• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnanmalı mı??

Yerinizde olsam hiç bişey yapmam
Cunku ben sevgililerin sadakat yükümlülüğü olduğunu düşünmüyorum, sevgiliyken yıllarca siz... evlenince zaten sadece siz olmak zorunda bu kısım tartışmaya açık değil de. Sevgiliyken niye yıllarca siz yani?
Herkesle takılabilir takılsın da yani
helal olsun sorun yok
Aramızda anlaşmışsak neden olmasın bende bakarım sağıma soluma. Ama ortada bir bağlılık sözü var dürüstlük sözü var. Taraflardan biri yerine getirip diğeri getirmiyosa kusura bakmasın da hass...

O zaman ben eve gelmediği arkadaşlarlayım dediği şehir dışına çıktığı her anı sorgulayacağım. Gerçekse ve tamam desem yesem güvenemicem. Ben bunu sorguladıkça oda bende mutsuz olucaz netice yine ayrılık heralde.
Yani açıkçası çocukken olan olay için belli belirsiz konu için değer mi huzurlu yuvanı kendine ona zindan etmeye bilemiyorum

Yani şimdi 12 yıldır hiç şüphe çekmez miydi ? O kısım da var ay bilmiyorum şu olay başıma gelse baya düşünürdüm
Yani oda işte bir acaba. İnsan emin olamaz. Şunu biliyorum aldatacak bir insan olsa ruhum duymaz. Bende aldatacak bir insan olsam onunda ruhu duymaz. Ama böyle insanlar değiliz aramızda hiç bir zaman 3.şahıs muhabbeti olmadı. Şimdi böyle bişey görünce insan bunca zamanını bir sorguluyor

Eşimle 12 yıldır birlikteyiz. Bugün şans eseri eski bir videosunu gördüm. Biz 2 3 yıllık sevgiliymişiz o zaman. Rakı sofrasında bir durumu anlatıyor arkadaşıyla alakalı. Beni ekeceğini bilseydim takıldığım kızlardan birini arardım diyor. Bu nedir diye sordum eski bir konu orda anlatılan videonun çekildiği zamandan bahsetmiyoruz diyor. Benim eşimden genel ve karakter olarak bir memnuniyetsizliğim yok. Aldatacak potansiyelde bir adam da değildir diye düşünürüm hep. Bu zamana kadar böyle bir vibe almadım da. Ama şimdi bu konuya çok takıldım. Geçmiş zamandan(benden öncesi) bahsettiğini düşünmüyorum. Ama rakı masasında sallama huyuda vardır (abartma veya) yaşta o zaman 20 21 çocuk yani. Emin olamıyorum gerçekten biz birlikteyken birileriyle görüştü mü yoksa sallamasyon saçma bir muhabbet miydi çünkü gerçekse ister 10 yıl ister 70 yıl geçmiş olsun üstünden 2 değil 10 çocuğum olsun silerim umrumda da olmaz. Şuan biraz afalladım ona inanasım var dediğim gibi aldatma flörtleşme vs. 12 yılda bir defa acaba mı demedim. Ama insan oğlu bu kimseye de körü körüne güven olmaz diyorum. Henüz konunun çok üstüne gitmedim. Sana inanmayı tercih ediyorum ama bu konuyu kesin ve net bir şekilde mantığıma oturtana kadar konuşucaz dedim. Kendisi evde değil bugün. Nasıl bir yol izlemek lazım yerimde olsanız ne yapardınız?
Oha 12 sene öncesinden bile öncesinin hesabını mı soruyorsunuz?Rakı sofrası,yaşlar 21…Koskoca 12 yıl geçmiş.Arkadaşlarına hava civa konuşmuştur.Hem çocukluk,hem alkol, hem erkek ortamı.Tam hava atılacak ortam sallamıştır.

Yani açıkçası çocukken olan olay için belli belirsiz konu için değer mi huzurlu yuvanı kendine ona zindan etmeye bilemiyorum
İşte netleştirmek niyetim. Duyacaklarımdan da korkuyorum ya mantıklı bir açıklama gelicek bana heee yaa dicem yoluma devam edicem. Yada saçma sapan hikayeler dinlicem aldatıldığım yetmezmiş gibi birde salak yerine koyulucam. Aldatacak kadar değer vermiyosam evlenmezdim ben. Takılır geçerdim. Ay bilmiyorum kafam bulandı.

Oha 12 sene öncesinden bile öncesinin hesabını mı soruyorsunuz?Rakı sofrası,yaşlar 21…Koskoca 12 yıl geçmiş.Arkadaşlarına hava civa konuşmuştur.Hem çocukluk,hem alkol, hem erkek ortamı.Tam hava atılacak ortam sallamıştır.
Tabi ki soruyorum. Her seven insan gibi soruyorum. İnşallah sallamıştır ne diyim

Yani oda işte bir acaba. İnsan emin olamaz. Şunu biliyorum aldatacak bir insan olsa ruhum duymaz. Bende aldatacak bir insan olsam onunda ruhu duymaz. Ama böyle insanlar değiliz aramızda hiç bir zaman 3.şahıs muhabbeti olmadı. Şimdi böyle bişey görünce insan bunca zamanını bir sorguluyor
Bende sorgulardım da şimdi yeni evli olsan çok detay bulursun takılırsın düşünürsün ama koskoca 12 sene çok geçmiş üstünden düşünerek bulunacak bir anı kalmamıştır hiç dikkatinizi çeken olay da yok diğer yazarlara katıldım düşününce hiç bulandırma

