- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 6.781
- Puanlar
- 158
Eşimle 12 yıldır birlikteyiz. Bugün şans eseri eski bir videosunu gördüm. Biz 2 3 yıllık sevgiliymişiz o zaman. Rakı sofrasında bir durumu anlatıyor arkadaşıyla alakalı. Beni ekeceğini bilseydim takıldığım kızlardan birini arardım diyor. Bu nedir diye sordum eski bir konu orda anlatılan videonun çekildiği zamandan bahsetmiyoruz diyor. Benim eşimden genel ve karakter olarak bir memnuniyetsizliğim yok. Aldatacak potansiyelde bir adam da değildir diye düşünürüm hep. Bu zamana kadar böyle bir vibe almadım da. Ama şimdi bu konuya çok takıldım. Geçmiş zamandan(benden öncesi) bahsettiğini düşünmüyorum. Ama rakı masasında sallama huyuda vardır (abartma veya) yaşta o zaman 20 21 çocuk yani. Emin olamıyorum gerçekten biz birlikteyken birileriyle görüştü mü yoksa sallamasyon saçma bir muhabbet miydi çünkü gerçekse ister 10 yıl ister 70 yıl geçmiş olsun üstünden 2 değil 10 çocuğum olsun silerim umrumda da olmaz. Şuan biraz afalladım ona inanasım var dediğim gibi aldatma flörtleşme vs. 12 yılda bir defa acaba mı demedim. Ama insan oğlu bu kimseye de körü körüne güven olmaz diyorum. Henüz konunun çok üstüne gitmedim. Sana inanmayı tercih ediyorum ama bu konuyu kesin ve net bir şekilde mantığıma oturtana kadar konuşucaz dedim. Kendisi evde değil bugün. Nasıl bir yol izlemek lazım yerimde olsanız ne yapardınız?