İnatla bir gün ANNE olacağım !

bravo valla ben dedikleri şeylere cvp versem kavga cıkıyo, o bi kere oldu da, ben ameliyat olmadan önce kayınvalideye kist aldırcam demiştim de o yüzden mi 10 aydır cocugun olmuyo demişti( ve sürekli diğer abinin karısı ikinciye hamile onlardan bahsediliyor, ya napabilirim kisenağlama aman yaaa bu yüzden de her onlara gitmemde bi stres alıveriyo beni, ben de gitmemeyi yeğliyorum iştekaydirigubbakcemile3
bir de ein tutumu çok önemli, bugün bi ayar vermeye gidecek benimki anasıgile, inşallah anlarlar artık:a015:

hı bak cevap yazdığımız yerde link ekle var oraya tıkla http çıkcak onu sil url 2 de bulunan linki kopyala

canım hg burası karışık bi yer hamile var anneler var hamile kalmaya çalışanlar var düşük yapıp tekrar uğraşan var burası inat eden herkese açık

canım sağol cevabın için.ben de durumumu açıklayayım.28 yaşındayım.2 yıllık evliyim.1 yıl korunduk.1 yıl içinde de 2 düşüğüm oldu.kimyasal gebelik yani.ikincisi 15 gün önceydi.

selam kızlar nasılsınız baakalım bende grip oldum çok hastayım bende bebek olayı başka bahara kaldı sanırım nasip kısmet..
pınarcım maşallah allahım uzun ömürler versin inşallah..analı babalı büyütsün nekadarlık oldunuz..
ayşecim hoşbulduk sagol diger hastalık bitti şimdi diger hastalık başladık sagolsun ablamla annem bakıyor bana
mervecim geçmiş olsun inşallah geçer hamileliklik hormonu...
gülsümcüm adet tarihim degişti yazdım görmedin sanırım 5 kasım tahmini..
adet olmayanlar inşallah bebekleriniz sizinledir

esracım çok saol..harika..çok açıklayıcı olmuş...yarın denicem yeniden yapmayı...

pınarcım maşallah allah nazarlardan saklasın kuzum ne tatlı kızın ya ay saçları bile var maşşallah

ne demek pınar elime mi yapıştı hem böle bi güzellikten mahrum edemem kızları
emelim sende bebişlerini al sağlıkla kucağına çek fotolarını ben yaparım sana canım benim

pınarcım çooook tatlı kuzucuk yaa..maşallah allah bağışlasın prensesini...

pınarımm maşallahh canımm yaa yerim ben o cimcimeyiiiii Allah nazardan saklasın hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallahhh canımmmm

bugün yani sabah 8.45de 1 haftalık olcaz. ne çabuk geçti 1 hafta şaka gibi valla

saolun kızlar, çok teşekkür ederim, allahım isteyen herkese versin insallah, hepinizi öpüyorum kızlar, insallah yarın güzel haberler yeni hamişler duyarım mucuksszemuszemus

günaydın kızlar yasemin hamişsin canım geç düllenme olmuştur merak etme yarın yüksekir inş.
kızlar geçmişi okuyamadım yaseminin hamiş haberine kadar geldim dr. gelecek revire çıkıyorum döndüğümde okurum öpüldünüz kocaman

gunaydın kızlar
ayşem sinemım nasılsınız
bızım prenses 7 de klktı kahvaltısını ettı şimdioyunuyo

sehercim günaydın canım, senin kız var ya tam 657lik, verecen devlet dairesine, sabah sekiz akşam 5, ayol kıymetini bilmiyo bu günlerin, ben sabah resmen sürünerek çıktım yataktan, aaaah uyku ah

valla benımkı öyle değil canım canı ne zaman ısterse takılıyo şimdi ezıyet gıbı uyandı erkenden bırazdan ben uykuyu ıyıce ayıltınca uyur eşşek sıpası gecede erken yattaı ama haklı yanı 9.30 ta yatarsa kalkar bu saatte

sinemciğim inşallah dediğin gibidir canım...duygularım karmakarışık ne olacağını bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…