- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
ne oldu birden şimdi? hayır zaten kapanma vakti geldi konunun o ayrı mesele ama birde hayret
şimdi birşey dicem yıne kızacaksınız
eşim ne halt yerse yesın şu saatten sonraa umrumda degıl
ben suan evlatlarımı dusnuyorum
iş yok para yok napacaz onu dusunuyorum..
yahu allah icin cevap verin
kocan seni aldatti diyenler nerden anladiniz aldattigini????????
kadin cikti tele e kadin kocasina vermedimi? kocasi demedimi "kocana guvenmiyorsan ben ne yapim" diye
bunu soyleyen adam kadinin kocasi degilmiydi
farzedelimki tezgah
adam kimdi o zaman? offf konu kapanmadan lutfen biriniz yazsin artik
kocan seni adlatiyo diye bir suru atip tuttunuz dunku sayfalar silinmeseydi keske cogu kisi kendine yakisan yorumlar yapti ustelik kendisine bakmadan
kadin cikti tele e kadin kocasina vermedimi? kocasi demedimi "kocana guvenmiyorsan ben ne yapim" diye
farzedelimki tezgah
kocan seni adlatiyo diye bir suru atip tuttunuz dunku sayfalar silinmeseydi keske cogu kisi kendine yakisan yorumlar yapti ustelik kendisine bakmadan
eşime cok dedım ne yer ne ıcerız cocuklar var sen evde dur tek ebn calısayım olmaz böyle dedım
ama allah buyuk dıyo
cıldırmamak elde degıl
bugunde ıs bakmaya gıttı işte ama bulamamıss...
bulmak zorundaaa bend ebılyıorum..zaten ailseıne ve bneım aileme guvenıyorr...
ben calısmak ıstesem zaten babam öldürü benı siziemı bakamıcaz otur oturdugun yerde ...bızı ele gune rezılmı edıceksın der...
ama memur olsam üni formam olsa ustumde benden ıyı ınsan olmaz bendne ıyı evlat olmaz..
rabbıme sıgınıyorum artık bıtsın bu ımtıhan yalvarıyorum bana bır iş kapısı acsın kpss kazanayım inşallah rabbımmm
farzedelimki tezgah
farzedelimki tezgah
Burda bütün konuyu baştan özetleyecek değiliz.Okursanız yorumları neden kocan seni aldatıyor olabilir dendiğini anlarsınız.
Durduk yere silinen yorumların sahiplerine niye saldırıyorsunuz?Kiminle probleminiz varsa açık açık yazın,öyle çoğu kişi deyip ortaya laf atmakla olmaz.
içimdeki fırtınalar dınmıyor ama ben sessız kalıyorum herseye ..kalmak zorundayımm cunkuu...
ÇARESİZİMM
gerçekten çaresiizm çıkış yolum yok yok yokk işteee....
ahh imkanım olsaa ahhh ahhh ailem arkamda dursaaa ben buraya konu acmka zorunda kalmamış olsamm
okudum parkon tum konuyu uslubuna dikkat et senden ozellikle istemedim
'ki ben özet istemedim
dun silindi yorumlar kimler yazdiysa yazdi isimlerini tutmadim bir kac isim var ama kafamda
gerci sen dikkatimi cekmedin yoksa inan soylerdim
bilmiyorumun esi aldatmaya meyilli, sorumsuz esini mutsuz eden bir insan oldugunu kabul ediyorum
ortada puruzler var onuda anladim
kadinin" esiniz esimle konusacakti" diyip telefonu kocasina vermesi
gibi tuhafliklar
ama sonucta bir adama verdi telefonu degilmi?
bunun tezgah oldugunu nerden cikartti bunun cevabi yok iste
bilmiyorumm eşinin patronla ilgili anlattığına inanmadım ben,yani işten çıkması konusuna.başka birşey var
ya dünde dedin baska birsey var, merak ettim su düsünceni söylesene
inanmayanlarda okumasin konuyu bi zahmet, ben bilmiyoruma inaniyorum, daha önce böyle seyler yasamadigi icin o telefon konusmasina inandi iste , ne var bunda herkez sizin kadar tecrübeli olmuyor iste
yalniz bilmiyorum, son konundada önce esine kizdin gürledin sonra umrumda degil ne isterse yapsin dedin
ve bu konuyu actiginda sok olmustun sinirden yedin bitirdin kendini ve simdi yine umrumda degil diyorsun
bu hep böylemi devam edicek , bidaha oldugunda böyle seyler yinemi sok olcan kendini parcalican yoksa rahat umursamazmi olcan bir karar ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?