Inanmıyorum ya :'(

aslında en doğrusu yeni üyelik. bu üyeliği iptal edin ve yeni alın. bunu adminlerle konuşun.

çünkü sizi biliyorlarsa nick değişssede şu konudan bile sizi bulurlar. nick farketmez..

Suanda bile 13 ziyaretci var, ben bile süphelendim onlarmi diye :26:

allah a havale ediyorum ben kötü değilim kötü bir şey de yapmadım ... okuyorlarsada bilsinler ki eşimi asla kötülemem onu çok seviyorum burdan duysunlar..

12 ziyaretçi sülalaece takip ediyolar olmasınlar :26::26:

yeni üyelik al canım

Suanda bile 13 ziyaretci var, ben bile süphelendim onlarmi diye :26:

ay iyice paranoyaklastıracaksınız konu sahibini

herkes beni tasa tutacak belki ama ben de kv olsam veya kocası olsam merak eder bakardım herhalde.
fakat verdigi tepkiler cok cirkin... yetmemis oglunu da doldurmus.
kv nin icten ice bir derdi varmıs da bu bahaneyle patlamıs gibi sanki.:44:

Son düzenleme:
Canım sen kendini biliyorsun, üzerine gelen olursa altta kalma, ezilip büzülme, hele hiç üzülme, sanki suçlu senmişsin gibi...

Siz beni neyle suçluyorsunuz de, ne gördünüz de böyle ağır ithamlarda bulunup, ne kolay kalp kırıyorsunuz de. Anlarlar inşallah.

Sıkma güzel canını.

saygıdeğer kayın valide..
şuan konuyu okuyor olabilirsiniz..
hepimiz insanız konuşmaya dertleşmeye ihtiyacımız var..
yeri gelir annemizle kız kardeşimizle paylaşamadığımız şeyleri burada paylaşıyoruz..
kk içinde olmayan buraya sadece sanal ortam diye düşünebilir.. ama çok sağlam dostluklar kurulmuştur burada.. çok sevdiğim değer verdiğim kardeşlerim arkadaşlarım olmuştur burada..
geliniz de sizin için kötü bir şey dememiş..
bunları okuduğunuzda mutlu olacağınız yerde neler yapıyorsunuz..

canım bence sende bu konuya da fazla bir şey yazma..
herkes yeni üyelikten bahsetmiş.. eğer şuan okuyorlarsa senin yeni üyelik olayını da öğrenecekler..
konuyu cevap yazılmasın.. konu altlarda kalsın..
üyede muneyle konuşur bu kullanıcı adını kapatır yeni üyelikle tekrar gelir..

Açtığın konularda eşini yada kayınvalideni çekiştirdiğini görmedim ben. Eğer başka birinin konusuna eşinle ilgili cvp yazdıysan onları görmüş olabilirler :26: Bu arada kısıtlasanda açtığın konular, yazdığın cevaplar yinede görünüyor. Sadece eğitim durumu, şehir vs onlar gizleniyor.. Bence en iyisi yeni üyelik al ve bu konununda silinmesini iste Mune'den. Eğer bunu da okurlarsa iyice kıyamet kopar.

Son düzenleme:
Canım birde bilgin olsun diye söylüyorum ben profilini biraz kurcalayınca kv neden öyle dediğini anladım :26: acilen üyeliğinin silinmesini iste öyle bir durum mümkünse.

Kaynananızın söylediklerine hiç takılmayın ciddiye alıp ağlanacak bir durum değil boşu boşuna kendinizi üzmüş olursunuz. Onlar hakkında kötü bir şey yazsaydınız bile böyle bir şey deme hakları yok.

Konu sahibi.daha ne istiyorsun esin ne kadar arkanda gormuyor musun bunu ? Ooo esimi annesi ariycak doldurmak icin.oda hiiiccc onlara aldrs etmeden ustelik ne yazms dye merak bile etmycek ve uzulme sen bitanem dycekk...

yernde olsam bu hayatima cok lmeerakli insanlari hiiic takmam esim soyle savunsun umrumda bile olmazlar heheheeee.

hem ben anlamadim yani madem birsey yazmadin neden uzuluyorsun ki.. k.v cahil birsey senin sanirim.esi ve ailesi konusundaki basliklarin hepsini sen actin sanip okumus olablr )

Son düzenleme:
Bu arada ben de cok korkarim bigun tanidik biri burayi okuyacak diye..

cok ozel seyler yazdigimdan felan degil ama neolursa olsun burasi sanal oldugu icin rahat dokuyorsun icini..kim isterki bilinmesini.oyle olsa gider arkadaslara felan anlatirdik buraya neden girelim

birde acikcasi burda cok mantikli akilli bayanlarvar yorumlarina cok katildogim gercekci insanlar var gunluk hayatta herzaman bukadar insana bisey danisma firsatin olmuyorki..

Bir baslik acacaktim yazini okuyunca kurt dustu icime acmadm bnm esim de bilir cunku burya takildgmi ama nickimi bilmz ))

Bence onlar girmiş şöyle birbbakmislar herkes ozelini paylasiyor kesin bizim gelinde bizi paylasiyordur diye akil yürütmüşlerdir sonra da hirsini almak için esinizi aramislardr sizin n ickinizi nasil bulabilirler ki yoksa

yönetime mesaj gönder. nick değişikliği iste. çünkü sürekli takip ederler ne yapmış ne demiş diye.. ayrıca kayınvalidenin tavrı hiç hoş değil.

nick değiştirsen bile eski konularına girip yeni nickini görürler öyle takip ederler bu seferde
bu potansiyel var bence
direk üyelik iptali iste sonra başka isimle üye ol eşinede söyleme nickini
nasıl olsa sana güveniyormuş. yeni üyelik aldım artık takip edemezler dersin

Canım ya onlar şimdi seni hep izlerler buradan, üyelik açarlar yine bulurlar açtığın konuları, bence yeni bir üyelik aç, onların bilmeyecekleri bir üyelik oradan devam et, yoksa valla yazdığın her şeyi kullanırlar, sıkıntı olmasın senin için...

Iki dkda uye olur yazdiklarini yine okurlar ne diye boyle konu actin ayol

Esinde suc cocuk gibi gitmis anlatmis millete ne senden yetmemis bi de uye adi vermis adam hayret bise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…