İnat kızım

Agrisi olmadigini bilemezsiniz.
Benim kizimda 1 yasinda, altli ustlu azi dis cikariyor ve agrisi belli ki var, deliriyor bazen..
Gece uykusunda yanima aldigimda bnm kiz da tepinir, ben cozumu delta vawes ve relaxing music olarak arattigim sarkilarda buldum.
Insani gevsetip uyutuyorlar, bende uyuyup gidiyorum zaten.
Tuvalete o da girsin, neden izin vermiyorsunuz?
Benim kizim pesimden girip bi de alkis tutuyor, oglum da ayniydi.
Inanin bende banyoya zor giriyorum ama kiyameti kopartmasi beni bitirmiyor, o banyoyu yapmak zorundayim bu kadar.
Sakin olun.

sizi cok iyi anliyorum
1 aydir uyumiyoruz bizde
cocuk yataktan dustu tum uyku duzeni bozuldu
bu hafta izin aldim isten sirf uyuyabilmek icin

Ben anliyorum aslinda sizi, benim buyuk oglum ne anne sutu sevdi, ne mama.. ac oldugu icinde asla uyumazdi coooook aglardi.. artik gece ve gunduz kavrami bitmisti benim icin tabi bunun yaninda gelsin sinir krizleri :)
Simdi bu soyledigim sacma gelecek ama gececek.. gercekten geciyor, suan imkansiz geliyor onu da biliyorum.. Emzirmiyorsaniz hafif bir antidepresan ile atlatin bu sureci.. doktorum onermisti cok karsi cikmistim simdi keske alsaydim diyorum ama.. anneniz ya da kardesiniz varsa en azindan haftada 2 gun bir kac saat uyuyun. Allah yardim etsin zor zamanlardan geciyorsunuz..

Uyusun diye surup mu vermiş doktor

Günde kaç saat uyuyor canım

Uyusun diye surup mu vermiş doktor
Niye bu kadar şaşırıyorsunuz ben anlamıyorum bebek hasta olduğunda doktora götürüp ilaç almıyormusunuz.antibiyotik iğne ağrı kesici bir ton ilaç kullanıp iğleştirmiyomusunuz.doktor o kadar korkunç bir şey olsa vermez heralde.ayrıca annenin psikolojisi bozuk uykuya hasret o bebeğe ne kadar iyi annelik yapabilir acaba.ayrıca bebeğin en çok uyuması gereken dönemde.büyümesi için şart.yazdıklarımı şahsi algılamayın çok aşırı tepki veren insanlar varda onun için yazdım.

Çok iyi anlıyorum seni. Benim görümcem de senin gibi ve arkadaşım. Benim çocuklar dokuz dedin mi uyur o yüzden hiç bilmem uykusuzluğu nerdeyse ama görümcemde görünce haline acıdım. Yalnız arkadaşımın çocuğuna doktor sakinleştirici tarzı bi ilaç verdi uyusun diye. Birde eşimin kuzeninin çocuğunda uyku terörü mü gece terörü mü ne öyle bi teşhis konuldu. Geceleri sebepsiz ağlayarak uyanmaları vardı. Öyle bişey olabilir mi hiç baktınız mı

benım oglum 1 yasına gırecek bu ayın sonunda.tam dedığnız gbı .uyku saatlerı hıc yok.sabah 7 de tam uyanır.oglen 40 dakıka 6 dan sonra yarım saat uyur.uykuya gecırmek ıcın gecerız odaya emzır emzır salla salla yok neyse tan daldı derız kalkmış.tam yüregım gecıyo uyanıyor.arkadasın dedıgı gbı uyku terorümü var hıc duymadım bu teşhisi.bile yok dıyıp gonderıyorlar.neyse gecen gece üsenmedım saydım 12 kez agladı emdı uyudu .oyle bagırarak uyanıyo.banyo zor oluyorum hep paçamda.cok zor .calısıyorum.gozlerımınaltı simsiyah.uyku nedır unuttum artık.o şekıl okula gıdıyorum.bazen rapor alıyorum.yada acıle gıdıp bi iğne attırıyorum cunku heryerım agrıyo.vucut dınlenemıyo.cok cabuk hasta oluyorum ondan dolayı.işk oglum bukadar degıldi.bu sıpacık cok fena.ama napalım dayanıcaz.bende aynı durumdayım.bır yıl sonra duzelecek ınanıyorum.bak yarısı gıttı kaldı yarısı.sabredın.nıe aglıyosunuz aglamayın.cennet niye anaların ayagı altında ?işte tamda bu sebeplerden dolayı

