Inandigim dogrular degisti

Kendiniarayankiz

Her seyin bir anlami olmamali...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
458
422
18
Tanıdığımı zannettigim hiçkimseyi tanimadigimi , hayatta yalniz olduğumu , insanlar konusunda kesin yargilara varmamam gerektiğini anladim.
hayatta tek bir doğru yokmuş.
sevdiklerim tarafindan tek tek terk edildim, pardon tekmeyi yedim.
guvendigim daglara kar yağdı.
guvendigim , inandığım herkes gitmek zorunda mi ya
aglamaktan göz pinarlarim kuruyacak resmen
ama her şeye rağmen ayakta durmam gerektiğini anladim ,aci cekerekte olsa yasamayi ogrenmek gerekiyormus.
guvendigim daglara kar yağdı , bende dagla kari basbasa birakip yoluma bakiyorum

Siz yolunuza mi bakarsiniz? Yoksa bir seyleri duzeltmeye mi calisirsiniz

Cok doldum biraz yazıp raharlamak istedim

Ben hep yoluma baktim aci cektim surundum ama kendi kendime yani kimse gormedi bile duymadi bile o derece yani
Sonra esimle tanistim mesela hayata yeniden basladim yepyeni insanlarla yepyeni bir cevre kurdum kendime
Zor ama imkansiz degil canim emin ol ben yaptiysam herkes yapar

herkesten önce kendini seveceksin. etrafındakiler tek tek gitse de kendinle kalırsın ve yine mutlu olursun. ve başka insanlarla tanışırsın. kimseye seni mutsuz edebilecekleri kadar değer verme bence.

Kimseye anlatma ihtiyaci duymadiniz mi tek basiniza aşarken ,keske yanımda birileri olsaydi demediniz mi hic ?
Tebrik ederim ,masallah

herkesten önce kendini seveceksin. etrafındakiler tek tek gitse de kendinle kalırsın ve yine mutlu olursun. ve başka insanlarla tanışırsın. kimseye seni mutsuz edebilecekleri kadar değer verme bence.

Tavsiyeleriniz için tesekkur ederim , bundan sonra dediginiz gibi yasamayi dusunuyorum . Hak edene ,hak ettiğini vermek en dogrusu sanirim :)

Insanin basina kötü seyler gelmesi kötü birsey degilmis bunu anladim.
Yasadiklarindan ders cikarabilir kendini daha iyi taniyabilirsin. Hersey senin gelisimin icin oluyor buna inanabilirsin.
O yüzden üzülme ders cikar ve düsün.. olaylari ve kendini biraz uzaktan izle bak bakalim neler göreceksin.

Ben kalip aglamadim
Gittim yoklugum anlatsin dedim

Uzaktan izlemek , olayın disina cikmak ...
bunu nasil yapabilirim ?
Haklisiniz , her hayirda bir ser , her serde bir hayir oluyor. Ama o an uzuntuden insan bazen dusunemiyor. Ama deneyecegim , uzulmeden dusunmeyi :::)))
Teşekkür ederim.

Bende varım bende ayni duygulardayim nisanlimdan ayrıldım

Hani derler ya birileri ölsün de yenileri dogsun diye.
bende diyorum ki , birileri gitsin ki hayatimizdan böylece yeni gelecek olan temiz insanlara yer açılmış olsun yasamimizda.
İnsallah karşımiza ,birgün elveda demeyecegimiz , uğruna yaşayabileceğimiz insanlar cikar :::(((

çok fazla arabesk düşünuyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…