aman bosver be canım kım ne anlarsa anlasın keske suraya bakıp kendı yaptıkalrı hataları gorseler bosver hıc umursama esın senı anlamıs yemısım kaynanayı hahahayt bosver hıc uzulme aglma degmezherşeyi başından anlatayım bana akıl verin lütfen...
kadınlar kulübü sitesi hep hayatımda vardı benim merak ettiğim öğrenmek istediğim herşey için ilk buraya bakar fikir sahibi olurdum. düğünümden sonra iş değiştirdim ve çalıştığım şirkette tek bayan benim çok daralıyordum buraya üye oldum eşimde burda çalışıyo olmak istiyosa ol demişti .. sohbet ettim danıştım paylaştım yemek öğrendim... eşim çok anlayışlıdır sosyal paylaşım sitelerini pek sevmez ama burayla ilgili tek kelime söylemedi bana.. geçenlerde tlfnda eşim kv'me ; kadınlar kulübüne takılıyor anne sıkılmıyor artık şirkette dedi. bunlarda kalkmış internetten mi bakmış napmışsa aradı beni bi saat önce sen ne diye kocanla sırlarını paylaşıyorsun özelini konuşup bizi mi çekiştiriyorsun diye bana söylendi... ilk defa böyle bir şey oldu..ben kimseyi çekiştirmiyorum üstelik anne nereye girceğimi ne yapcağımı size sormam dedimm.. eşim geldi bitanem doğru mu dedi hayır bitanem dedim ne çekiştirmesi ben burda eğleniyor öğreniyorum dedim abartıyolar dedim tamam bitanem üzülme dedi internetten baktım gerçekten görünüyomuş yazılanlar. ben kimseyi kötülemedim. EŞİMİ ASLA! annem gibi severim annesini .hem yapsam onları kötülesem bile onlara ne bana hesap soruyolar. ne yapcağımı bilemedim. burdaki ayarlardan kapattım. görünmesin diye. ama bilmiyorum ya insanlar çok bencil ben yanlış bişi mi yaptım ki? ? ? ne yapmalıyım şimdi??? benim buraya kaydolduğum ismimi biliyodu eşim o ağzından kaçırdı heralde bide araştırmışlar çekinmeden ya demoralize oldum şirketin ortasında oturdum ağladım yaa
herşeyi başından anlatayım bana akıl verin lütfen...
kadınlar kulübü sitesi hep hayatımda vardı benim merak ettiğim öğrenmek istediğim herşey için ilk buraya bakar fikir sahibi olurdum. düğünümden sonra iş değiştirdim ve çalıştığım şirkette tek bayan benim çok daralıyordum buraya üye oldum eşimde burda çalışıyo olmak istiyosa ol demişti .. sohbet ettim danıştım paylaştım yemek öğrendim... eşim çok anlayışlıdır sosyal paylaşım sitelerini pek sevmez ama burayla ilgili tek kelime söylemedi bana.. geçenlerde tlfnda eşim kv'me ; kadınlar kulübüne takılıyor anne sıkılmıyor artık şirkette dedi. bunlarda kalkmış internetten mi bakmış napmışsa aradı beni bi saat önce sen ne diye kocanla sırlarını paylaşıyorsun özelini konuşup bizi mi çekiştiriyorsun diye bana söylendi... ilk defa böyle bir şey oldu..ben kimseyi çekiştirmiyorum üstelik anne nereye girceğimi ne yapcağımı size sormam dedimm.. eşim geldi bitanem doğru mu dedi hayır bitanem dedim ne çekiştirmesi ben burda eğleniyor öğreniyorum dedim abartıyolar dedim tamam bitanem üzülme dedi internetten baktım gerçekten görünüyomuş yazılanlar. ben kimseyi kötülemedim. EŞİMİ ASLA! annem gibi severim annesini .hem yapsam onları kötülesem bile onlara ne bana hesap soruyolar. ne yapcağımı bilemedim. burdaki ayarlardan kapattım. görünmesin diye. ama bilmiyorum ya insanlar çok bencil ben yanlış bişi mi yaptım ki? ? ? ne yapmalıyım şimdi??? benim buraya kaydolduğum ismimi biliyodu eşim o ağzından kaçırdı heralde bide araştırmışlar çekinmeden ya demoralize oldum şirketin ortasında oturdum ağladım yaa
