Inandigim dogrular degisti

inşallah sorununuz ailenizden biriyle değildir. hani arkadaş sevgili falan pek koymaz bana yoluma bakarım ama eğer sorun aileden biriyleyse düzeltmeye çalışırım

Kimseye anlatma ihtiyaci duymadiniz mi tek basiniza aşarken ,keske yanımda birileri olsaydi demediniz mi hic ?
Tebrik ederim ,masallah
Yok valla anlatmadim canim inan simdi komik gelecek ama bunalim zamanlarimdan kurtulmami cep telefonundaki oyunlara borcluyum surekli oynadim kafami mesgul ettim ve hayatta kaldim resmen
Onun disinda dua ettim ve uyudum surekli
Yanimda kimse olmasini hic istemedim ilk zamanlar aradan iki uc ay gecince simdiki esimle samimi iki arkadas olmaya basladik ona bile anlatmadim sadece bos bos sohbet ettik vakit gecirdik laylaylom olarak yani

Agzim acik kaldi yazdiklariniz karsisinda. Kimseye minnetinin olmamasi harika bir sey olmali :::)))
Minnet degilde Ben varim diyebilme savasim biraz cetin oldu
Figuranliktan kendi hayatimin esas kizi olmaya karar verdim deyim
Canim cok yandi ama Ben yaktim kimseye beni ezikleme sansini vermedim

Kaç yasinizdayken oldu bu?
ben oyun oynarken bile aklima takilan şeyi düşünürüm. Sanirim siz tamamen odaklandiniz.
iyiki anlatmamissiniz ,ileride kullanilabilirdi anlattıklarıniz , genelde oyle oluyor ya

Minnet degilde Ben varim diyebilme savasim biraz cetin oldu
Figuranliktan kendi hayatimin esas kizi olmaya karar verdim deyim
Canim cok yandi ama Ben yaktim kimseye beni ezikleme sansini vermedim

Yasiniz kacken oldu bunlar, bunlari düşünüp ,hele ki uygulayabilmek büyük bir olgunluk gerektirir zannimca :::)))

38 yasindayim
8 ay önce 3 cocukla hayatimi degistirmeye karar verdim

Ne yönde degistirmek istediniz? Yapabildiniz mi ? Yani degistirme karari nasil oldu da akliniza geldi? Cok özel olmamistir umarım.
ve gerçekten bir hayat istenildiği zaman değişebiliyor mu ?

Kaç yasinizdayken oldu bu?
ben oyun oynarken bile aklima takilan şeyi düşünürüm. Sanirim siz tamamen odaklandiniz.
iyiki anlatmamissiniz ,ileride kullanilabilirdi anlattıklarıniz , genelde oyle oluyor ya
Dort yil onceydi canim ,27 yasindaydim o zamanlar
Valla basarmisim simdi donup bakiyorum da
Bir de gece hayati cok iyi gelmisti bana nerde aksam orda sabah takilmistim arkadaslarimla

Ne yönde degistirmek istediniz? Yapabildiniz mi ? Yani degistirme karari nasil oldu da akliniza geldi? Cok özel olmamistir umarım.
ve gerçekten bir hayat istenildiği zaman değişebiliyor mu ?
Degisiyor iyi yada kotu bir sekilde
Ben kendime yasam alani acmak istedim sadece
Belki yasadigim semt arabanin modeli cuzdandaki nakit eskisi gibi olmadi ama aynada kendine guvenen bir kadin bir Anne geldi
ISIN ilginci bu degisim 21 yildir evliligimde cevremde degistiremediklerimin kendinden degismesini sagladi
Ama Ben tukurumu yalamadim 21 yillik esim yeni ergenler gibi ASK Dolu oldu ama giden beril buyuk oldu

Dort yil onceydi canim ,27 yasindaydim o zamanlar
Valla basarmisim simdi donup bakiyorum da
Bir de gece hayati cok iyi gelmisti bana nerde aksam orda sabah takilmistim arkadaslarimla

Yani halletmekten yanasiniz ,kafaniza koyup yapmissiniz . Tebrikler
17-18 yasinizdaki haliniz ile 24 yasindaki haliniz arasında fark var mi ?
yani düşünce yapiniz hep mi boyleydi yoksa zamanla mi oluyor bazi şeyler ? :::)))

Burcunuz ne ?
Yani anladigim kadariyla degisim insanin kendisinde baslayip ,cevresine gecrmis. :::)))

Yani halletmekten yanasiniz ,kafaniza koyup yapmissiniz . Tebrikler
17-18 yasinizdaki haliniz ile 24 yasindaki haliniz arasında fark var mi ?
yani düşünce yapiniz hep mi boyleydi yoksa zamanla mi oluyor bazi şeyler ? :::)))
Mutlaka fark etmistir canim ben 17yasinda cocuktum resmen ya salak sacma seylere kafayi takardim ve asiri sinirliydim zaman insani yontuyorun en guzel ornegiyim su an:)

Fark etme nasil başlıyor?
Mutlumuyum
Kimim
Neden dedi niye yapti
Herseyi denedim neden olmuyor
Ne zamana kadar katlanirim
Gibi sorular hayatta karsina ciktikca sorunu kesinlestoriyorsun ya kabulleniyorsun yada kendi haxatinin dizginlerini eline gecirmeye basliyorsun
Senin baslangicinda oburleri birseylerin degistigini farkediyor ve hikaye basliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…