inanamıyorum.....hala şoktayım :(

canım konunu baştan sona okudum önceki konunu da biliyorum, öncelikle sakin ol. Eşin yapıyordur ya da yapmıyordur sen yine de temkinli ol. Yarın tekrar ara bu sefer de kadın çıkarsa o zaman düşünürüz tekrar. Sahurda filan bişey deme bence eşine bekle bakalım. Çünkü kenince bir mazeret bulur. Benim aklıma da arkadaşların dediği geldi. Bence eşin başka numarayla görüştü sen de yakalamışsın zaten silmiştir kesin o numarayı. Sonra hemen potrunu ile kısa bir görüşme yapmıştır. Numarayı telde bulunduracağını hiç sanmıyorum dediğim gibi sen yakalamışsın konuşurken bozuntuya vermeseydin silmezdi belki. Kimdi falan demişsin kimi üzmüyorsun falan demişsin zaten yakalamışsın bunun üstüne numarayı silmiştir

Son düzenleme:
cok üzüldüm kardeşim bu duruma sen o numarayı ara ve direk kızla konus kimiş neymiş ögren bilmiyodur eşinin evli oldugunu sert bi dille kız eşinede boşanacagını söyle cocuklarını al bi hafta evinden uzaklaş nasıl arkası tututşur adii köpekler erkeklerin hiç birine güven olmaz allah bildigi bigi yapsın onudaa üzme kendini deymezz

canım öncelikle emin olman lazım gerçegi bilmeli ve ona göre davranmalısın degilse bu bilinmezlikle çok daha mutsuz olacaksın,, daha önceki konunda eşinden yaşça küçük oyuncak dükkanında çalısan bi kızdan bahsetmiştin ve şüphelendiğini söylemiştin kızın ismini biliyorsundur bence başka bi numaradan arayıp ismini söyle onayladıktan sonra bi şeklde kapatırsın telefonu böylece emin olmuş olursun,,, Allah ım sabır versin inşallah boşadır bu şüphelerin ,bu dünyada insandan başka birbirine bu kadar zarar veren bir canlı oldugunu düşünmüyorum hakkımızda herşeyin hayırlısı

Tel dökumanına baktım ilk işim o oldu ama bu no aranmamıs hıcc hemde hiççç

dun ne has aranıyor bunuda cözmüş degilimm

ve eşim butun arkadalsrıyla benım yanımda açık beyan görusurr bu karanlık odada olması fısırdaşmasıda neyın nesıı

tmm belkıde halt yıyordur ama sakınlıgımı korumam lazım m
suan klavyeyle döğüşüyorumm her cocuklarıma bakmaya gıttıgımde odaya onunda suratını göruyorumm tiksindim iyice ebn bu adamdan

Şu dünyaya bir defa geliyoruz.
Eğer benim Babam benim mutsuz olduğumu bile bile beni
evli kalmaya zorlarsa, bende gider onu reddeder devlet Babaya sığınırım.
Kendisi yaşasın kel damadıyla. (özür konu sahibi)

sizi geçmiş konunuzdanda takip etmiştim.öyle bir inandırmışsınız ki eşinizin sizi aldatacağına aldattığına her olaya o gözle bakıyorsunuz.yapmayın ben geçen seferden

en son seviyor beni falan gibi şeyler de hatırlıyorum.sevmese olmazki kaç yıl iki çocuk. Allah korkusu var. bence yakıştırma kocana böyle şeyler. kesin delillerin olur tamam

ama bak yine yanlış anşamışsın. kimse kusura bakmasın ama numaradan çıkacacak ismi herkesin iştahla beklemesini anlayamıyorum.

sizin yaşadığınızi kimse bilemez . biz hikaye okuyormuşuz gibi geliyor. bence güvenin artık en başta kendinizi o konuma düşürmeyin. taki emin olana kadar.inşallahta olmazsınız.

