açtığın konulara baktım hiç çekinceğin bişey yok ki :) evet anne milet çekiştiriyor diyip geçseydin keşke
senin dert yandığın bi mesajını göremedim ben
Sanırım bu konuda görünecek
Neyseki bu kadarla kalsın ne diyim
kazene yada mune özel mesaj yaz. olayı anlat. nickini değşştirmelerini rica et.pulcino ..yok zaten öyle bir şey.. ben eşimi mutlu edeyim diye burda yemek öğrenen evimi nasıl temiz tutarım diye çabalayan biriyimm ne çekiştircemmhayal kırıklığına uğradım yöneticiler çevrimdışı kapalılar yani isim değiştirmek istiyorum bu öfkeyle de nasıl yapcam bilmiyorum ... bide gizliliğimi nasıl sağlayabilirim?
"Şimdi baktım internetten gözüküyormuş herşey " ne demek? Sen ne zannetmiştin ki?[/bir şey zannetmemiştim ,yererek konuşmayın lütfen... gizli saklı bir şey yapmadığım için hiçbirşey de zannetmedim doğal olarak.. onlar gördük ettik diyince bi baktım açmış bakmışlar görünüyormuş dedim... bunda bir şey yok bence..benim bi derdim var.. ve onu paylaşıyorum siz beni yeriyorsunuz
kapattım birşeyler yaptım.. ama allah aşkına okuyosa görsün.. ANNE BEN BİTANEMİ ÇEKİŞTİRMEDİM VE SANA HALA ANNE DİYORUMMM '''''
kazene yada mune özel mesaj yaz. olayı anlat. nickini değşştirmelerini rica et.
ama keşke bu konuyu açmasaydın. seni biliyorlarsa okuyorlardır şimdi bu konuyu...
yaptığıın şey yanlış değil. ama insanlar maalesef önyargılı işte..moralim çok bozuk eşim de izin alıp gittii ;sinirlerim bozuldu konuşmak istedim okypetehaklısınız belkide ..ama insanın konuşmaya ihtiyacı oluyo yaptığım şey yanlış mı
Canımcım eşin niye ailesiyle paylaşıyor ki hemde kullanıcı adına kadar? Ne gerek var yani? Aillelerin herşeydende haberi olması gerekmez.
yaptığıın şey yanlış değil. ama insanlar maalesef önyargılı işte..
konularınıza baktım da hic esinizden kv den dert yandıgınızı goremedim.
insanlar art niyetli olduktan sonra siz ne yapsanız bos...
kendinizi bosuna uzmeyin, varsa epilasyonla ilgili deneyimleri uzmanlıkları vs size kurs acsınlar. bu anlattıgınız kv tavırları kendine guvenmeyen insanın davranısları. yoksa ne diye baskaları ogrenecek diye telas edip size sataşsın.
ne yaptıgınızı biliyor ve kendinizden emin iseniz, kim ne derse desin aldırıs etmeyin.
Kavga cikartmak icin bakmis olabilir de ne bu kontrol felan yani.nasil bir insan bu k.v. Yahu...
K. Bakma ama biraz karektersizce bir yaptirim bu. Bide acip sana saydirmis..
Sen sikma canini ismini degistir 1kerelik boyle bir hakkin var. Bende degistiririm belki sende degistir takma kafana seenn..
Birak esaz dedikoducu o olmus oldu nedir bu arastrma ya ona ne valla sinirlendim..
Eşin de bir tuhaf değil mi yani? Boş kalınca internette geziyor, faydalı yazılar okuyor öğreniyor desin, hadi çok açıklama yapası geldiyse anasına...Tutup da takıldığın siteye kadar tekmil vermesi ne alaka?
Isminizi degistirin, hatta yeni üyelik alin derim... Kötü seyler yazmamissinizdir simdiye kadar bundan sonrada olmaz heralde ama heran takipte gibi hissedersiniz... Onlarda üsenmeyip arastirdiysa üsenmeyip üyede olurlar ozaman ayarlarda ise yaramaz bence... Kökten cözüm yeni üyelik alin, esiniz arkanizdan bundan sonrada onlara Nickinizi söylemez zaten, onlar yesin kendilerini acaba gelin ne yaziyo bizim hakkimizda diye, hey allahim yaaaa.... Bozmayin moralinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?