canım ImageShack® - Image Hosting bu adrese gir sonra browse yazan yere tıkla sonra resmin olduğu yeri seç resmi gör altta start upload var
bravo valla ben dedikleri şeylere cvp versem kavga cıkıyo, o bi kere oldu da, ben ameliyat olmadan önce kayınvalideye kist aldırcam demiştim de o yüzden mi 10 aydır cocugun olmuyo demiştidensizlik parayla değil ki kuzum büyük küçük dinlemiyo bide kayınvalide dersin anlayış bekler sayarsın. aslında arsız bi gelin olabilsek yada eşimize kıybilsek verilcek çok cevap var ama susuyoruz işte.
bnm de kayınvalidem daha ilk ay başladı konuşmaya eşim bana kalmadan ağzını payını verdi sğolsun. bunlar mahrem konular anne sizi ilgilendirmez. gel bari aramıza yat töbe töbe dedi :roflol: görümcem benle yaşıt o ikide bir artık hala olmak istiyorum yap bi tane de seveyim dedi bi gün kusura bakma da sen sevesin diye çocuk yapamam aynı yaştayız hala olacağına sen de evlen ana ol kendi çocuğunu seversin dedim. kaydirigubbakcemile3
merve yapamazsan msn veriim
canım hg burası karışık bi yer hamile var anneler var hamile kalmaya çalışanlar var düşük yapıp tekrar uğraşan var burası inat eden herkese açık
pınarcım maşallah allah nazarlardan saklasın kuzum ne tatlı kızın ya ay saçları bile var maşşallah
ne demek pınar elime mi yapıştı hem böle bi güzellikten mahrum edemem kızları
emelim sende bebişlerini al sağlıkla kucağına çek fotolarını ben yaparım sana canım benim
pınarcım çooook tatlı kuzucuk yaa..maşallah allah bağışlasın prensesini...
pınarımm maşallahh canımm yaa yerim ben o cimcimeyiiiii Allah nazardan saklasın hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallahhh canımmmm
selam kızlar nasılsınız baakalım bende grip oldum çok hastayım bende bebek olayı başka bahara kaldı sanırım nasip kısmet..
pınarcım maşallah allahım uzun ömürler versin inşallah..analı babalı büyütsün nekadarlık oldunuz..
ayşecim hoşbulduk sagol diger hastalık bitti şimdi diger hastalık başladık sagolsun ablamla annem bakıyor bana
mervecim geçmiş olsun inşallah geçer hamileliklik hormonu...
gülsümcüm adet tarihim degişti yazdım görmedin sanırım 5 kasım tahmini..
adet olmayanlar inşallah bebekleriniz sizinledir
günaydın kızlar yasemin hamişsin canım geç düllenme olmuştur merak etme yarın yüksekir inş.
kızlar geçmişi okuyamadım yaseminin hamiş haberine kadar geldim dr. gelecek revire çıkıyorum döndüğümde okurum öpüldünüz kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?