bence artık yarından gayrı kendiniz için bi şeyler yapın azar azar para biriktirin.yada sınava iyice asılın işe girin bişeyler yapın işte kimsenin ne dediği umrunuzda olmasın.

kendi ayakları üzerinde durduğunuzda dünyaya bile farklı bakarsınız o korkular yerini yaparsa yapsın kendi kaybedere bırakır.ki su anda öyle olmalı siz ona melek gibi

cocuklar verdiniz. birde baba evine gitmeği falan da bence düşünmeyin tekrar aynı mevzu olursa (inşallah olmaz)

o evde onun kadar sizin de hakkınız var kendi çeksin gitsin çıkıp gitmeyin çık git deyin. olmadı kilidi değiştirirsiniz o ev onun değil sizin !

pek olası değil ama kocan gay ya da biseksüel de olabilir?? :44:

o kız 16 yaşında değil miydi bir de?

inşallah bi açıklaması vardır dicem... yanlış duymuş olamazsın dimi o cümleyi?

Açık ve net eşin seni aldatıyor.. Kimse karanlık oda da patronuyla fıısır fısır konuşmaz kurduğu o cümleyi kurmaz. Önce bunu kabullenmelisin.

Sonra.. Aldattığını kesin kes kanıtlayıp ona söylemelisin herşeyi bildiğini bilsin aptal yerine koyuyorum sanmasın. Madem işin yok baba evine dönsen huzur yok ozaman ayrılıpta kendinide çocuklarınıda rezil etme. O adama yabancı gibi davran yüzüne iğrenerek bak aynı yatakta yatma sex hayatını bitir anlıyacağın sadece evi kullan ona burnundan getir hayatı. Ayrlıpta kendin rezil olacağına onu rahat bırakacağına ayrılma ne çocukların babasız kalsın nede o rahat etsin.

Normalde önereceğim yapılması gereken şey değildir ama senin durumda böyle olmalı diye düşünüyorum..

aldatılan ve boşanan bi kadın olarak şunu söyleyeyim seni göndermek istiyosa gizli kaçak tel görüşmeleri yapıyosa senden uzak duruyosa aldatıyordur yangına körükle gitmek istemem ama kandırılmayı kabul etme hadisede çıkartma emin ol önce sonra al karşına konuş tabi sen affedebileceksen onu baktın olmuyo aç boşanma davasını babanla sorununmu var git sosyal hizmetlere çare çok yeterki sen yıkılma önemli olan bu acıtır bilirim yakar ama yıkılma toplanması çok zor oluyor kardeşim güçlü ol ve ne yapacam derdine düşme allah büyük bin tane yol var iki erkeğe bağlama hayatını böyle bişi yok...

arkadaşım önce şuna bir karar ver.ama sinirle değil mantıkla.eğer beni aldattıysa boşanabilcek miyim? cavabın hayır olacaksa yine öğren gizli gizli gerçeği şüphe daha da pistir.ama eşine dikilip böyle böyle yaptın deme yüz göz olma.ne olacak yani bir ömür dırdır mı yapacaksın,bu sefer beni affetti nasılsa yuttu yine yapayım der.eğer aldattığını anlarsan ve boşanmıyacaksan bilmemezlikten gel (bunu demekten nefret ediyorum ama) yuvasına dönmesini bekle.boşan demek kolay ama senin gerçekleri,durumunu tahmin edebiliyorum.boşanamıyacaksan bunu kendi içinde bir şekilde tedavi edip birşey olmamış gibi hayatına devam et.

çok üzüldüm ... ( telefonla kısık sesle gizlice konuşması ve senden uzakalsması hiç hayra alamet değil tabi ki... Allah sabır, güç, kuvvet versin...ne denir ki böyle bir durumda

nasıl yani sorgulattığın numara ile hiç görüşmemiş mi? dediğim gibi bence o başka numarayla görüştü bence sahiciktende patronunu aradu kapattı

biri benim esimin tel.ini arayim esimi istese(esimin adini soyleyip)tesadufun bukadari!!!! belki yuvam yikilmaz ama huzursuzluk-tartisma cikar benim yerimde kim olsa esiyle tartisir...peki degermi O nun kocasinin yedigi haltlar yuzunden baskalarinin huzurunu kacirmaya??? buna kimsenin hakki yok suphelerinin hepsinin cevabi kocasinda.....