aman bosver be canım kım ne anlarsa anlasın keske suraya bakıp kendı yaptıkalrı hataları gorseler bosver hıc umursama esın senı anlamıs yemısım kaynanayı hahahayt bosver hıc uzulme aglma degmez
yönetime üyelik ismi değişikliğini sor bakalım.benim bi arkadaş böyle olmuştu eşinin ailesi hakkında konu açmıştı eşide malesef görmüştü baya bi üzülmüştü ama sizin kv deniz. o ne yau. bu arada konu açmışsınız nickiniz biliyorlarsa burayıda okuma ihtimalleri var
önceki konularınız okumadım ama olay çok talihsiz olmuş üzüldüm
isim değişikliği yapın eşinizede tembihgleyin söylemesin bidaha
şimdi bende dıyordum bu kız cok yogun herhalde hıc yazmadı dıye megersem burdaymıssın canım ya lutfen uzulme herkes bırs ekılde deşarj olmaya calısıyo o yuzden hıc uzulme lutfen
keşkee haketmedim laf sayıp kapattıı yaa
ya ben hiç tek kelime söylemedim eşimle ilgili bana oğlumu çekiştiriyorsun dedi resmenaksine eşimi övmüşümdür burdaa ya çıldırıyorumm
hiç öyle bi konum yok açın bakın eşimi niye çekiştiriyorum ki ben yıllardır aşkla bağlıyım evlenmişim ne çekiştirmesiinerden çıkardılar bilmiyorum.. kısıtlama yaptım profilimi bilmiyorum olmuşmudur.. ismimide değiştircemm
kaynana degıl mı sekerım hepsı aynı bosver onlarda o kadar cok lafı hakedıyo kı ama dua etsınler arada ogulları var duracagı yerı bılecekler valla bırsey dıyım mı sana ben sneın yerınde olsam hıc tınımda olmaz dı bu durum canım takma bosver
devaaNelerle uğraşıyorum bi bilsen.. Hangi gün eşimi kötüledim ben allah aşkına.. Gelmiş bana ne dedi ya .. çok sinirlerim bozuk. Rezil oldum onca erkeğin ortasında ağladım ya
aman bosver be canım kım ne anlarsa anlasın keske suraya bakıp kendı yaptıkalrı hataları gorseler bosver hıc umursama esın senı anlamıs yemısım kaynanayı hahahayt bosver hıc uzulme aglma degmez
ilk defa kv ile tartıştım çok ağır geldi bana.. Hatta eşime dedim bitanem ne yazdıysam okutayım sana yok bitanem dedi ben okumicam
senin gibi gelini öpsünde basına koysun bir gün eşiyle ilgili birşey yazmadı artık devir değişti o kaynanan bunuda okuyorsan eğer yanlış yapıyorsun kaynanası herkes sızın gıbı degıl sız bu kıza sukredın benım gıbısıylede ugrasanlar var hahahyt
Keşke söylemeseymiş fazla ayrıntıya girmiş eşiniz :) Ama olmuş bi kere.. Diz de söyleyin ben özellerimi anlatmıyorum sadece bilgi alışverişi diyin, sadece sohbet falan diyin.Zaten profilinize baktım ve açtığınız konular hiç özel değil. Onlara da gösterin çok ısrar ediyolarsa.
Keşke direkt site adını vermeseydin ben sadece kadınların olduğu bi site deyip geçiyorum eşime bakmıyor bile
Üyelik ismi değiştirmek mantıklı bence de ya da yeni üyelik al
yani gördünüz.. Benim eşim bana bakmadan güveniyo onlar ortalığı karıştıdılar niye yaptılar bilmiyorum.. Eşim dedi zaten bitanem benim yüzümden oldu dediO da üzüldü şimdi .. Izin aldı çıktı şirketten şimdi onu da gerdiler beni ağlarken gördü diye gerildi ... Bugüne kadar burda ablam syılcak kişilerle arkadaşlarla sohbet etmişimdir yaptığım bir şey yok yüklendiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?