inanamıyorum.....hala şoktayım :(

bence se başka bir numaradan ara, patronun adını biliyosan onunla görüşecektim numarayı 118 den aldım de.. o zaman karısıysa söyler zaten.. değilsede kim olduğu hakkında bilgin olur..

canım bence bir yolunu bulup seni yollamak istediğinde biryere git. ailen yakın mı bilmiyorum ama ailene git ve sonra birşekilde takiple eşini. sana sağlam deliller çıkar gibi gözüküyor.ondan sonra mahkemeye başvurursun...

nolur benı mazur görün kendımı kandırıyorum belkıde ama ihtimal vermek ıstemıyourm...olmamalı böyle bırseyy..
Benım ıkı tane evladım varr olmmalı ...
Olur bacım olur neden olmasın bu dünyada her şey biz insanlar için
Hele bu devirde bu zamanda o kadar çok namus yoksunu şeref yoksunu insan varki
Benim başıma gelmez diye hiçbir şey yok bu dünyada
Ben bunu gördüm bunu öğrendim valla
İmtihan dünyası işte ne yaparsın

niye aptal olasın ya,kim duyarsa öyle bir konuşmayı senin düşündüğünü düşünür ki sen çok sabırlısın maşallah...izlemede kal ama sala sineye çekme eğer aldatılıyorsan.eşine güvenme bence ve kötü bir cümle ama asla eşine arkanı dönme demekki sırtından vurmaya alışmış.aslında bir kes ders versen alsan yavrularını onu adiliğiyle o yalancı geçici sevgili yada mutluluğuyla başbaşa bıraksan anlayacak anyayı konyayıda sizde bunu yapmazsınız anladığım kadarıyla.allah yardımcınız olsun.dualarım sizin ve yavrularınızın en az hasarla atlatması eşinizede allhın ıslah etmesi yönünde...ama kendinizi bu kadar hafife almanıza üzüldüğümüde söylemeden yapamayacağım...

bence se başka bir numaradan ara, patronun adını biliyosan onunla görüşecektim numarayı 118 den aldım de.. o zaman karısıysa söyler zaten.. değilsede kim olduğu hakkında bilgin olur..

bu olabılır bencede

Canım evlendiğimizde hangimiz aldatılabileceğimizi düşünmüştük ki? ama malesef oluyor.. ben de yaşadım bunu.. olmamallı,olmayacak bunlar kendini kandırmak sadece... ve bunu ispat edersen sonuçlarına katlanıp ayrılabilecek misin eşinden? hayır dersen boşuna kaos yaratma... sonuçlarına katlanacaksan sürdür araştırmalarını derim

Canim belki de senin bakacagini bildigi icin konustugu numarayi listeden silip direk baska bir numarayi ara-kapat yapmistir calmadan dahi... Yani bilemiyorum ama kimse kalkip da patronuyla ki eski patronuymus o sekilde konusmaz. Bir de su var belki de o hat evet adamin ustune ama kullanan baskasi da olabilir, o bahsettigin eski kiz olabilir..?

Allah'im sabir versin sana. Insallah bir an once kendi ayaklarin ustunde durur cocuklarini da alir gidersin bu adamdan, boyle hayat cekilmez...

hayır asla tabıkıde aldatma varsa durmam bır dakıkaa o kadrda degıl

babam kabul etmzese devlet sahıp cıkr
babamında o kadar taş kalpli oldugunu sanmıyorum huysuzdur falan ama kıyamaz belkı bana açar kapısını

Bilmiyorummm, hatirliyorsun degilmi hani o dükkanda
sana tezgahtar kızla eşin birbirine hastaymış gibi şeyler söylemişlerdi.
Bunu bir yerlerinden uydurduklarınımı düşünüyorsun?

Kendini bu kadar aptal yerine koydurman benim bile zoruma
gidiyor arkadaşım.
Beş para etmez birinin sana daha ne kadar zarar vermesini bekliyorsun.

Kendine böyle acımaya devammı edeceksin?
Biraz kuvvetli ol ya.
Herşeyini iki erkeğe bağlamışsın.