çok görüştüğü numaraları kaydet,sonra ararsın

sonucta adam ısveren yanı patron oldugu ıcın zaten boyle seylerın olması gayet dogal bence

pek olası değil ama kocan gay ya da biseksüel de olabilir?? :44:

o kız 16 yaşında değil miydi bir de?

inşallah bi açıklaması vardır dicem... yanlış duymuş olamazsın dimi o cümleyi?

zaten o yastakilerin götü kalkıyo evli adamları ayartıyolarr sinirim bozuldu gece gece

Noyu kaydettım yarında arıcam yorumlarınız ıcın tesekkurler...

Eşime guvenıyordumm sorumsuz ,cahıl falan ama benı aldatmaz o kadarda degıll benı sevıyor dıyordumm

ama artık asla guvenmıyorum aslaaa ..

Eger aldatıyorsada bır dakıka durdurmam onu burdaa anasının babaısnın evıne gıtsın ben cocuklarımlaa evımde oturrum ..boşanma davasınıda acarımm ne halı varsa görur....

Ses tonundan anlarsınız zaten bir erkeğin birlikte olduğu ya da hoşlandığı bir kadınla konuşma tonu normal bir erkek arkadaşınınkiyle aynı olmaz. Bence konuşmasında bir değişiklik sezmemiş olsaydınız durup dururken şüphelenmezdiniz.

Buarada gizli numaradan aramak yerine gidip postaneden ya da bilmediğinden emin olduğunuz sabit bir numaradan arasanız, Hastane/Sigorta şirketi/kargo şirketi/banka vs.den aradığınızı x beyle görüşmek istediğinizi söyleseniz, karşı taraf telefonun x beye ait olmadığını söylediğinde, x bey'in iletişim bilgilerinde değişiklik olmuş sanırım, siz(sigorta, ya da bankacı numarası yapacaksan) çalışanı mısınız,( hastane numarası yapacaksan)ailesinden misiniz? diyin size yakınlık derecesini söyler zaten hayır karısıyım, ya da evet aynı işyerindeyiz şeklinde. Sonrasında da o zaman ona test sonuçlarının belli olduğunu gelip alması gerektiğini iletebilir misiniz/ Ticaret sicil kaydı bizde eksik gözüküyor en kısa zamanda beyan etmesi gerek hatırlatabilir misiniz? tarzı basit bir bahane uydurup iyigünler dileyip telefonu kapatsanız, hem numaranın kime ait olduğunu konuşmanın gidişatına göre daha ayrıntılı birşekilde öğrenmiş olursunuz, hem de numara kime aitse gizli no ile gelen sessiz aramalardan kuşkulanmamış olur.

Bir de kadın sığınma evleriyle ve meslek edindirme kurslarıyla ilgili gerçekten güzel bilgiler vardı, hazır elinizin altında internet varken bence iyice bir araştırın bu konuyu da, haklıyken bile dayak korkusuyla sindiriliyor olmak, insan olmanın onuruna sığmıyor. Devletin sunduğu imkanlar ne derece güvenilirdir bilmiyorum ama yine de belki daha iyi bir yaşam sağlar size ve çocuklarınıza.

davulun sesi uzaktan hoş gelir deme belliki bu senin kaldıramıyacağın bi durum aldatılmayı herkes kabul edemez sen mutsuzsan çocuklarınıda mutlu edemezsin inan bana önce sen ii olmalısın ki onlara verebileceğin bişiler olmalı zor zor olduğunu biliyorum inan ama kendini bırakmıcan bacım asla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…