• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnanılmaz onurum kırıldı...

Kendimi boşlukta hissediyorum. Bu ne zaman geçer ? Ağlayasım var sürekli. Yüzünü bile görmek istemiyorum artık. Keşke görmesem !

Cok haklisin. Yok artik bitti. Bu cumleyi duydum ya... Artik devamli aklima gelir benim. Aslinda durum söyle oldu... Dün yeni bir is aldi. Projeyi hazirlamasi gerekiyordu bilgisayar uzerinden ben de okey dedim tabi hazirla. 2 saat kadar sonra projesinin taslagini cizdi etti. Kalmadi is yani. Ben de ilgi bekledim yok yazamadi. Yine tamam dedim. Su oldu bu oldu halam geldi annemle sohbet derken yazamadi. Ben de ilgilen tabi dedim benimle ugrasma. sonra aksam oldu goruntulu konusalim dedi ki ben musait degildim o ara. Musait olmadigimi soyleyince bo surat asti uzuldu bisey oldu. Ben de 2 saate bitti projen gun boyu benimle ilgilenmedin dedim. Ilgi bekliyodum. Sonra yazmadi hicbir sey sabah yine ben gunaydin dedim. sonra küs uyumak yoktu hani cok bekledim yazmani felan dedim. Konuyu kapatmaya calisti. Hayir dedim sorun neyse konusalim ikimiz de bilelim ne yapmamiz gerektigini. eski karim gibi davraniylsun dedi bana. Onun o hareketinden nefret ediyormus daha once de soylemisti. Onun isini ona anlatiyomusum ben sözde. Bu yani. Ben de dogrudan beni eski karina benzetiyorsun oyle mi dedim. Bundan sonra gorusmeyelim dedim sildim direkt.
Hic bir erkegin uzerine dusmeyin bu kadar. Bu kadar da anlayisli olmayin. Siz sevgilisiniz yahu. Bu ne anlayis. Gereksiz yere iliskide adama alan taniyip kendi degerinizi dusurmussunuz. Yani bir erkegin gozunde durum bu maalesef. Size iyi davranan, iyiliginizi on planda tutan adami seven. Boyle ergen tripli bosanmis adamlari degil. Iki kisi beni ayni seyle itham etse bir durur dusunurum, oyle mi diye? Gordugunuzde bir kalas gordugunuzu dusunun yolunuza devam edin.

Hic bir erkegin uzerine dusmeyin bu kadar. Bu kadar da anlayisli olmayin. Siz sevgilisiniz yahu. Bu ne anlayis. Gereksiz yere iliskide adama alan taniyip kendi degerinizi dusurmussunuz. Yani bir erkegin gozunde durum bu maalesef. Size iyi davranan, iyiliginizi on planda tutan adami seven. Boyle ergen tripli bosanmis adamlari degil. Iki kisi beni ayni seyle itham etse bir durur dusunurum, oyle mi diye? Gordugunuzde bir kalas gordugunuzu dusunun yolunuza devam edin.
Çok haklısın ama yaşı büyük diye olgun olacağını düşündüm. Değişmiyormuş demek. Pişman mıdır değil midir anlamadım. Olmasın da pişman bana yazmasın artık.

Çok haklısın ama yaşı büyük diye olgun olacağını düşündüm. Değişmiyormuş demek. Pişman mıdır değil midir anlamadım. Olmasın da pişman bana yazmasın artık.
50'sine merdiven dayayip hala 20lik delikanli kafasinda olan adamlar var. Yas, olgunluklukta cok da belirleyici degil.Tecrube hanenize yazin,gecin. Geri donerse ya bosta kalmak istemiyordur ya da baristiktan sonra tabiri caizse kendisi tekmeyi basan olmak istiyordur. Duzgun olmayan adam profilleri boyle maalesef.

Bence cok iyi yapmışsınız. Dik durun lütfen. Yarin bor gun evlendiginizde eski karim gibi diye baslayan cumleler duymak istemiyorsaniz.
Hepsi gelir gecer hic bir aci daimi degildir .

50'sine merdiven dayayip hala 20lik delikanli kafasinda olan adamlar var. Yas, olgunluklukta cok da belirleyici degil.Tecrube hanenize yazin,gecin. Geri donerse ya bosta kalmak istemiyordur ya da baristiktan sonra tabiri caizse kendisi tekmeyi basan olmak istiyordur. Duzgun olmayan adam profilleri boyle maalesef.
Öğrenmiş oldum. Dediğin gibi, tecrübe. Kaybettiğim hiçbir şey yok. Çok şükür yol yakınken döndüm.

Bence cok iyi yapmışsınız. Dik durun lütfen. Yarin bor gun evlendiginizde eski karim gibi diye baslayan cumleler duymak istemiyorsaniz.
Hepsi gelir gecer hic bir aci daimi degildir .
Kesinlikle öyle. Bir şekilde ayakta duracağım. Kırıldım sadece. Hak etmediğim bir sözdü.

Acaba akli baska yere mi kaydi sonucta c ici yazmiyor, ne bileyim baska birsey gelmedi aklima
Ben de öyle düşünüyorum inan. Bunu ona da söylemiştim. O zaten ilişki düşünmüyordu hiç biliyordum ben zamansız çıktım karşısına. Ama aklındaki kişinin eski sevgilisi olup olmadığından şüpheliydim. Tabi eşeğin aklına karpuz çekirdeği sokmak istemedim. Ne yaparsa yapsın bundan sonra benden çıktı.

Back
X