İnatla bir gün ANNE olacağım !

Günaydın kızlar hayırlı günler olsun inşallah
Yasemincim inşallah 2 ye katlar değerlerin cnm

yasemıncım asişim şeymacım hoş geldiniz kızlar
inşallah duaların kabul olucak canım benım
bu ay hamile patlaması yaşanıcak topıkte ınşallah

Yasemın yarın tekrar kan verecen dımı.allahım hayırlısıyla ınŞallah yÜkselmıŞtır.

kızlar benim adet ha geldi ha gelecek de şu çörek otu tarcın bal küründen yapayım diyorum artık klomen kullandık ki kullanıyoruz bunu da deneyim, ama tarcın toz tarcın mı olacak ve ölcüleri nelerdir? adaçayı da içicem ayrıca...

ayşeciğim kırmızıları görmeden umutsuzluk yok....inşallah meleğin seninledir...incir kürünü denedin mi canım...

ayşecim valla ben göz kararı yapmıştım ama küçük kasede bal a tarçın toz olanından ve çörekotu ezip toz hale getiriyordum onlardan karıştırıyordum ama benim kullandığım kase küçüktü 1 er kaşı katıyordum bala karıştırıyordum cnm ama istersen tarçın bal çörekotu topicinden bak daha detaylı bilgi alırsın cnm benim
sehercim benim yeğen var o da senin kız gibiydi biraz daha iyi şimdi akşam 11-12 gibi yatıyo sabah 10 a kadar falan uyuyo arada annesi mama veriyo ama hemen uyuyormuş sonrasında inşallah seninkide düzene gircek canım

ayşeciğim kırmızıları görmeden umutsuzluk yok....inşallah meleğin seninledir...incir kürünü denedin mi canım...
hayır canım denemedim incir kürü, ya aslında bende pco yok, çikolata kisti vardı aldırdım, şimdi yeniden olusmadan gebelik sağlamaya calısıyoruz, o yüzden bu süreci hızlandırmak istedi doktor, gebelik kistin tekrar olusmasını en az bir kac yıl geciktiriyormuş...

saol asişim de o topiği bulamadım işte ben:kedi: göz kararıysa sorun yok sadece sabahları bir kasık de mi?

ayşecim ben sabah akşam aç karnına 1 çay kaşığı karışımdan yiyip üstünew su içiyordum cnm

ben o karışımı şöyle yaptım.küçük bi kavanoza yarıya kadar bal koydum.sonra o bala bir tatlı kaşığı tarçın bir tatlı kaşığıda çörek otu karıştırdım.sabah akşam aç karnına bir çay kaşığı yidim.

slm canlarım anca işim bitti geldim pınarımmm maşallah meleğine allah nazardan saklasın canım
yasemin idrar testi yaptın mı hiç
ayşe gülsüm nasılsınız
mervişler sizler nasılsınız
seherim selen erkenci bugün
sitare sen nasılsın asiş bebiş nasıl canım
raziş gelmedi ne zman gelecekk

saol tatlım beklemedeyim
sen nasılsın?

yapmadım sinemciğim idrar testi...

ulaaa kimse bişii yazmmaış, nerdesiniz millet öğlen oldu, topik sahibesi şeker yüklemesinde, inşallah güzel haberlerle döner, ben de bi kaç işim vardı hallettim geldim, birazdan da yemege cıkarım:)

gülsümüüüüm sen ne alemdesin cano?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…