Günaydın kızlar hayırlı günler olsun inşallah
Yasemincim inşallah 2 ye katlar değerlerin cnm
hoş geldin gülsümcüğüm....nasılsın...
Yasemİn yarın tekrar kan verecen dİmİ.allahım hayırlısıyla İnŞallah yÜkselmİŞtİr.
kızlar benim adet ha geldi ha gelecek de şu çörek otu tarcın bal küründen yapayım diyorum artık klomen kullandık ki kullanıyoruz bunu da deneyim, ama tarcın toz tarcın mı olacak ve ölcüleri nelerdir? adaçayı da içicem ayrıca...
hayır canım denemedim incir kürü, ya aslında bende pco yok, çikolata kisti vardı aldırdım, şimdi yeniden olusmadan gebelik sağlamaya calısıyoruz, o yüzden bu süreci hızlandırmak istedi doktor, gebelik kistin tekrar olusmasını en az bir kac yıl geciktiriyormuş...ayşeciğim kırmızıları görmeden umutsuzluk yok....inşallah meleğin seninledir...incir kürünü denedin mi canım...
ayşecim valla ben göz kararı yapmıştım ama küçük kasede bal a tarçın toz olanından ve çörekotu ezip toz hale getiriyordum onlardan karıştırıyordum ama benim kullandığım kase küçüktü 1 er kaşı katıyordum bala karıştırıyordum cnm ama istersen tarçın bal çörekotu topicinden bak daha detaylı bilgi alırsın cnm benim
slm canlarım anca işim bitti geldim pınarımmm maşallah meleğine allah nazardan saklasın canım
yasemin idrar testi yaptın mı hiç
ayşe gülsüm nasılsınız
mervişler sizler nasılsınız
seherim selen erkenci bugün
sitare sen nasılsın asiş bebiş nasıl canım
raziş gelmedi ne zman gelecekk
slm canlarım anca işim bitti geldim pınarımmm maşallah meleğine allah nazardan saklasın canım
yasemin idrar testi yaptın mı hiç
ayşe gülsüm nasılsınız
mervişler sizler nasılsınız
seherim selen erkenci bugün
sitare sen nasılsın asiş bebiş nasıl canım
raziş gelmedi ne zman gelecekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?