış hatırlamıyorsam zaten daha yeni ayrı eve çıkmışsınız geri dönmeyi bekle sen

İçimi okumuşsu arkadaşım, al benden de o kadar. Ama bilmiyorumm bunları biliyor, herşeyinde farkında ama çaresiz ya çaresiz.

içimdeki fırtınalar dınmıyor ama ben sessız kalıyorum herseye ..kalmak zorundayımm cunkuu...

ÇARESİZİMM

gerçekten çaresiizm çıkış yolum yok yok yokk işteee....

ahh imkanım olsaa ahhh ahhh ailem arkamda dursaaa ben buraya konu acmka zorunda kalmamış olsamm

yahu herkes diyor seni kandirdilar
telefondaki adam-kadin ve bilmiyorum esi tezgah nasil kuruyor onu anlamadim?

bilmiyorum esinden hesap soruyo
esi veriyo telefonu ara diye
bilmiyorum ariyo: kadin cikiyo

kadin kim?
kadinin yanindaki adam kim?

adam kadinin kocasiysa sorun nerde?

diyelim kadinla isi pisirmis bilmiyorumun kocasi
e kadin kocasinimi koz olarak kullaniyo

eşime cok dedım ne yer ne ıcerız cocuklar var sen evde dur tek ebn calısayım olmaz böyle dedım
ama allah buyuk dıyo
cıldırmamak elde degıl
bugunde ıs bakmaya gıttı işte ama bulamamıss...

bulmak zorundaaa bend ebılyıorum..zaten ailseıne ve bneım aileme guvenıyorr...
ben calısmak ıstesem zaten babam öldürü benı siziemı bakamıcaz otur oturdugun yerde ...bızı ele gune rezılmı edıceksın der...
ama memur olsam üni formam olsa ustumde benden ıyı ınsan olmaz bendne ıyı evlat olmaz..

rabbıme sıgınıyorum artık bıtsın bu ımtıhan yalvarıyorum bana bır iş kapısı acsın kpss kazanayım inşallah rabbımmm

bilmiyorumm eşinin patronla ilgili anlattığına inanmadım ben,yani işten çıkması konusuna.başka birşey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…