İnanamıyorum..

Özel değilse bir diğer hayal kırıklığı yaşattığı konu ne
Ben ilk sandığım için keisn olarak bırakabilecekse şans oyunlarını, sıkı bi restten sonra affedebilirsin demiştim
Ama ilk hayal kırıklığın değilse çok daha iyi düşünmelisin ki affetsen bile sürekli iddia oynadı mı oynamadı mı diye tetikte olacağından da eminim

Anladım benim gibi kindar birisiniz. İşte bizim gibileri herkes çekemez, bir keresinde de ya affet ya da bırak beni demişti birisi bana, aksi halde çekilecek dert değilmişim. Aslında kötülüğümüzden de değil, sevdiklerimiz tarafından hayal kırıklığına uğratılınca nereye saldıracağımızı şaşırıyoruz o kadar, bir süre kendimizi yeriz, sonra işin esas muhattabına yani ona çeviririz öfkemizi. Aslında arayıştayızdır, düzeltsin isteriz, iyileşelim isteriz ama olmaz işte, bir türlü olmaz. Sonra da her hatasında aklımıza gelir, bir kere daha acıtmak isteriz yapmazsak eğer zaten kendi kendimize yapamaz hale geliriz. Karışık bir ruh haline ve karaktere sahip olmayan çözemez de...

Burda bi arkadaş vardı nick hatırlayamadım ( doğum izniyle beraber hafızam nanay olmuş )
Eşi bu tarz şans oyunlarının bağımlısı olmuş ama her seferinde bırakacağını söylediği halde bırakmıyordu
Hatta en son git babandan şu kadar para iste, borcu kapatalım demişti kıza
Ben o zaman boşan demiştim
Özrü kabahatinden büyük damat saçma sapan oyunlardan borç taksın karısından özür dilemek yerine kayınpederin alın terine göz diksin

Ama sen ilk diyorsan bilemiyorum güvenip güvenmeyeceğine de en iyi sen karar verebilirsin ?

Ben de ilk eşimin idda aoynadığını öğrenince evde elime ne geçtiyse attım yere kırdım, sinir krizi geçirdim, ağlama krizine girdim.. her seferinde çok pişmanım hataydı aşkım akıllandım bi daha olmıcak dedi ama tam gazzzzzzzzzz devam etti.. güvenme bi daha yapmaz bırakır diye, şeytana yenik düşüyolar, bi de çevresi de böyleyse kapılıp gidiyolar

Kadın zaten para için borç için sızlanmıyor eşinden yediği kazık için üzülüyor hayal kırıklığına uğramış güveni sarsılmış.
Bi de bi hata olur affedersin biter belki ama bunun 3 yılda canına dişine takıp çalışarak ödemesi var
Ev alınır ödenir bari kira vermiyorum ilerde borcu bitince tamamen bizim olacak dersin
Bunu öderken adama olan öfken katlanabilir, alın terim çöpe gidiyo ne için hep eşim olacak sorumsuz yüzünden dersin
Önemli olan ben bunu kaldırabilir miyim kaldıramaz mıyım ? sorusu bence
Ha bi de sen tamam deyip o 3 yılı bitirmeye çalışırken, tekrarlamayacağının da maalesef garantisi yok

Bahsettiğim kişinin nickini hatırlayamadım ama maalesef bi başka yaşayan örnekmiş hanzade_87
En az uyuşturucu kadar bağımlı kalabiliyorlarmış
Demek ki tedavi gerektiren bir durum
Bıraktım denince bırakılmıyor

Bu çok büyük bir hata... Minik bir miktar oynayıp kaybetse özür dilese tamam affedersin ... Ama bütün birikimi alıp götürmüş ve son çare olarak size anlatmış çünkü artık tek başına altından kalkamaz hale gelmiş yani sizin paranıza ihtiyaci var... ben böyle bir adama saygı duymam bi daha da hiç güvenenemem... hem saygı duymadığım dakka başı aşağıladığım hem de hiç güvenmedigim biriyle niye beraber olayım hayatıma devam edeyim ki ... Ayrıca her şey gitmiş zaten 3 yıl daha fedakarlık yapacaksınız diyelim ki bir hata daha yaptı ya da boşanmak istedi ya da başka bir kadın çıktı kendini ne kadar kullanılmış hissedersin... iyi düşün...

