Çocuğumdan şikayetçi ve ya pişman asla değilim
Ama artık psikolojım yok
Uyusun ıstıyorum
Tuvalete gidip paldır kuldur cıkmaktan yoruldum
Gece uykususu zaten yok
Kendımı gectım daha bır yasında bu kadar uykusuzluga nasıl katlanabıliyor bılmıyorum
Saglık sorunu yok ama neden boyle yapıyor dıye dusunurken bıle endişeliyim
Uyusun diye surup mu vermiş doktoranne degilim cokta bilgim yok acikcasi ama benim kuzenimin bebegide ayni anlattiginiz gibiydi bazi geceler rezene cayi icirirdi bir miktar bazi gecelerde cok inat ettiginde doktorun verdigi uyku yapan sakinlestirici bir surup vardi onu veriyordu ancak oyle uyutabiliyordu simdi 6 yasina geldi hersey yolunda gidiyor.
Günde kaç saat uyuyor canımÇocuğumdan şikayetçi ve ya pişman asla değilim
Ama artık psikolojım yok
Uyusun ıstıyorum
Gece uykususu zaten yok
Kendımı gectım daha bır yasında bu kadar uykusuzluga nasıl katlanabıliyor bılmıyorum
Niye bu kadar şaşırıyorsunuz ben anlamıyorum bebek hasta olduğunda doktora götürüp ilaç almıyormusunuz.antibiyotik iğne ağrı kesici bir ton ilaç kullanıp iğleştirmiyomusunuz.doktor o kadar korkunç bir şey olsa vermez heralde.ayrıca annenin psikolojisi bozuk uykuya hasret o bebeğe ne kadar iyi annelik yapabilir acaba.ayrıca bebeğin en çok uyuması gereken dönemde.büyümesi için şart.yazdıklarımı şahsi algılamayın çok aşırı tepki veren insanlar varda onun için yazdım.Uyusun diye surup mu vermiş doktor
Emmiyor canım bıraktıBen anliyorum aslinda sizi, benim buyuk oglum ne anne sutu sevdi, ne mama.. ac oldugu icinde asla uyumazdi coooook aglardi.. artik gece ve gunduz kavrami bitmisti benim icin tabi bunun yaninda gelsin sinir krizleri :)
Simdi bu soyledigim sacma gelecek ama gececek.. gercekten geciyor, suan imkansiz geliyor onu da biliyorum.. Emzirmiyorsaniz hafif bir antidepresan ile atlatin bu sureci.. doktorum onermisti cok karsi cikmistim simdi keske alsaydim diyorum ama.. anneniz ya da kardesiniz varsa en azindan haftada 2 gun bir kac saat uyuyun. Allah yardim etsin zor zamanlardan geciyorsunuz..
2 ya da 3 saatGünde kaç saat uyuyor canım
Peşinizde sürekli ağlayan bi bebek varsa afedersıniz ama tuvaletınızı bıle yaptırmaz benkmkıde boyle işteAgrisi olmadigini bilemezsiniz.
Benim kizimda 1 yasinda, altli ustlu azi dis cikariyor ve agrisi belli ki var, deliriyor bazen..
Gece uykusunda yanima aldigimda bnm kiz da tepinir, ben cozumu delta vawes ve relaxing music olarak arattigim sarkilarda buldum.
Insani gevsetip uyutuyorlar, bende uyuyup gidiyorum zaten.
Tuvalete o da girsin, neden izin vermiyorsunuz?
Benim kizim pesimden girip bi de alkis tutuyor, oglum da ayniydi.
Inanin bende banyoya zor giriyorum ama kiyameti kopartmasi beni bitirmiyor, o banyoyu yapmak zorundayim bu kadar.
Sakin olun.
Cnm rabbim tez zaman da nasip etsin inşallah sadece İnan duamdasıngecenin bu saati oldu gözümde uyku yok
her ay aynı hüsran her ay aynı hayal kırıklığı kendimi bi insan gibi hissetmiyorum hep yarım eksik hissediyorum. .
her ortamda yüzüme vuruluyor. .
Eşim başkalarının bebeklerini seviyor içim yanıyor. . uykuyu unuttum piskolojim alt üst oldu hayattan zevk alamıyorum. .
benim bu dünyada ki tek hayalim anne olmak. . olamıyorum olamıyorum. .
gözlerimden yaşlar süzülüyor bunları size yazarken. . lütfen yalvaririm bi bebeğiniz olduğu için şükür edin. . Yıllardır nelerden geçtim anlatsam bitmez. .
evet siz beni bende sizi anlayamam. .
Bu gibi durumlarda ya olmasaydı diye düşünüp sabırlı olun lütfen lütfen lütfen. ..