çok haklısın hala o gunlerı hazmaedemedım ben bırde bu cıktıı ..
Elimde beş kurusum yokk çalışmıyorum izin yok babam bır altımda oraya gıtsem ordada huzur yokk..ne yapacagımı sasırdımm yaa... öle başımı alıp gıdecemm babam vurur benı en baştaa..

boyle birsey yapma sakin birde gercekten patronuysa bu sefer onlarin aradi bozulur arayan kimdi diye sonucta kendini tanitmayacaksin 118den aldim noyu diyeceksi isler iyice sarpa sarar kendi yuvami kurtaricam diye badkasinin yuvasin bozma.....

canm benım yaa cok uzuluyorum durumuna ınan kı cok zor bı durum( ama her zaman derım ya nasıbın nerdeyse orda lursun zaten hıc canını sıkma sen Allahın ıznıyle atlatırsın bu durumu

boyle birsey yapma sakin birde gercekten patronuysa bu sefer onlarin aradi bozulur arayan kimdi diye sonucta kendini tanitmayacaksin 118den aldim noyu diyeceksi isler iyice sarpa sarar kendi yuvami kurtaricam diye badkasinin yuvasin bozma.....

niye yuva bozsunki canım, ona göre bulur söyleyecek bişey yada isim benzerliği olmuş kusura bakmayın benim aradığım o kişi değil falan der, açıklamasını yapar.. ayrıca bu kadar kolay yıkılmıyo yuva bak şekil a..

Kendine böyle acımaya devammı edeceksin?
Biraz kuvvetli ol ya.
Herşeyini iki erkeğe bağlamışsın.

kizi sinidrmisler o birsey düsünse yanlis gibi hissediyor...

birseyler oluyor bitiyor o kendini hatali görüyor..gercekten bilmiyoruma cok üzülüyorum

o cocuklarinin basinda yapmaz,yapmamali ben yanlis anliyorum diye

cabaliyor gercekten olmaz ya bu kiza yapilanlar cok üzücü,baba baba degil,koca koca degil

babasi o kocan ne yaparsa hakli mantigla bakiyor kizi cekmeli herseyi,

eger aldatma varsa bilmiyorum bosanamaz,simdi devlete siginiriim diyor ama

bu kizcagizi suclu yapip hata bunda gibi kabullendirler...

duruma gore cvp verır zaten ısmını farklı tanıtır. kım nerden bılecekk kı o kadını ogrenmenın en basıt yolu bu bence sonra ozur dılerım yanlıs aramısım falan der hepsı bu

hicbir erkek baska bir erkege seni üzmüyorum nolur anla beni demez, desede karsidaki adam patlatir kahkahayi, noluyoz lan diye. bilmiyorum önce bunu idrak et. fisir fisir karanlikta konusmaz, malesef gercekler aci. biri var ama kim , iste :26: sonra seni abine yollamak istemesi, kesin kadin bulusamiyoruz hic beni üzüyorsun dediki oda öyle cevap verdi. sonra sürekli saka yollu kuma getiricem demesi. her sakanin altinda bir gercek yatar

tatlım sen beni hatırlıyosun ben de seni...önce şunu söyliiim bende şu an şoook tayım.sana daha önceki konuda nasıl telefon dökümü alıcanı ayrıntılı yazmıştım...şimdi numara elinde nede olsa .hemen tel.dökümünü alıyosun bakıyosun sık aranmışmı.herşey çıkar ortaya mesajlara kadar.zaman kaybetme al hemen dökümünü...saniyelik bir iş biliyosun...günde 10 kere aramışsa mesaj falanda attıysa neyi açıklıycak daha...elini çabuk tut.o pisliklerin maskesiini düşür

inşAllah Rabbim bu mübarek günlerde yar ve yardımcınız olsun, ne kadar iyi bir kadınsın evlatlarım uyuyor diye hır gür çıkarmamıssın, canım kardeşim Allah akıllandırsın eşini, evinin sevgili karısının değerini bilenlerden eylesin inşAllah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…