Benim de esimin dava borclari var off offf. Evlendigim ilk sene 2500 tl verdik bilezik bozdurup. Bir yil sonra bes bin daha geldi, simdi taksitle onu oduyoruz. Biktim borc odemekten
Allah yardimciniz olsun canim.
Ama esin buyuk hata yapmis...

bence tek hatası ve son hatasıysa affedin
milletin kocası aldatıyor ediyor ne bileyim
aradaki aşk sevgi saygı duruyorsa bence
böyle saçma sapan hatalar bir şekilde affedilmeli diye düşünüyorum
üzüldüm eşinize çok büyük saçmalık yapmış
ayrıca millet 30 olmadan ev araba aldı demişssiniz de ben 26 yım daha doğru düzgün işim yok ne evi ne arabası
30a kaldı şurada 4 yıl onda ev araba alabileceğimi ise hiç sanmıyorum:)
yatın kalkın kaderinize dua edin sevdiğiniz eşiniz yanınızda aileniz var güpgüzel anneleriniz belli kş
maddi durumunuz yine borcunuz da olsa kendi ayaklarınızın üstündesiniz
öyle kendilerinizi daha iyilerle karşılaştırıp üzülmek yerine daha zorda olanları görün diye örnek verdim
bu kocanızın yaptığı kolay affedilecek bir şey değil ama affedilebilecek bir şey...
bir daha tekrarlanmaması konusunda çok net tavır koyup devam ederdim ben olsam..

Burada çok konu gördüm, birçok yorum yaptım 4 yıldır. Ama samimi manada üzüldüğüm ender konulardan birisi oldu bu konu. Çünkü olan oldu biten bitti diyemiyoruz, çünkü esas şimdi başlıyor. Konu sahibi arkadaşım, güçlü ol, haklısın zaten bunu unutma, kendini nasıl daha rahat, daha iyi hissedeceksen öyle yap. Kocanı da düşün diyenlere asla katılmıyorum, zira o seni düşünmemiş, kendi iyiliğine, güzelliğine bak derim. Bencillikse bencillik evet, ama hadi o eliyle etti boynuyla çekecek ama ya sen? Sen bir şey yapmadın ki çekesin. O sebeple kendine dikkat et.

Bende sizin yaptığınızı yapardım ancak bir şartla..psikoloğa gidip düzenli terapi yapıcak.o şart olmazsa boşanırdım..eşiniz kumar bağımlısı.."1 kere oynadım kaybettim kazanmak için oynayıp battım " bu tüm bağımlıların klişe cümlesidir.yapmıcam diycek kurana el basıcak yeminler falan edicek ama yapıcak.çünkü o anda gerçekten yapmıycağına kendisi de inansada bu onun için bir seçenek değil.dürtü kontrol bozukluğu..

aynen öyle asıl işin şimdi başlıyo
güvenemiceksin, takip etmek zorundasın
hep laf sokcaksın
borç ödedicekçe sinir olcaksın

kıyamam ya.. yalnız bu durum 1 ev parası kaybedecek kadar büyüdüyse oyun değil kumar olmuştur. ve kumar alışkanlıktır,kolay vazgeçilecek bi durum değildir,tedavi gerektirir. bunları da konuştunuz mu ? başka bir durum olmadığına kesinlikle eminsin değil mi ?

Erkekleri geçtim ben de ünv son sınıfta ev arkadaşımla iddaa'ya sarmıştım. Tabi biz bir kupona 1 tl veriyorduk öyle haftada 5-10 tl anca oynardık tabi 7 yıl önce.

