İnanamıyorum..

canım eşin pişman mahvolmuş affet ona tekrar bir şans ver bence. daha çok sarılarak birbirinize aşabilirsiniz inşallah. sayılı gün çabuk biter. yeter ki bir daha olmasın.

iyi de bu kötü günün sorumlusu eşi bile isteye zevk uğruna olan birşey

bir işe girse batsa neyse

hastalık olsa zaten eyvallahta kumar,içki bu tür şeyler hiç kolay hazmedilemez

Dediğim gibi her insan hata yapabilir. İçki içtiğini ben okumadım? Adam da bayıla bayıla oynamamış ki zaten iddiiayı. Konu sahibi de belirtmiş devamında 'yaptıklarını telafi etmek için' diye. Benim ailemle de iddia oynayan insanlar var hoş bir şey olmadığını ben de biliyorum.

ben içki içiyormuş demedim zaten bu gibi durumlarda diye örnek verdim

sadece kumar varmış işin içerisinde

hastalıkmı var ölümmü var? buna kötü gün denmez adam gitmiş keyfine oynamış kaybetmiş kazanmış kazandığı zamanlarda ne yapmış peki?

Kötü gün olması için hastalık veya ölüm mü olması lazım? Borç hem psikolojik hem fiziken yıpratan bir şeydir. Nabalım bilmem kaç bin borcumuz var ama hastalık yok diye göbek mi atalım?

-lotus- çok haklı, kötü gün keyfi kumar borcu değildir canım, hastalıktır iflastır yastır. Hemen boşan diyemem, ama şunu diyebilirim, lütfen annelerinizi değil kendinizi aklınıza getirin. Mutsuz olduğunuz bir evlilik yapmanız annenizi daha çok üzer. Yuva her yaşta kurulur, annem dayanamaz çok üzülür o ağlar ben nasıl boşanırım dedikleri için kaç kadın telef oluyor. Yani bir gün bu kararı verirsen sadece kendini düşün çünkü sen bir bireysin.

Öte yandan, eşinizinkini bir alkol bağımlılığı gibi düşünün bunun tedavileri var. Artık hiç taviz vermemeniz lazım. Eve giren çıkan her türlü para sizin kontrolünüzde olmalı. Güvenmemelisiniz maalesef, çünkü giden para az buz değil.. Borç ödemek koymaz da keyfi kumar borcu ödemek nasıl yıpratır.. Ortak banka hesabında toplanan paraları her gün internet bankacılığı şubesinden kontrol edin. 3 yıl sonra borç bitince oturun evliliğinizi düşünün, böyle yaşamak istiyor musunuz? Mutlu musunuz? Çocuğunuz yoksa borç bitmeden yapmayın derim. Varsa da başka bir tane daha borca getirmeyin bence. Allah yardımcınız olsun, her şey atlatılır ödenir yeter ki sağlık sıkıntınız olmasın.

Bunlar sizin kötü günleriniz.. Şimdi dardasınız ama mutlu günleriniz de olacak. Boşanmak pes etmek taraftarı değilim. Evli değilim ama benzer durumları yaşadım. 3 yılla biten bir şey değildi üstelik. Ama başa gelen çekiliyor. Emin olun güzel günler geliyor.

Tribe girmek yerine eşiyle yaptığı hatayı tekrar etmemesi için karşısına alıp konuşmalı. Adam zaten çökmüş. Konu sahibinin yapması gereken güçlü olup eşini girdiği bataklıktan çıkartmak.

Katılıyorum hatun boşasa haklı.
İyi günde kötü günde vs yazanların kafasını ben de anlayamadım adamın başına hastalık kaza vs gelmemiş ki kendi belasını aramış.

Adam kumar oynasın keyfine ev parası batırsın burdaki kadınlar ah vah yanında ol yazsın kafam kesmiyor. Adamı amma mazlum, mağdur göstermişler şimdi oturup ağlicam.

Kötü gün olması için hastalık veya ölüm mü olması lazım? Borç hem psikolojik hem fiziken yıpratan bir şeydir. Nabalım bilmem kaç bin borcumuz var ama hastalık yok diye göbek mi atalım?
ben o borcun ne için yapıldığına bakarım açıkçası, bir iş çevrilir yolunda gitmez batılır amenna , ama kumar bu ya KUMAR bir ev parasından bahsediliyor üç beş bin değil..

geçmiş olsun öncelikle.
eşim değil fakat sevgilim 10 tl ile eğlencesine başlayıp daha sonra 20bin kazandıı.( borcu 20bin) az da kendime kazaniyim deyip büyük oynamış ama olan parayı kaybetmiş.
kaybettiği gün ruh hali çok kötüydü. gerçekten ölmeyi bile düşündüğünü söyledi. seni çok iyi anlıyorum onun bu hali karşısında şoka girdim. bu adam bunu nasıl yapar felan diye.
ama her işte bir hayır vardı. belki bir seferlik oynadıktan sonra kazanıp çekilseydi daha sonra yine oynamak isteyecek bu sefer daha büyük yıkim belki de alışkanlık olacaktı.
sevdiğin adamın yanında olmalısın.. bir daha da olmamasını tembihleyip. umarım bir daha böyle bişeye bulaşmaz.

