1 kolyem var vicdanim rahat gitmek icn o kolyeyo vericem ama dediginiz gibi evin halini gorseler anlarlrdi 40 50 bin bile kurtarmaz
Bence konu parayla ilgili değil.
Vermeyin kolye filan sorun maddi değil çünkü.
Karı koca öyle alışmışlar yaşamaya.
Kendiniz diyorsunuz halamla yaşadım ettim diye.
1 gün 2 gün kaldıysanız dönün geri.
Benim babaannemle dedem de böyle dünya kadar paraları var musluk yok evde çeşmeden su taşıyor beş kuruşluk şey için senelerce öyle durdular yani.
Bankada dünya parası var bi çamaşır makinesi almaz zebil yaşamaya alışmışlar evinden bi eşya atamazsın hemen surat atar.
Sokaklardan bidon toplar Eve doldurur temizlik sıfır ameliyat oldular evimde bakim dedim her yer leş gibi tuhaf tuhaf halleri var.
El yüzü yıkamak yok hep böyle leğenlerde su götürcen el ayak yıkayacaklar poşetler dolu olcsk etraf.
Tertemiz lavabo klozetli yıka elini temizlen düzgünce dimi temizlenmeden koşa koşa odaya yatmaya gidiyorlar her yer bk sidik nereye dokunuyorlarsa kapılar filan hep öyleydi.1hafta sabrettim en sonunda gönderdim köye öteki çocukları baktı.
Durumları çok iyi mesela ben çok çok fakir kalırım yanlarında ama işte.
Bu nasıl bir hastalık bilmiyorum ama bazı insanlarda var gerçekten.
İzmirli Baya zengin temizlik hastası titiz bi arkadaşımın annesi de böyleydi.
Aşırı zengin bi kadın ama çok pisti sifona basmaz duş almaz çöpçü gibi haller buzdolabında yiyecekleri çürüyene kadar bekletip öyle yemeye çalışmalar.
Gençken yeni evliyken filan bulaşıkları fırına doldururmuş hep kocası gelince bulurmuş orda en sonunda adam boşamış tabi.
Bu bi rahatsızlık hastalık malesef değişmezler kaçın bir an önce işinize bakın.
Kocanıza yuvanıza bakın bu onların tercihi.
Annen evdedir tüm gün ne iş yapıyor alırsın eline bi çamaşır suyu dökersin yıkarsın 70 80 yaşında anneannem pırıl pırıl eşimin anneannesi öyle.
Tamam çok ince temizlik yapmıyorlar ama ortalık derli toplu.
Tüm gün napıyolar evde anlamadım ki