İnanamıyorum..

Birazdan adam haklı çıkacak karısından gizli iş çevirdiği için.

Ben kimsenin boşan yazdığını görmedim boşansa haklı diyenler var buda yanlış değil. Boşanmasın ama önlemini alsın ki bir daha bu durumlarla karşılaşmasın siz neredeyse trip yaptığı için konu sahibini suçlayacaksınız.

Öyle gerçekten, iddia oynadı ama bir sorun neden oynadı di mi? Kesinlikle eğlencesine değil. Ailesinin iyiliği için oynamıştır!!!! Kumar zevk için oynanan bir şey değil başka sebepleri de olabilir sormak gerek tabi.

O para havaya gitti, kimse ev araba kredisiyle karşılaştırmasın pes artık.

Şahit olmadığımız bir çok olay yaşanıyor şu dünyada. Eşine anlatmamışsa o an ona doğru gelen seçenek oymuş demek ki. Ayrıca ben trip yapmasın demedim, bu kadar dramatize etmeye, tribe girmeye gerek yok. Madem diğer yorumcuların dediği gibi kötü gün değilse bu kadar ağlanmasına sızlanmasına gerek yok. Herkesin borcu var ya herkesin. Biz de senelerdir borç ödüyoruz. 3 yıl borç ödeyeceklermiş ya vah vah.

Kadın zaten para için borç için sızlanmıyor eşinden yediği kazık için üzülüyor hayal kırıklığına uğramış güveni sarsılmış.

Trip yapmasın demedim, bu kadar dramatize etmesine, tribe girmesine gerek yok dedim. Önlem almasına alsın buna bir şey diyen yok.

Kadın zaten para için borç için sızlanmıyor eşinden yediği kazık için üzülüyor hayal kırıklığına uğramış güveni sarsılmış.

Borçtan hoşlanmayan, krediyle hiç işi olmayan birisi tabi ki de borç için sızlanır bütün sıkıntı eşinin yaptığı hata değil. Ayrıca kazık kelimesi biraz ağır.

Bir de eşine anlatmamışsa bir sebebi vardır demeye getirmiş lafı. Tabi canım hatta bu güveni konu sahibi verememiştir, arkadaş gibi olamamıştır kocasına ki o da korkmadan anlatamamış. Ya bir gidin ya, ana kız ilişkisi mi bu, kocaman adam karşısındaki ergen gibi muamele mi yapılır? Sanki evin kumbarasından para aşırıp, arkadaşlarıyla gezmeye giden 17'lik oğlan çocuğu gibi konuşuyor. Adam o miktarı kaybedene kadar, kaç defa oynamıştır o oyunu bir düşünmek lazım. Kısım kısım ezmiş paraları işte, hiçbir aşamada da durmamış yani demek ki sonuna kadar pişman olmamış. Eh işte şimdi pişmanlık vakti, çeksin bakalım paşa paşa!

Okuyunca kıyas yapıyoruz ister istemez biz yaşasak nolur diye.
Ben şahsen evliliğe devam kararına karşıyım. Çünkü kendimi biliyorum hayatı zindan ederim
Ki, karşımdaki kumar oynadığı için hakeder.
Konu sahibinin eşide aynı şeyi yapmış. Kumar oynamış atari değil basite indirgemeyin lütfen
Süründürsün valla hemde ne süründürmek ki tövbe etmekten beter olsun eşi

Konu sahibi paylaşıp rahatlamak için açmış konuyu.
Kızlar biraz sakin olun. Konu sahibi akıl istemiyor ki.

Boşanıp boşanmayayım mı gibi bir soru sormuyor ki? Hiç beklemediği birşeyle karşılaşmanın üzüntüsü var üzerinde. Kimseye anlatamam demiş bize yazmış.

nomunomuchua Allah kolaylık versin, yardımcın olsun. Üstesinden gelirsin inşallah.

Borçtan hoşlanmayan, krediyle hiç işi olmayan birisi tabi ki de borç için sızlanır bütün sıkıntı eşinin yaptığı hata değil. Ayrıca kazık kelimesi biraz ağır.
Bence çok yerinde bir kelime. Merak ediyorum konu sahibi eşinden gizli bu kadar iş çevirseydi sonuç ne olurdu.

En kötüsü de ne biliyor musunuz? Evliliğiniz boyunca hep şüphe ile yaşayacaksıniz. Ödenmeyen bir fatura gördüğünüzde, ay sonu gelmeden maaş bittiğinde "oynamıyor olsa dahi" şüpheniz hiç bitmeyecek. Bir sure sonra kontrol delisi biri olacak ve esinizi eş olarak değil de kontrol altında tutmaniz gereken bir hasta olarak görmeye başlayacaksiniz.

