- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Olur bacım olur neden olmasın bu dünyada her şey biz insanlar içinnolur benı mazur görün kendımı kandırıyorum belkıde ama ihtimal vermek ıstemıyourm...olmamalı böyle bırseyy..
Benım ıkı tane evladım varr olmmalı ...
Kızlarr hepinizden haklarınızı helal etmenızı ıstıoyurm belkıde benım aptallığım belkıde yanlış anladım
sızlerı bu satte başıma topladım çok ama çok özür diliyorum
allah hepınızden razı olsunn
elinizden gelenı yaptınızz
.........
Yarın bır daha arıcam annemın nosundan bend ekontör yok
eger gunduz gözüylede eşi açarsaa aklıma kötü kötü şeyler gelecekk
o yuzden bu mübarek ayda kımseye iftıra atmak vs istemıyorum töbe haşa binlerce kezz
....
Eşimede bırsey olmamıs gıbı davranıcamm
bır kac gun arastıcam ...
Benımde kafam karıstı vallahıı..ne dıyecegımı bılemyırum
simdi o muydu buyumuydu dıye dıyede konuyu uzatmak ıstemyıorum
sıkmayım szilerii büsbütünn..
Allahım razı olsun hepınıden cümlemizden
bence se başka bir numaradan ara, patronun adını biliyosan onunla görüşecektim numarayı 118 den aldım de.. o zaman karısıysa söyler zaten.. değilsede kim olduğu hakkında bilgin olur..
canım evlendiğimizde hangimiz aldatılabileceğimizi düşünmüştük ki? Ama malesef oluyor.. Ben de yaşadım bunu.. Olmamallı,olmayacak bunlar kendini kandırmak sadece... Ve bunu ispat edersen sonuçlarına katlanıp ayrılabilecek misin eşinden? Hayır dersen boşuna kaos yaratma... Sonuçlarına katlanacaksan sürdür araştırmalarını derim
hayır asla tabıkıde aldatma varsa durmam bır dakıkaa o kadrda degıl
babam kabul etmzese devlet sahıp cıkr
babamında o kadar taş kalpli oldugunu sanmıyorum huysuzdur falan ama kıyamaz belkı banaaçar kapısını
bilmiyorummm, hatirliyorsun degilmi hani o dükkanda
sana tezgahtar kızla eşin birbirine hastaymış gibi şeyler söylemişlerdi.
Bunu bir yerlerinden uydurduklarınımı düşünüyorsun?
Kendini bu kadar aptal yerine koydurman benim bile zoruma
gidiyor arkadaşım.
Beş para etmez birinin sana daha ne kadar zarar vermesini bekliyorsun.
boyle birsey yapma sakin birde gercekten patronuysa bu sefer onlarin aradi bozulur arayan kimdi diye sonucta kendini tanitmayacaksin 118den aldim noyu diyeceksi isler iyice sarpa sarar kendi yuvami kurtaricam diye badkasinin yuvasin bozma.....bence se başka bir numaradan ara, patronun adını biliyosan onunla görüşecektim numarayı 118 den aldım de.. o zaman karısıysa söyler zaten.. değilsede kim olduğu hakkında bilgin olur..
çok haklısın hala o gunlerı hazmaedemedım ben bırde bu cıktıı ..
Elimde beş kurusum yokk çalışmıyorum izin yok babam bır altımda oraya gıtsem ordada huzur yokk..ne yapacagımı sasırdımm yaa... öle başımı alıp gıdecemm babam vurur benı en baştaa..
boyle birsey yapma sakin birde gercekten patronuysa bu sefer onlarin aradi bozulur arayan kimdi diye sonucta kendini tanitmayacaksin 118den aldim noyu diyeceksi isler iyice sarpa sarar kendi yuvami kurtaricam diye badkasinin yuvasin bozma.....
Kendine böyle acımaya devammı edeceksin?
Biraz kuvvetli ol ya.
Herşeyini iki erkeğe bağlamışsın.
boyle birsey yapma sakin birde gercekten patronuysa bu sefer onlarin aradi bozulur arayan kimdi diye sonucta kendini tanitmayacaksin 118den aldim noyu diyeceksi isler iyice sarpa sarar kendi yuvami kurtaricam diye badkasinin yuvasin bozma.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?