Kızlar lütfen beni yadırgamayın ama ciddi derecede sinirlerim çok bozuk
Bir gün iki gün diyorsunuz , uyumuyorsunuz ama cidden deliriyorum artık .
Babasında durmaz ağlar beni ister sürekli
Yatsam yanıma alsam ilgilenerek uyusam kalkar uyumak istemez benide uyutmaz
Elbette bu bebek bakım istiyor ama bi çocuk bu kadar ınat olur mu
3 gündür uyumuyorum
Şimdi uyudu gibi birşey ama uykusunda bile hala mızmız
Azcık şöyle kıvrılsam diyorum ne mümkün.
Oturup ağlıyorum artık durup dururken
Dün eşimin arkadaıyla karısı geldi akşam
Kadın resmen anneliğimi sorgulamaya getirdi konuyu
Bilmiyor ne kadar çaba veriyorum bi saat uyutmak için
Herşeye sinirleniyorum
Lohusalıkta taşamadığım depresyonu yaşatıyor bana
Benden ayrılmıyor dedım doktor yanına bçr eşyanızı koyun dedi yaptım yok kızlar yıne yok
Çocuk bana yapışık büyüyor resmen
Bebeklıgındede kucaga alıstırmamaya dıkkat ettım ama dayanamıyorum bazen

Emmiyor canım bıraktı
Bende bır psıkologa gıtmeyı dusunuyorum ama antıdepresanlar uyku yapıyor

Peşinizde sürekli ağlayan bi bebek varsa afedersıniz ama tuvaletınızı bıle yaptırmaz benkmkıde boyle işte
Senı yerınden kaldırana kadar cırlar elınden geldıgınce
Dur kalkmıyım dersınız herseyı aglayarak alışmasın dersınız aglamaktan bayılacak duruma gelır
Reiki medıtasyon muzıklerı dınletiyorum faydası yok
Normal bır bebekteki uyku sorunu degıl bu

arkadasım ben 11 aydır uyumuyorum .parca parca belkı ıkı saat suruyodur uykum.yaparsın antıdeprasan kullanma.bıraz sabır.tek değilsin inan buna.ben artık gözum acık uyuyabılıyorum.level atladım

Cnm rabbim tez zaman da nasip etsin inşallah sadece İnan duamdasın

Hamileliğinizde az mı uyudunuz ya da sıkıntılı bir hamilelik mi geçirdiniz? Ondan olabilir mi?

Bişey sorabilir miyim size?
Aile olarak huzurlu bir aile misiniz?
Eşiniz çocukla oyun oynuyor mu?
Oynarken nasıl bir davranış sergiliyorsunuz?
Hangi sözcükleri sıkca kullanırsınız?
Hangi oyunları oynarsınız ne kadar sürer?
Çocuk sizinle mi yatıyor?

Seni çok iyi anlıyorum. Benim oğlan da 9 buçuk aylık. 1 ay öncesine kadar senin kız gibiydi. Meme bağımlısı olduğundan her uyku aralığında meme ietiyordu yrım saatte bir uyanıyordu. Ben de bunalımdaydım inan ki. Son ay bıraktım beşiğine öyle de ağlıyor böyle de dedim yine ağlayarak uyudu. Ama ben müdahale etmedim artık. Sonraki günler deliksiz uyumaya başladı. Bak şu an 19 da yatıyor sabah 05 e kdr deliksiz uyuyor. Sütüm kesilmesin diye 1 kez emziriyorum.tekrar uyuyup Sabah 06:30 gibi güne başlıyor.

Doktorlara da götürmüşsün tabii, benim yöntem belki aklına yatmaz ama. Böyle bir yöntem denedin mi hiç? Uyku eğitimi diye geçiyor. Ama böyle söyleyince annelerde bir antipati doğuyor anlıyorum. Ama gerçekten bebekler bu şekilde deliksiz uyumaya alışıyor.

calisiyormusunuz. acaba gun icinde size doyamiyormu

Bir sorunumuz yok
Eşimde asker zaten yani evde pek zaman geçiremiyor
Evdeyken bol bol ilgilenip oynarlar birlikte
Bizle yatıyor , uyutup yatagına gotursem anında uyanıyor
yatakta benım yanımda yatıyor yan tarafımda az bşraz rahat etsın diye öteye çekçem gelip yibe boynumun altına yatıyor
Birde kıskançlık huyu var adla uyurken esımjn bana sarılmasını istemez
Elini cekene kadar aglar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…