• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnanılmaz onurum kırıldı...

ciddiikiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
200
99
18
28
Erkek arkadaşımla çok iyi anlaşıyorduk ya da ben öyle sanıyormuşum. Sürekli anlayışlı olmaya çalıştım. Ama ben de neticede ilgi istiyorum ve özlüyorum. Beni sevdiğine emin gibiydim aslında. Bana kıyamayışına inanıyordum. Tartışma arasında bana kurduğu cümle şu oldu: 'Eski karım gibi davranıyorsun.' Ona sözde işini öğretmeye çalışıyormuşum. Ben ne anlarım senin işinden ? Ayrıca bana ne ? Çok kırıldım. Ve dolayısıyla ayrıldım. Onurum incindi. Asla olmaz artık o da yazmaz biliyorum. Sevse söylemezdi. Nasıl atlatacağım bunu bilmiyorum. Yüz yüze bakacağız hep.

Yani olayi tam olarak bilmedigim icin cok yorum yapamayacagm ama cok cirkin bir cumle, acaba cok mu bunalttiniz

Yani olayi tam olarak bilmedigim icin cok yorum yapamayacagm ama cok cirkin bir cumle, acaba cok mu bunalttiniz
Hayır bunaltmadım aslında ya. Yani bilmiyorum beraber denize gidiyorduk el ele dolaşıyorduk her şey çok keyifliydi son zamanlarda. Her seferinde bana kıyamadığını söylüyordu. Son 1-2 gündür ilgisizleşmeye başladı. Çalışıyor, iş buldu diye üzerine düşmedim. Ama rahatsızlığımı küçükçene dile getirmek istedim. Ç.içi oluyosun bana yazmıyorsun 2 saat sürdü işin bitti yazdım. Hiç yazmamış. Yine sabah ben günaydın yazdım. Bunları söyledi bana sonra.

Canım çok zor bir durum. Ama inan insan istediği zaman her şeyin üstesinden gelebilir. Dua et kimse vazgeçilmez değildir. Belki başka güzel kapılar sana açılacaktır.
Unuturum elbet. Moralim çok bozuldu sadece. Bu kadar ağır bir cümleyi hak etmedim.

Erkeklerin totosu zora gelince kullandıkları cümlelerden bir buket...ben olsam sevinirim, bu manyakla uğraşmaktan kurtulmuşsun...
Seviyordum. Ayrılsak bile bu kadar kötü şekilde bitmemeliydi. Çok ağır bir cümle bu. Ne yutulur ne tükürülür

Geçer elbet, her şeyin bir vadesi olduğu gibi bu da geçer.ama fedakarlık sadece bir tarafa mahsus değil, hele flört gibi daha yeni ilişkilerde kullanılmaması gerekir.evlenirsin,çocuğun olur,borcun olur fedakarlığı anlarım ama daha yolun başında durumun netliğini anlamak için fedakarlık yapmazdım.bir de sen fedakar olunca,kendinden taviz verince bu hep senden bekleniyor.karşı taraf asla orta yolu bulmak için alttan almıyor

Sinir anında söylemiş olsa bile hiç hoş değil. Hem ex'inin hemde sizin kendisine aynı şeyleri söylediğinizi sanıyorsa, kendisinde arasın sorunu beyefendi. Yolunuz açık olsun!
Teşekkür ederim. Bence de sorun onda. Bu kadar kötü bitmemeliydi en azından. Ağladım çok canımı yaktı.

Geçer elbet, her şeyin bir vadesi olduğu gibi bu da geçer.ama fedakarlık sadece bir tarafa mahsus değil, hele flört gibi daha yeni ilişkilerde kullanılmaması gerekir.evlenirsin,çocuğun olur,borcun olur fedakarlığı anlarım ama daha yolun başında durumun netliğini anlamak için fedakarlık yapmazdım.bir de sen fedakar olunca,kendinden taviz verince bu hep senden bekleniyor.karşı taraf asla orta yolu bulmak için alttan almıyor
Kesinlikle. Çok olgun davranmaya çalıştım. Yaşımdan büyük oldum hep. Ona da söyledim ben daha küçüğüm çok şey bekliyosun benden dedim beklerim sen sıradan bir kız değilsin dedi. İşte benim yaptıklarımı kimse yapmazmış, merak ettiklerimi bile kimse merak etmezmiş becerikliymişim olgunmuşum. Ama sonu eski karısına benzetmek oldu.

