inanamıyorum.....hala şoktayım :(

arkadaşlar butun açtıgım konuları kapattırıyorum vee bırdıaha asla konu acmıyorum...

yardımcı olan butun arkadaslarıma sonsuz teşekkürler...

artık benım derdım dert olmatan cıktı kişisel bir sorun halıne geldı

artık daha fazla zamanını almayayım..

dertleşmek ısteyen cok ınsan varr ...

zamanımızı bırzda onlara harcayalım...

hepinize sonsuz teşekkürler arkdaaslarrr.......

yahu allah icin cevap verin
kocan seni aldatti diyenler nerden anladiniz aldattigini????????
kadin cikti tele e kadin kocasina vermedimi? kocasi demedimi "kocana guvenmiyorsan ben ne yapim" diye
bunu soyleyen adam kadinin kocasi degilmiydi
farzedelimki tezgah
adam kimdi o zaman? offf konu kapanmadan lutfen biriniz yazsin artik
kocan seni adlatiyo diye bir suru atip tuttunuz dunku sayfalar silinmeseydi keske cogu kisi kendine yakisan yorumlar yapti ustelik kendisine bakmadan

Burda bütün konuyu baştan özetleyecek değiliz.Okursanız yorumları neden kocan seni aldatıyor olabilir dendiğini anlarsınız.

Durduk yere silinen yorumların sahiplerine niye saldırıyorsunuz?Kiminle probleminiz varsa açık açık yazın,öyle çoğu kişi deyip ortaya laf atmakla olmaz.

kendi adıma konuşayım eski konularının hepsini biliyorum

ergen kızlarla gülüp eğlenmelerini karısına laf söylemelerini küçücük kız yüzünden karısına bağırmalarını

sorumsuzluğunu karısı eve niye süt almıyorsun diye kızdığında çocuklar aç yatsın dediğini

eve ekmek almayıp kuru ekmekle çocuklarının karnını doyurmaya çalıştığını

bildiğim için konuşuyorum ve telefon konuşması çok çocukçaydı

bunların hepsini biliyor başlık bile ele veriyor kendini şoktayım konu sahibi dışında kimse şok olmadı nedense

kocasına inanmak istediği için inandı yoksa inanılacak birşey değildi o konuşma

ayrıyetten de aynı şekilde konu sahibi de başka konularda kendine bakmadan cevaplar verdi daha önce de konuşuldu bu konular

daha yazabileceğim çok şey var ama daha fazla uzatmak istemiyorum

Bu psikolojiyle ders çalışmak ne zordur.. Allah yardımcın olsun. Kpss yi kazanırsın umarım,kimseye ihtiyaç duymaz kendi ayaklarının üzerinde durursun...

arkadaşım kimse aldattı diyemez. Sadece anlattıkları eşinin yaptıkları pek mantıklı değil. Konuyu baştan sona okuyun isterseniz, sizin eşiniz de birisine pardon patronuna seni üzmüyorum desin.sizde bunu peşine düşmeyin o halde.kimse aldattı demedi gözünü dört aç dedik biz. Dinimizde bile zina demek için üç şahit lazım. Öyle hemen kimse kimseye iftira atamaz. Bİz de durduk yere demedik arkadaşın anlattıklarına göre yorum yaptık. Allah onun yardımcısı olsun

ben kendi adıma diğer konularından aldatıldığı kanısına vardım
siz de okuyun anlarsınız hangi koca erkek arkadaşıyla bu kadar
samimi konuşur gizli saklı kimsenin atıp tututuğu yok her şey orta da zaten

okudum parkon tum konuyu uslubuna dikkat et senden ozellikle istemedim
'ki ben özet istemedim

dun silindi yorumlar kimler yazdiysa yazdi isimlerini tutmadim bir kac isim var ama kafamda
gerci sen dikkatimi cekmedin yoksa inan soylerdim

bilmiyorumun esi aldatmaya meyilli, sorumsuz esini mutsuz eden bir insan oldugunu kabul ediyorum

ortada puruzler var onuda anladim

kadinin" esiniz esimle konusacakti" diyip telefonu kocasina vermesi
gibi tuhafliklar
ama sonucta bir adama verdi telefonu degilmi?
bunun tezgah oldugunu nerden cikartti bunun cevabi yok iste

kaçış zannetmeyın ne bır dizi senaryosu nede fılm ...

bu anlattıklarımı ben yasıyorum ...

inanalarada ınamayanlarada son kez yemin ediyorumm

bu kadar aşağılamayın benıı neden yalan söylelyım oruç ağzımla yapmayın ALLAH şkınaa

diğer konularad asaygım varr bırazda o konu sahıpleyle ılgılenelım dıye duusndum...cunku artık ıkı ucuda b...lu değnek benım dururmum ...

artık yapabılecegınız hıcbırsey kalmadı ..saglun yardımlarınızdan destegınızden ,ilginizden dolayııiii

isteyen aptal,salak desın..,steyen inanmıyorum desın

her cumlenıze her sözzunuze saygım varr

........
şu ankı tek sorunum kendı beynımde evlatlarım vee işsiz olan eşim...

aldatıyorsada ALLAHA HAVALE ETTIM BEN ONU...

