inanmalı mıyım arkadaşıma

fanaa95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
155
83
53
herkese merhaba.apple kimliği şifresiyle neler yapılabilir.yani mesajları görebilir mi whapsap sms arama kaydı falan.arkadaşım bunlara ulaşılabildiğini söyledi bu yüzden yeni telefon numarasını vermemiş bana eski sevigilisi herşeyini görüyor diye.sizce inanmalı mıyım

Yeni telefon numarası ile telefon markasının nasıl bir bağlantısı var ki?
Kimseye vermesin numarasını o zaman,
Ciddi saçmalık gibi geldi bana.

Yeni telefon numarası ile telefon markasının nasıl bir bağlantısı var ki?
Kimseye vermesin numarasını o zaman,
Ciddi saçmalık gibi geldi bana.
yani numarasını değiştirmişti benden sonra sevgilisi olmuş herşeyini almış şifre falan.daha sonrada suan vermiyo sana bulaşmasını istemiyorum diyo.bunlar görünüyo mu gerçekten

yani numarasını değiştirmişti benden sonra sevgilisi olmuş herşeyini almış şifre falan.daha sonrada suan vermiyo sana bulaşmasını istemiyorum diyo.bunlar görünüyo mu gerçekten
Sana niye bulaşacak,nasıl bir sohbetin var,
Ne pis bir sevgiliymiş o öyle.
İnan ya da inanma ama o arkadaşla görüşmeyi minimuma indir.
Saçma sapan muhabbetler bunlar.
Daha kendi şifrelerini kendinde tutmayı beceremeyen biri.

herkese merhaba.apple kimliği şifresiyle neler yapılabilir.yani mesajları görebilir mi whapsap sms arama kaydı falan.arkadaşım bunlara ulaşılabildiğini söyledi bu yüzden yeni telefon numarasını vermemiş bana eski sevigilisi herşeyini görüyor diye.sizce inanmalı mıyım

Apple kimliği şifresiyle, icloud da kayıtlı herşeye erişebilir. Mesela fotoğraflar, kişiler vs..

Ancak telefon numarası ile apple kimliği aynı şey değil. Apple kimliği dediğimiz gmail eposta adresi ile apple da tanımladığı şifresi.

Yani ya tanımlı eposta adresini değiştirsin ya da şifresini. Telefon numarasını değiştirmesi anlamsız.

Back
X