Hamileliğinizde az mı uyudunuz ya da sıkıntılı bir hamilelik mi geçirdiniz? Ondan olabilir mi?Peşinizde sürekli ağlayan bi bebek varsa afedersıniz ama tuvaletınızı bıle yaptırmaz benkmkıde boyle işte
Senı yerınden kaldırana kadar cırlar elınden geldıgınce
Dur kalkmıyım dersınız herseyı aglayarak alışmasın dersınız aglamaktan bayılacak duruma gelır
Reiki medıtasyon muzıklerı dınletiyorum faydası yok
Normal bır bebekteki uyku sorunu degıl bu
Saat gecenin 3 buçuğu . Yatağın ortasına oturmuş 3 günlük uykusuzluğuma ve kan çanağına dönmüş gözlerime aldırmadan boşlukta asılı kaldım .
Bir yandan kızım bir yandan eşim .
Bir yaşında
Doğduğundan beri huysuz bi çocuk düşünün uyku sorunu var , sevmiyor uyumayı .
Dahiliye, pedagog her yere gittik araştırdık.
Nereye yolladılarsa orda aldık soluğu , hiç bir sorunu yok , sevmiyor işte uyumayı . Ama delirdim sanırım .
Benim psikolojim yok , hatta ben diye biri yok. Kendıme kızıyorum . Kendime acıyorum . Benım bır hayatım yok. Banyoya gıremem basar anında uyanıp yaygarayı alarm takmış gibi .
Uyuyamam tam gözümü kaparım elinden geleni yapar kalkmam için. Sürekli öyle durayım istiyor.
Yarım saat önce ağlayarak eşimi uyandırdım nolur artık yeter diye.
Evlilik deseniz oda yok. Kadınlığım bile yok çünkü artık bu çocuktan .
Keşke ölsem der mi insan ya ama keike ölsem artık
Lütfen bana kızmayın ama sinir sistemim çöktü
Durmuyor bu çocuk
Diken üstünde yaşamaktan , tek gözüm açık uyumaya çalışmaktan yoruldum artık. Ağrısı vs birşeyide yok , sanki inadına yapıyor .
Bir saat uyumak istiyorum , bir saat gözümü kapatıp insanmışım gibi hissetmek istiyorum.
Ne olur yardım edınn bana
Seni çok iyi anlıyorum. Benim oğlan da 9 buçuk aylık. 1 ay öncesine kadar senin kız gibiydi. Meme bağımlısı olduğundan her uyku aralığında meme ietiyordu yrım saatte bir uyanıyordu. Ben de bunalımdaydım inan ki. Son ay bıraktım beşiğine öyle de ağlıyor böyle de dedim yine ağlayarak uyudu. Ama ben müdahale etmedim artık. Sonraki günler deliksiz uyumaya başladı. Bak şu an 19 da yatıyor sabah 05 e kdr deliksiz uyuyor. Sütüm kesilmesin diye 1 kez emziriyorum.tekrar uyuyup Sabah 06:30 gibi güne başlıyor.Çocuğumdan şikayetçi ve ya pişman asla değilim
Ama artık psikolojım yok
Uyusun ıstıyorum
Gece uykususu zaten yok
calisiyormusunuz. acaba gun icinde size doyamiyormuSaat gecenin 3 buçuğu . Yatağın ortasına oturmuş 3 günlük uykusuzluğuma ve kan çanağına dönmüş gözlerime aldırmadan boşlukta asılı kaldım .
Bir yandan kızım bir yandan eşim .
Bir yaşında
Doğduğundan beri huysuz bi çocuk düşünün uyku sorunu var , sevmiyor uyumayı .
Dahiliye, pedagog her yere gittik araştırdık.
Nereye yolladılarsa orda aldık soluğu , hiç bir sorunu yok , sevmiyor işte uyumayı . Ama delirdim sanırım .
Benim psikolojim yok , hatta ben diye biri yok. Kendıme kızıyorum . Kendime acıyorum . Benım bır hayatım yok. Banyoya gıremem basar anında uyanıp yaygarayı alarm takmış gibi .
Uyuyamam tam gözümü kaparım elinden geleni yapar kalkmam için. Sürekli öyle durayım istiyor.
Yarım saat önce ağlayarak eşimi uyandırdım nolur artık yeter diye.
Evlilik deseniz oda yok. Kadınlığım bile yok çünkü artık bu çocuktan .
Keşke ölsem der mi insan ya ama keike ölsem artık
Lütfen bana kızmayın ama sinir sistemim çöktü
Durmuyor bu çocuk
Diken üstünde yaşamaktan , tek gözüm açık uyumaya çalışmaktan yoruldum artık. Ağrısı vs birşeyide yok , sanki inadına yapıyor .
Bir saat uyumak istiyorum , bir saat gözümü kapatıp insanmışım gibi hissetmek istiyorum.
Ne olur yardım edınn bana
Bir sorunumuz yokBişey sorabilir miyim size?
Aile olarak huzurlu bir aile misiniz?
Eşiniz çocukla oyun oynuyor mu?
Oynarken nasıl bir davranış sergiliyorsunuz?
Hangi sözcükleri sıkca kullanırsınız?
Hangi oyunları oynarsınız ne kadar sürer?
Çocuk sizinle mi yatıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?