- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.710
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Özel değilse bir diğer hayal kırıklığı yaşattığı konu ne
Ben ilk sandığım için keisn olarak bırakabilecekse şans oyunlarını, sıkı bi restten sonra affedebilirsin demiştim
Ama ilk hayal kırıklığın değilse çok daha iyi düşünmelisin ki affetsen bile sürekli iddia oynadı mı oynamadı mı diye tetikte olacağından da eminim
siz niye coştunuz ki kız farklı fikirde diye mi sinirlendiniz
Yorumların tamamını okuyamadim arkadaşlar devam edeceğim..
Benden korkar aslında korktuğu için kendi kendine halletmeye çalışmış zaten ve bu noktaya gelmiş.
Ben kendimi suçluyorum çünkü normalde gerçekten tutumlu hesabını bilen bir adamdır. Buna bakarak hiç irdelemedim.
Yakıştırmadım.
Yani bu bana göre büyük akilsizlik.
Ki benim işim gerçekten babasının cimriligi yüzünden parasız okumuş, parasız büyümüş bir insan. Kendi imkanlarimizla evlendik biz destek olan olmadı.
Paranın kıymetini hem bilir hem de para ile huzurun olmadığını babası sayesinde iyi bilir.
Nasıl bir şey bu bilmiyorum benim de aklım almıyor böyle kendini kaybedisleri ama oluyormuş sanırım nette okudum falab öyle çok denk geldim ki.
Bu arada eşim bunu 1 yıldır söyleyeceğim sana yapamadım dedi ağlarken ve daha ben tepki vermeden al bütün hesapları sen yap artık tövbe. Maaş kartları da sen de dursun. Kredi kartlarını da kapatalım atalım kullanmayalim. Paramız varsa yeriz yoksa otururuz dedi.
Ben de tabiki öyle olacak başka türlü daha senle durur muyum sanıyorsun dedim.
Dogmamış cocugumuzun hakkı bu gidenler farkında mısın dedim ki kafasını salladı acıyla.
Söylüyorum ve üzülüyorum da ama nasıl söylemem.
Az evvel bankalardan geldik. Kartları bana verdi. Kredi kartlarını yanımda kapattirdi kırdı attı.
Ben yine susamadım.
Bu parayla neler yapardık diye sıraladım.
Çok üzüldü yine sustu kaç saat.
Aslında kendimden çok ona yazık çünkü artık hep konuşacağım böyle. Yerinde olmak istemezdim gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?