Gerçekten insan başladı mı bırakamıyor. Resmen okulu, dersi bırakıp iddaa gazeteleri alıyor, analizler yapıyorduk tüm gece. Arada bomba kuponlar yapıyorduk işte 1 tl yatırıp 4-5 bin almalı. Tek maçla kaçırıyorduk. Hep yaklaşıyorduk ama sonu olmuyordu. Öyle oldukça biz daha çok gaza geliyorduk.

Neyse ki son senemizde oldu bu, sonra okul bitip ayrılınca bıraktım. Ama hala daha başlasam yine devamı gelir çünkü insan bundan zevk alıyor ne biçim illetse. Mevzu çok para değil insan da bağımlılık yapabilen bişey. Allah'tan eşim sayısal loto bile oynamaz, yeni yılda bilet dahi almaz. O oynayan biri olsa gece gündüz iddaa oynayabilirdim. Ama çok para gömmezdim, batmazdım o ayrı. Ama günaaah oynamamak gerek

bir bayan olarak şaşırdım bayanlarında bağımlı olmasına

Nasıl ki içki, sigara bağımlısı kadınlar varsa kumarda da var. Mesela ben haftada 30-40 tl süper, sayısal, on numaraya para bayılan kadınlar tanıyorum. Hepsini sektirmeden oynayan. Kaldı ki loto bayilerini gidin birçok kadını görürsünüz. Bu da kumar sonuçta.

Bizim bağımlılığımızda etken erkek arkadaşlarımızdı. Ev arkadaşım elektronik mühendisliği okuyordu ben de erkek egemen bir mühendislikteydim, etrafımızda ki arkadaşlar çoğunlukla erkek, onlar kantinde falan oynarken bizim de ilgimizi çekti. Tüyolar verdiler biz de bir kere iki kere derken baktık dalmışız olaya. Kazanamıyorsun belki ama tek maçla yatıyor ya, bi dahakine yapacağım, bi dahakine olacak diye diye devamı geliyor. Haaa ama bizim cebimizde 100 tl bile olsa 1 tl'den fazla vermedik. Yani paralarımızı ona yatırmadık.

Burada kadın erkek önemli değil arkadaşlar, bu illet cidden fena, bir iki kere oynadın mı kurtulamıyorsun. Bizimki eğlenceydi o yüzden kurtulduk ama erkekler bunu hayat amacı yapıyor, çok kazanıp ev alcam, araba alcam gayeleri. Biz en fazla biraz para kazanır gider elbise alırız, h.sonu şehir dışına gideriz derdik.

İlla ki idda olmasına gerek yok ki. Ben de mesela kazı kazan benzeri şeylerde deliriyorum. Ama kendimi bilirim, hiç elimi bile sürmem. Belli ki zaafim var şans oyunlarına karşı çok çok uzak duruyorum o yüzden. Bakın çok uyduruk bir örnek telefonda bir oyun oynuyorum, şans çarkı var. Gerçek parayla satın almadım tabi ki ama aylarca biriktirdiğim altınlarımı 10 dakikada gömdüm ahahahaha. Büyüğü ufağı yok yani çok pis bir şey

Cokkk zor bir durum Allah yardimciniz olsun ben vicdan yapar birakamazdim sanirim ama biraknak gerek mantikli olan iyi gun kötü gun iste. Sanirim ben olsam borc bitince ceker giderdim ortada birakmis da olmazdim yanina da birakmazdim

Tam 2 sene önce satır satır kelime kelime aynısını yaşadım 7 bin giren evde varlık içinde yokluk çektik.Her ay gücüme gitti eşşek gibi çalışıp al ben yiyemiyorum deyip bankaya vermek hemde benim yapmadığım bir borç yüzünden ev alsam ev borcu ödüyorum derim gocunmam nasılsa borç bitince feraha erecegiz diye ümitle beklerim.ama kredi bitince elde var 0.çok ağladım hemde saatlerce çatlayana kadar ağladım ama elden birşey gelmiyor.Esin yaptığından pişman mı ders çıkarmış mı hatasından ilk fırsatta geri dönmeyecekse bir şans ver Allah sabrını artırsın seni çok çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…