Çocuğumdan şikayetçi ve ya pişman asla değilimgecenin bu saati oldu gözümde uyku yok
her ay aynı hüsran her ay aynı hayal kırıklığı kendimi bi insan gibi hissetmiyorum hep yarım eksik hissediyorum. .
her ortamda yüzüme vuruluyor. .
Eşim başkalarının bebeklerini seviyor içim yanıyor. . uykuyu unuttum piskolojim alt üst oldu hayattan zevk alamıyorum. .
benim bu dünyada ki tek hayalim anne olmak. . olamıyorum olamıyorum. .
gözlerimden yaşlar süzülüyor bunları size yazarken. . lütfen yalvaririm bi bebeğiniz olduğu için şükür edin. . Yıllardır nelerden geçtim anlatsam bitmez. .
evet siz beni bende sizi anlayamam. .
Bu gibi durumlarda ya olmasaydı diye düşünüp sabırlı olun lütfen lütfen lütfen. ..
Bitkisel yollarmi deneseniz çok zor Bi durum gececi diycem ama 13 aylık olmuş kucuk bebekde değil ki ben kızımda 4 ay yaşadım 40 kiloya düştüm ,saçımda beyazlar yirmili yaşımın başları bu arada ,göz altım çöktü morlasti kabus gibiydi sürekli ağlardım bende o kadar aglardiki uykusuzluğun yani sıra komşular sabahları sürekli nesi var bunun derdi evde hiç yemek yapamadım mesela kimsem yoktu etrafımda yeni tayin olmuştuk arkadaşım bile yoktu eşimde bende çok yiprandik sabahlara kadar ben gezdirir sabah eşim nöbette çıkınca o bakar 2 saat sonra uyutur yanıma koyardı Bi sabahları uyurdu 2-3 saat baska yok ne günlerdi benim geçti sizinkide geçecek inşallahSaat gecenin 3 buçuğu . Yatağın ortasına oturmuş 3 günlük uykusuzluğuma ve kan çanağına dönmüş gözlerime aldırmadan boşlukta asılı kaldım .
Bir yandan kızım bir yandan eşim .
Bir yaşında
Doğduğundan beri huysuz bi çocuk düşünün uyku sorunu var , sevmiyor uyumayı .
Dahiliye, pedagog her yere gittik araştırdık.
Nereye yolladılarsa orda aldık soluğu , hiç bir sorunu yok , sevmiyor işte uyumayı . Ama delirdim sanırım .
Benim psikolojim yok , hatta ben diye biri yok. Kendıme kızıyorum . Kendime acıyorum . Benım bır hayatım yok. Banyoya gıremem basar anında uyanıp yaygarayı alarm takmış gibi .
Uyuyamam tam gözümü kaparım elinden geleni yapar kalkmam için. Sürekli öyle durayım istiyor.
Yarım saat önce ağlayarak eşimi uyandırdım nolur artık yeter diye.
Evlilik deseniz oda yok. Kadınlığım bile yok çünkü artık bu çocuktan .
Keşke ölsem der mi insan ya ama keike ölsem artık
Lütfen bana kızmayın ama sinir sistemim çöktü
Durmuyor bu çocuk
Diken üstünde yaşamaktan , tek gözüm açık uyumaya çalışmaktan yoruldum artık. Ağrısı vs birşeyide yok , sanki inadına yapıyor .
Bir saat uyumak istiyorum , bir saat gözümü kapatıp insanmışım gibi hissetmek istiyorum.
Ne olur yardım edınn bana
Çocuk yapmak akıllı işi değil
Yine canı sağolsun kendi kendine işkence yapılıyor düşününce
Birde evladın derdi bitmez ablamın 17 yaşında hala derdi var
Allah sabır versin durumunuz varsa yardımcı tutun yoksa Kocanızla dönüşümlü bakın.
Yazdıklarınızın,anlattıklarınızın hepsini birebir yaşıyorum tam üçbuçuk yıldır gece uykusunu bilmiyorum.Bilmem kaçıncı pedogag dan geçen hafta geldim aynı dediğiniz gibi Yok uykuyu sevmiyordur, yapısıdır aynı cümleler... Ben bi çözüm bulamadım rayına da oturtamadım Yada çevremdekilerin dediği gibi bakmayı beceremedim bilmiyorum, ama inşalalh sizinki bukadr uzun sürmez kısa zamanda bir çözüme ulaşır.Verebileceğim bir tavsiye YokSaat gecenin 3 buçuğu . Yatağın ortasına oturmuş 3 günlük uykusuzluğuma ve kan çanağına dönmüş gözlerime aldırmadan boşlukta asılı kaldım .
Bir yandan kızım bir yandan eşim .
Bir yaşında
Doğduğundan beri huysuz bi çocuk düşünün uyku sorunu var , sevmiyor uyumayı .
Dahiliye, pedagog her yere gittik araştırdık.
Nereye yolladılarsa orda aldık soluğu , hiç bir sorunu yok , sevmiyor işte uyumayı . Ama delirdim sanırım .
Benim psikolojim yok , hatta ben diye biri yok. Kendıme kızıyorum . Kendime acıyorum . Benım bır hayatım yok. Banyoya gıremem basar anında uyanıp yaygarayı alarm takmış gibi .
Uyuyamam tam gözümü kaparım elinden geleni yapar kalkmam için. Sürekli öyle durayım istiyor.
Yarım saat önce ağlayarak eşimi uyandırdım nolur artık yeter diye.
Evlilik deseniz oda yok. Kadınlığım bile yok çünkü artık bu çocuktan .
Keşke ölsem der mi insan ya ama keike ölsem artık
Lütfen bana kızmayın ama sinir sistemim çöktü
Durmuyor bu çocuk
Diken üstünde yaşamaktan , tek gözüm açık uyumaya çalışmaktan yoruldum artık. Ağrısı vs birşeyide yok , sanki inadına yapıyor .
Bir saat uyumak istiyorum , bir saat gözümü kapatıp insanmışım gibi hissetmek istiyorum.
Ne olur yardım edınn bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?