Bazen yapmamaniz gerektiğini bildiğiniz halde cüzdanını ya da telefonunu kurcalamak isteyeceksiniz. Sonra kendi kendinize telkinde bulunacaksiniz.

"Yahu aldatmadi ya adam beni. Gözümun içine bakıyor kaybetmemek için. Sanki gidip kadınlara mi harcadı parasını. Hem oynamıyor ki artık. Ya oynuyorsa?"

Sonra internet aramalarında saçma sapan çığır açan cümlelerle tanisacaksiniz.

-bir bağımlı nasıl davranır?
-kumar bagimlilarinin şüpheli davranışları.

Son ve en acınası da su olacak...

-kumar bağımlısinin eşi olmak.

Belki bunların hiçbirini yaşamayacaksin bunları bilemem. İnşallah yaşamazsin. Sana sadece şunu diyebilirim. Kontrol delisi olmak istemiyorsan ne yapman gerektiği konusunda çok iyi düşün.

Adam bayıla bayıla oynamamış mı? Silah mı dayamışlar kafasına?

Sanırım anlamadığınız yer adam o kadar borcu iddaa'da yapmış bir ev parasını nerdeyse iddaa'da kaybetmiş, onu telafi içinde kredi çekmiş. Adam bildiğin kumara batmış. Bayıla bayıla, çok para umuduyla koskoca paraları batırmış..

Ben öyle yok eşin seni aldatmıştır
yok başka karısı vardır gibi boş boş konuşup aklını çelmeyeceğim..
Eşinin ne yaptıgını bilemem ama gerçekten kumara girdiyse (iddia oyunları kumar olarak geçiyor bildiğiniz üzere)
babamda 7 yıldır aynı haltı yiyor bırak 1 evi hiçbir şeyimiz yok bak annemler kaç senedir evliler.
Bu çok kötü bir şey 1 lirayla başlar babam gibi sonra gider tüm MAAŞı oraya yatırır.
Sana tavsiyem bak daha yolun başı eşini mutlaka kurtar başka bişey demiyorum.

bırak allah aşkına arkadaşım.
evlilik bu değil...
hastalık olur, dert olur,kandırılır,dolandırılır;" tamam başa gelen çekilir"dersin.
ama git sen kumarda ye, bokunu çıkarana kadar karına söyleme!
bak,bu kumar; sigara gibidir. "ancak bir süreliğine bırakırsın."
sen şimdi senelerce bunun umursamazlığını ödeyeceksin, 10 sene sonra "aa o da ne?" başka bir süpriz borç çıkıvermiş...
not: böyle bir babanın kızıyım. pesimist değil söylediklerim,realist. lütfen dikkate al...

iddiada kaybettiğine emin misin ?
eğer eminsen eşin güreşe doymamış devam etmiş etmiş yani kumarbaz olmuş,daha da oynamayacağından emin misin?

Ben de buna takıldım, iddaa da bile oynayabileceğin bir üst sınır var. Mesela maks. 2000 tl oynarsın öyle bir ev parasını kaybetmek için habire günlerce oynamamn gerek. Demek ki bağımlı olmuş bile, belki 10-20 kez çok paralar kaybetmiş.

Sok şok oldum resmen.. defalaca nickine baktı,m..Bu kdr mi benzer aynı olur hikâyemiz. Baştan sona. Sadece fark paranin tutarı sanirm. Canim allah hepimiz yar ve yardımcısı olsun. Bi daha bu bunun gbi iletiler dusüremesini şeytana uyduetmesi. Amin.

Bir ev parasını kaybettikten sonra mı hatasını anlamış? Baktı işin içinden tek başına çıkamayacak karım kurtarsın beni demiş. Bir ev parası iddaada nasıl kaybedilir? Kredi çekmiş, yine kumara vermiş hala insanız hata yaparız. Bin, iki bin kaybeder hatasını anlar, durur. O zaman denir ki tamam adam bir hata yapmış ki o bile büyük bir meblağ bence.

Başıma gelse ne yaparım diye düşünüyorum, mümkün değil kötü gün diyemem. Bizim evimizde yangın çıktı, hırsız girdi, hastalık oldu, hala dünyanın parasızlığını çekiyoruz evet bunlar kötü günler. Kumarla bir tutamam sanırım.

Bir ev parası diyorsunuz ben bile hala şoktayım. O kadar parayı batıran adama ben daha bir ekmek parası bile vermem. Dehşet bir sorumsuzluk bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…