mrh arkadaşlar ben de sizlere katılmak istiyorum.ben naz.burası nasıl bir paylaşım alanı kısaca anlatırmısınız bana.yeni doğum mu yaptınıs .beklemedemisinis.yoksa düşük yapıp tekrar hamile falan mı kalmak istiyorsunus.
ayyy kızlar preseed kullananlarda çiçekçik hamileeeeeeeeeeeeeeeee!!! aman allahım ne kadar sevindim yaaa valla allah başaca mutlu etsin, kucagına sağlıklı huzurlu alsın inşallah
şeymaaaa gerçekten mi aman maşallah, ekim ayı hakikaten de ugurlu geldi, darısı basımıza rabbim güldür yüzümüzü...
aaa şeyma yok isimler tanıdık deil de bak çiçekcik son 3 aydır preseed kullanırken bu ay bırakmış, ööle birliktelikten sonra yatakta yatıp saatlerce ayakları dikmemiş, yani artık sıkıldım beklemiyorum dediği bi anda gelmiş, bu bi gerçek, herkes aynı şeyi söylüyor, hiç takmadıgımız bi anda gelecek, ah ben bi becerebilsem aklımdan cıkarmayı bu bebek mevzuunu(
ama nasıl çıkarayım herkes bebek soruyo, geçen kayınvalideye gidince herkesin ortasında acık acık kilo almıssın kalcan genişlemiş, hamile misin deilsen de bu ay kesin diyip durdubu konuda konuşanların agzına biber sürsem keşke...
canım ImageShack® - Image Hosting bu adrese gir sonra browse yazan yere tıkla sonra resmin olduğu yeri seç resmi gör altta start upload var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?