Hayır bunaltmadım aslında ya. Yani bilmiyorum beraber denize gidiyorduk el ele dolaşıyorduk her şey çok keyifliydi son zamanlarda. Her seferinde bana kıyamadığını söylüyordu. Son 1-2 gündür ilgisizleşmeye başladı. Çalışıyor, iş buldu diye üzerine düşmedim. Ama rahatsızlığımı küçükçene dile getirmek istedim. Ç.içi oluyosun bana yazmıyorsun 2 saat sürdü işin bitti yazdım. Hiç yazmamış. Yine sabah ben günaydın yazdım. Bunları söyledi bana sonra.
Uzak dur bu adamdan tehlikeli ve güven vermeyen bir tip senin ona verdiğin değeri o sana vermiyor götü sıkışınca eski karım gibi davranıyorsun özgürlüğüne düşkün bir tip belliki ondan ne sevgili ne koca olur özgür özgür takılsın şerefsiz kimsenin günahına girmesin

Acaba akli baska yere mi kaydi sonucta c ici yazmiyor, ne bileyim baska birsey gelmedi aklima

Uzak dur bu adamdan tehlikeli ve güven vermeyen bir tip senin ona verdiğin değeri o sana vermiyor götü sıkışınca eski karım gibi davranıyorsun özgürlüğüne düşkün bir tip belliki ondan ne sevgili ne koca olur özgür özgür takılsın şerefsiz kimsenin günahına girmesin
Ah etmiyorum yine de Allah görüyor. Ben hep sadık oldum evden dışarıya bile adımımı atmadım onu bir kez hayal kırıklığına uğrattığım için hep bunun ezikliğini yaşadım. Ama değmezmiş.

Seviyordum. Ayrılsak bile bu kadar kötü şekilde bitmemeliydi. Çok ağır bir cümle bu. Ne yutulur ne tükürülür
Yani işine karışma kısmını anlayamadım "eski karım gibi davranıyorsun" demiş olması neden çok ağır geldi?
Sizin tepkinizde aynıysa demekki sorun eski eşte değildi.
Sorunun kimde olduğu bu durumda gayet net görünüyor.

O cümleyide ne yutun ne tükürün, unutmayın.
Unuturda tekrar şahısla görüşmeye devam ederseniz, daha kötülerini duymaya hazır olun.

Yani işine karışma kısmını anlayamadım "eski karım gibi davranıyorsun" demiş olması neden çok ağır geldi?
Sizin tepkinizde aynıysa demekki sorun eski eşte değildi.
Sorunun kimde olduğu bu durumda gayet net görünüyor.

O cümleyide ne yutun ne tükürün, unutmayın.
Unuturda tekrar şahısla görüşmeye devam ederseniz, daha kötülerini duymaya hazır olun.
Cok haklisin. Yok artik bitti. Bu cumleyi duydum ya... Artik devamli aklima gelir benim. Aslinda durum söyle oldu... Dün yeni bir is aldi. Projeyi hazirlamasi gerekiyordu bilgisayar uzerinden ben de okey dedim tabi hazirla. 2 saat kadar sonra projesinin taslagini cizdi etti. Kalmadi is yani. Ben de ilgi bekledim yok yazamadi. Yine tamam dedim. Su oldu bu oldu halam geldi annemle sohbet derken yazamadi. Ben de ilgilen tabi dedim benimle ugrasma. sonra aksam oldu goruntulu konusalim dedi ki ben musait degildim o ara. Musait olmadigimi soyleyince bo surat asti uzuldu bisey oldu. Ben de 2 saate bitti projen gun boyu benimle ilgilenmedin dedim. Ilgi bekliyodum. Sonra yazmadi hicbir sey sabah yine ben gunaydin dedim. sonra küs uyumak yoktu hani cok bekledim yazmani felan dedim. Konuyu kapatmaya calisti. Hayir dedim sorun neyse konusalim ikimiz de bilelim ne yapmamiz gerektigini. eski karim gibi davraniylsun dedi bana. Onun o hareketinden nefret ediyormus daha once de soylemisti. Onun isini ona anlatiyomusum ben sözde. Bu yani. Ben de dogrudan beni eski karina benzetiyorsun oyle mi dedim. Bundan sonra gorusmeyelim dedim sildim direkt.

Back
X