- 9 Ağustos 2014
- 3.897
- 2.800
- 333
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
iyi de bu kötü günün sorumlusu eşi bile isteye zevk uğruna olan birşey
bir işe girse batsa neyse
hastalık olsa zaten eyvallahta kumar,içki bu tür şeyler hiç kolay hazmedilemez
ben içki içiyormuş demedim zaten bu gibi durumlarda diye örnek verdimDediğim gibi her insan hata yapabilir. İçki içtiğini ben okumadım? Adam da bayıla bayıla oynamamış ki zaten iddiiayı. Konu sahibi de belirtmiş devamında 'yaptıklarını telafi etmek için' diye. Benim ailemle de iddia oynayan insanlar var hoş bir şey olmadığını ben de biliyorum.
hastalıkmı var ölümmü var? buna kötü gün denmez adam gitmiş keyfine oynamış kaybetmiş kazanmış kazandığı zamanlarda ne yapmış peki?
Bu adamın yaptığı kolay affedilecek bir şey değil yalnız. Evet boşanılacak bir neden değil belki para kazanılır Allah sağlık versin yeter ki.
Ama sonuna kadar tribe girmek hakkı konu sahibinin.Eşi saatlerce değil günlerce ağlasa yeridir.
Boşan, boşanma diyemem ama şunu söyleyeyim, kötü gün denilince zaruri bir durum, hastalık, ölüm gibi şeylerden doğan acılı dönemler gelir aklıma. Hiç yoktan rahat batıp da resmen kaşınarak gidip kumar oynayan bir adamın yaptığı kötü gün değil düpedüz aptallıktır. Sizi hiç mi düşünmemiş? Ya bu kadının onca emeği var, onun da söz hakkı var dememiş mi de sizi ezebilmiş? Ne hakkı var buna, ne cürretle? Ya daha da ileri gidip de ekmeğe muhtaç hale gelseydiniz, o zaman ne olacaktı?
Ya inanamıyorum ben de, ailesini bir kerecik düşünen adam bir çırpıda kumarda bir ev parasını nasıl yer ya?Aklım almıyor cidden, her şeyi geçelim sizden hiç mi çekinmemiş, ben olsam eşimden korkardım yani. Evet korkardım, kumar utanç verici bir alışkanlıktır, hele de bir sürü para kaybetmek var işin ucunda, eşim bana ne yapar diye korkardım. Hiç korkmamış mı cidden, bu ne cesaret? Bir de saklamış sizden, aynı yataktayken nasıl sakin kalabilmiş ya? Suçluluk duygusu da mı yok bu adamda? Allah sabır versin size.
ben o borcun ne için yapıldığına bakarım açıkçası, bir iş çevrilir yolunda gitmez batılır amenna , ama kumar bu ya KUMAR bir ev parasından bahsediliyor üç beş bin değil..Kötü gün olması için hastalık veya ölüm mü olması lazım? Borç hem psikolojik hem fiziken yıpratan bir şeydir. Nabalım bilmem kaç bin borcumuz var ama hastalık yok diye göbek mi atalım?
Belayı aramış, çok güzel de bulmuş ama konu sahibinin suçu ne? yazık kadına ya, hem kocasına güvenini kaybetti, hem de alın teriyle kazandığı parasını, hem de tek bir olayla. Bunda abartılacak bir durum yok mu sahiden? Bence gayet de var, siz bir maaşınızı düşürseniz ne hale gelirsiniz kadın yılların emeğini saçma sapan bir şey için kaybetmiş ya, kolay mı?Katılıyorum hatun boşasa haklı.
İyi günde kötü günde vs yazanların kafasını ben de anlayamadım adamın başına hastalık kaza vs gelmemiş ki kendi belasını aramış.
ben o borcun ne için yapıldığına bakarım açıkçası, bir iş çevrilir yolunda gitmez batılır amenna , ama kumar bu ya KUMAR bir ev parasından bahsediliyor üç beş bin değil..
Neden hep kadınlar bu durumları çekmek zorunda ben hiç bir kadının kumar batağına girip yuva dağıttığını görmedim. Aklı olan az düşünür. Kaybettiği an gelip anlatsaydı işler bu kadar çığırından çıkmazdı. Ama illa kaybettiği parayı kazanacak ya sanki kazanacağının garantisi varmış gibi. Bu gün konu sahibi hiç trip yapmayıp olayın üstünü kapatırsa aynı şeyler başına tekrar gelebilir. Hatta ben olsam tedavi olması konusunda baskı yapardım.Tribe girmek yerine eşiyle yaptığı hatayı tekrar etmemesi için karşısına alıp konuşmalı. Adam zaten çökmüş. Konu sahibinin yapması gereken güçlü olup eşini girdiği bataklıktan çıkartmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?