Eşinin iyi bir adam olduğunu düşünüyorum... Evet hata yapmış. Pişman olduğu da kesin.boşanmamalısın bence. Tepkini hırsını göster ama boşanma. 3 yıl geçer.. Gün doğmadan neler doğar belki çok kısa sürede biter belli mi olur :)

Acikcasi bu o evlenirken dile gelen kotu gun degil kotu gun hastalik vs olur ancak.
Senin ise kocan seni zerre dusunmeyerek sirf eglencesine paralari oraya buraya savurmus. Simdi sen de cok afedersin esek gibi onun keyfine sactigi paralari odemek icin ter akitacaksin. Normalde bu konu bosanmayla sonuclanmasa bile akillanmasi icin o yola goturulmesi taraftariyim. Adam bir maas falan degil baya baya sistemli bi'sekilde eldekileri tuketip yine akillanmayip kredi cekmis. Bence birak aglasin.

En azından hatasını anlamış bu da bir vasıf hem yüzsüz hem suçlu bir kocan yok.
Tabi bu yaptıkları ister istemez evliliği zora sokacaktır.

Katılıyorum hatun boşasa haklı.
İyi günde kötü günde vs yazanların kafasını ben de anlayamadım adamın başına hastalık kaza vs gelmemiş ki kendi belasını aramış.
Belayı aramış, çok güzel de bulmuş ama konu sahibinin suçu ne? yazık kadına ya, hem kocasına güvenini kaybetti, hem de alın teriyle kazandığı parasını, hem de tek bir olayla. Bunda abartılacak bir durum yok mu sahiden? Bence gayet de var, siz bir maaşınızı düşürseniz ne hale gelirsiniz kadın yılların emeğini saçma sapan bir şey için kaybetmiş ya, kolay mı?
Şimdi yetmez gibi daha da borç ödeyecek, ne için? İnsan ev alır, araba alır, ne bileyim bir şey alır da katlanır borca, ama bu defa eline geçen tek şey mutsuzluk ve pişmanlık olacak.
Bir de insan kaybetmek istemediği bir kişi için çaba sarf eder, kaybetmekten korkar ve yanlış bir şey yapmamaya gayret eder. Ama kocası kaybedebileceğini bile bile sırf zevki uğruna oynamış o oyunu. Eşini kaybetmeyi göze almış demektir, şimdi ağlasa sızlasa ne fayda? Bir kere göze almış, kumarı tercih etmiş ya. Şimdi konu sahibi neyi hazmetsin, hangi birini, hangi sırayla?

ben o borcun ne için yapıldığına bakarım açıkçası, bir iş çevrilir yolunda gitmez batılır amenna , ama kumar bu ya KUMAR bir ev parasından bahsediliyor üç beş bin değil..

Herkes hayatında onlarca hata yaptırmış, şeytana uymuştur. Haşa peygamber değil ya bu adam da yanlış yola girmiş. burda aslan kesilen herkes hiiiç hata yapmamış, hayatında kimseden özür dilememiş. Konu sahibi tamam eşini boşa sen, ıııyyy eşin hata yapmışş öğğ piss kaka oldu mu?

Daha önce hiç bir yanlışı yok ve bu ilk diyosun
Affedip destek olabilirsin ama iddia alışkanlık yapabiliyormuş alışkanlığa dönerse mümkün değil
Sıkı bi rest çek öyle affet

Kötü gün illa, hastalık ölüm değildir. Evliliği zor sokan her şey kötü gündür. Daha adamı tanımadan 'yok eğlencesi için parayı savurmuş, yok seni hiç düşünmemiş' yok artık pes ya. Kadının morali iyice alt üst olacak bu yorumlardan sonra.

Neden hep kadınlar bu durumları çekmek zorunda ben hiç bir kadının kumar batağına girip yuva dağıttığını görmedim. Aklı olan az düşünür. Kaybettiği an gelip anlatsaydı işler bu kadar çığırından çıkmazdı. Ama illa kaybettiği parayı kazanacak ya sanki kazanacağının garantisi varmış gibi. Bu gün konu sahibi hiç trip yapmayıp olayın üstünü kapatırsa aynı şeyler başına tekrar gelebilir. Hatta ben olsam tedavi olması konusunda baskı yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…