Bende sorgulardım da şimdi yeni evli olsan çok detay bulursun takılırsın düşünürsün ama koskoca 12 sene çok geçmiş üstünden düşünerek bulunacak bir anı kalmamıştır hiç dikkatinizi çeken olay da yok diğer yazarlara katıldım düşününce hiç bulandırma
Ya bu arada asla saldırgan bir tavırda değilim. Veya tehditkar bir halimde yok. Mevzu eğer sallamasyon bişeyse ki umarım öyledir konusunu bile yapmam. Ama bana böyle demiyor attım ya gaza geldim demiyor eski bir konu o diyor benim kafamı karıştıran bu. Ve biliyor benim bu tarz bir şeyi tolere etmeyeceğimi. Bundan ve olacaklardan çekiniyor. Son derece sakin konuşmaya devam etmem lazım ama şöyle kafasına vurarak salak mısın sen diye bağırasım da var yani yok değil.

Tabi ki soruyorum. Her seven insan gibi soruyorum. İnşallah sallamıştır ne diyim
Evet tabii ki seviyorsunuz ama bazen duygularla değil mantıkla hareket etmek lazım.Eşinizin böyle bir yapısı olsaydı 12 senedir hissetmeme ihtimaliniz yoktu.Hatta sizin hiç yok bence

Yerinizde olsam hiç bişey yapmam
Cunku ben sevgililerin sadakat yükümlülüğü olduğunu düşünmüyorum, sevgiliyken yıllarca siz... evlenince zaten sadece siz olmak zorunda bu kısım tartışmaya açık değil de. Sevgiliyken niye yıllarca siz yani?
Herkesle takılabilir takılsın da yani
helal olsun sorun yok
ULan kadın jsjdjd kızım hiç ortan yok he

Evet tabii ki seviyorsunuz ama bazen duygularla değil mantıkla hareket etmek lazım.Eşinizin böyle bir yapısı olsaydı 12 senedir hissetmeme ihtimaliniz yoktu.Hatta sizin hiç yok bence
Evet kafama oturtamadım henüz artısı eksisi değişik. Ama benim nezdimde zaman aşımına uğramayacak bir mevzu yaa içim almaz benim bunu. İnşallah öyle rakı sofrası gazlanmasıdır

Eski bir konu olsa dahi varsayım olarak 16.18 yaş aralığında olan bişey için de bu kadar sorun olacağını düşünmüyorum yaa ki kaldı ki seneler öncesi yani

Boşandınız hadi diyelim sebep ne olarak yazılacak dilekçeye beni çoçuklugumuzda aldatmış sadakatını bozmuş yazılacak çok tuhaf bir döngü yaa kusura bakma ama çok irdeliyorsun gibi

Eski bir konu olsa dahi varsayım olarak 16.18 yaş aralığında olan bişey için de bu kadar sorun olacağını düşünmüyorum yaa ki kaldı ki seneler öncesi yani

Boşandınız hadi diyelim sebep ne olarak yazılacak dilekçeye beni çoçuklugumuzda aldatmış sadakatını bozmuş yazılacak çok tuhaf bir döngü yaa kusura bakma ama çok irdeliyorsun gibi
Banane ne yazıyolarsa yazsınlar bide onu mu düşüncem sinirim bozuldu. 😀 Bu konu şey gibi bir tokat attı sinirliydi bi daha olmaz. Çok azgındı bir kere takılmış bir daha olmaz. Böyle gider de gider.

Yani bana diyosunuz ki konuş sor ama aksiyon alacak derinlikte değil bu konu doğru mu anladım?

Banane ne yazıyolarsa yazsınlar bide onu mu düşüncem sinirim bozuldu. 😀 Bu konu şey gibi bir tokat attı sinirliydi bi daha olmaz. Çok azgındı bir kere takılmış bir daha olmaz. Böyle gider de gider.
Hayır bak bu sebepler yerinde tokat şiddete takılma yatma aldatmadır ama senin sebebin çok gülünç ve komik yani

Yani bana diyosunuz ki konuş sor ama aksiyon alacak derinlikte değil bu konu doğru mu anladım?
Aynen öyle yani aksiyon alacak bi mevzu yok ortada ceviz kabuğu doldurmayacak bişey

Reel hayatda bunu birine anlatsam böyle böyle olmuş diye bi tarafıyla güler bana 😂😂

Ya bu arada asla saldırgan bir tavırda değilim. Veya tehditkar bir halimde yok. Mevzu eğer sallamasyon bişeyse ki umarım öyledir konusunu bile yapmam. Ama bana böyle demiyor attım ya gaza geldim demiyor eski bir konu o diyor benim kafamı karıştıran bu. Ve biliyor benim bu tarz bir şeyi tolere etmeyeceğimi. Bundan ve olacaklardan çekiniyor. Son derece sakin konuşmaya devam etmem lazım ama şöyle kafasına vurarak salak mısın sen diye bağırasım da var yani yok değil.
E sen o zaman demedin mi ya ne kadar eski olabilir zaten gözünü açtın beni gördün benden önce kaç kızla takılmış olabilirsin bebeyken ama işte sizin de net hatırlıyor olmanız lazım adamın eski halini böyle çat çat hızlı hızlı bunu demiştin şu olay vardı şu bu diye girişebilir misin

Back
X