BİTTİM KILZARR TÜKENDİM NOLUR ANLAYINBNEIII DAYANAMIYORUM ARTIK YAA ....

HAKKINIZI HELAL EDIN .... NOLURSUNUZ ...

kaçış zannetmeyın ne bır dizi senaryosu nede fılm ...

bu anlattıklarımı ben yasıyorum ...

inanalarada ınamayanlarada son kez yemin ediyorumm

bu kadar aşağılamayın benıı neden yalan söylelyım oruç ağzımla yapmayın ALLAH şkınaa

diğer konularad asaygım varr bırazda o konu sahıpleyle ılgılenelım dıye duusndum...cunku artık ıkı ucuda b...lu değnek benım dururmum ...

artık yapabılecegınız hıcbırsey kalmadı ..saglun yardımlarınızdan destegınızden ,ilginizden dolayııiii

isteyen aptal,salak desın..,steyen inanmıyorum desın

her cumlenıze her sözzunuze saygım varr

........
şu ankı tek sorunum kendı beynımde evlatlarım vee işsiz olan eşim...

aldatıyorsada ALLAHA HAVALE ETTIM BEN ONU...

BİTTİM KILZARR TÜKENDİM NOLUR ANLAYINBNEIII DAYANAMIYORUM ARTIK YAA ....

HAKKINIZI HELAL EDIN .... NOLURSUNUZ ...

ben bBİLMİYORUM'un anlattıklarına inanıyorum..senaryo olmasını gerektirecek hiç bir durum yok.
eşi aldattı yada aldatmadı..kaba tabirle alan memnun satan memnunsa bizede laf düşmez..

umarım eşin en kısa zamanda iş bulur ve mutlu mesut yaşarsınız..sana söyleyebileceğim tek şey

lütfen kendini ezdirme ve kulaklarını gözleri ni dört aç..

dün sanaaa uzun bir mesaj yazdım fakat silinmiş
neyse bak şimdi
ben lisans mezunuyum fakat iş bulamadım
kpss filan bikaç kez denedim fakat soruların çalınması filan çok canımı sıktı
ben kosgebe başvurucam kendime butik açmayı düşünüyorum
beş aylık bir bebeğim var
burda çalışsam iş bulurumda verdikleri para ancak bakıcı parasına yeter üstelik bebeğimde bakıcı ellerinde bensiz büyümüş olur
düşündüm taşındım öncelikle ne iş yapabileceğime karar verdim bulunduğum yerde buna müsaitti
sonra eşime anlattım uygun gördü
inşallah kredi çıkarsa dükkan bakıcaz ve dükkanda oğlum için uygun bir alanda oluşturucam yatak vs.. koyucam
yanıma genç iki kızda alırsam oğlumlada ilgilenirler zaten bende varım bu şekilde idare edicem bir süre
büyüyüncede kreşe vericem sosyal olması açısından
zormu anlattıklarım zor ama başka çarem yok
evde oturup beklemek istemiyorum
ailem istemiyo ve zaten yakın değiliz oğluma bakamazlar
sende düşün çaresizim deyip durma
herkes karşı gelse bile kurarsan işini hergün çocuklarınla gider gelirsin kimseye muhtaç olmazsın
her hastalık üzüntüyle gelir böyle böyle üzüle üzüle hasta olacaksın allah göstermesin

Üslup mu?

Ben konuşurken siz diye hitap ediyorum ,sen dikkat et istersen!.

Dün silinen mesajlarda benim mesajım yoktu zaten,üzerime alınmadım.Hesap sorma tarzınızdan hoşlanmadım yanlızca.

Konuyu sizin yorumlama şekliniz herkesten farklı diye size kimsenin hesap vermesi gerek miyor sanırım.Herkesin bakış açısı,gördüğü ayrıdır ve kimse bir diğerinin fikrine katılmak zorunda değildir.

bilmiyorumm eşinin patronla ilgili anlattığına inanmadım ben,yani işten çıkması konusuna.başka birşey var

ya dünde dedin baska birsey var, merak ettim su düsünceni söylesene

inanmayanlarda okumasin konuyu bi zahmet, ben bilmiyoruma inaniyorum, daha önce böyle seyler yasamadigi icin o telefon konusmasina inandi iste , ne var bunda herkez sizin kadar tecrübeli olmuyor iste

yalniz bilmiyorum, son konundada önce esine kizdin gürledin sonra umrumda degil ne isterse yapsin dedin
ve bu konuyu actiginda sok olmustun sinirden yedin bitirdin kendini ve simdi yine umrumda degil diyorsun
bu hep böylemi devam edicek , bidaha oldugunda böyle seyler yinemi sok olcan kendini parcalican yoksa rahat umursamazmi olcan bir karar ver

kendımı yesemde siz bilmiceksınız artık.. Hem umrumda degıl dert edıyorum enayı yerıne kondugum ıcın emeklerm bosa gıttıgı ıcın karmakarısık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…