İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar ben kaçayım bebşin yemek saati geldi öpüyorum hepinizi esracım tekrar teşekkürler ellerine sağlık cnm

pınarcım maşallah allah nazarlardan saklasın kuzum ne tatlı kızın ya ay saçları bile var maşşallah

ne demek pınar elime mi yapıştı hem böle bi güzellikten mahrum edemem kızları
emelim sende bebişlerini al sağlıkla kucağına çek fotolarını ben yaparım sana canım benim

canım hg burası karışık bi yer hamile var anneler var hamile kalmaya çalışanlar var düşük yapıp tekrar uğraşan var burası inat eden herkese açık

pınarcım çooook tatlı kuzucuk yaa..maşallah allah bağışlasın prensesini...

pınarımm maşallahh canımm yaa yerim ben o cimcimeyiiiii Allah nazardan saklasın hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallahhh canımmmm

ayyy kızlar preseed kullananlarda çiçekçik hamileeeeeeeeeeeeeeeee!!! aman allahım ne kadar sevindim yaaa valla allah başaca mutlu etsin, kucagına sağlıklı huzurlu alsın inşallah

ayyy pınarcım o kadar heyecanlandım ki kuzuya maşallah demedim, bugün ben bebişleri dahi görmezden gelecek kadar hamişim) allah bagıslasın canımcım

badegülüm sen de hoşgeldin canım, bi ara nazmiye burdaydı kaybolmuş((

ya hani dışardan birinin hamiş haberini alınca içim buruluyo yaa, ama burda hep birlikte verdiğimiz savaştan ve inatımızdan dolayıdır, o kadar mutlu oluyorum ki allahım o günleri bize de göstersin, aratmasın inşallah...

ayyy kızlar preseed kullananlarda çiçekçik hamileeeeeeeeeeeeeeeee!!! aman allahım ne kadar sevindim yaaa valla allah başaca mutlu etsin, kucagına sağlıklı huzurlu alsın inşallah

bugün ne bereketli bi gün çiçeemle beraber 4-5 tane daha hamiş haberi aldık. darısı bnm naşıma inş. bu ay ben de sevinçle hamişim diyebilsem keşke

şeymaaaa gerçekten mi aman maşallah, ekim ayı hakikaten de ugurlu geldi, darısı basımıza rabbim güldür yüzümüzü...

yaaa resim ekleyemedim image shack ten...nasıl yapılıyo kızlar...

şeymaaaa gerçekten mi aman maşallah, ekim ayı hakikaten de ugurlu geldi, darısı basımıza rabbim güldür yüzümüzü...

hakkaten cicim
belki isimlerini biliyosundur
ukla,yasemin,asme,cosmopoli,esraa daha bi çokları hamişler

beni umutlandıran şey de topicteki arkadaşlar bunlarla birlikte bana da belirtilerimizi sayarken siz hamişsiniz demişlerdi.onlar hamiş çıktı bi ben kaldım bakalım ben de onların tahminlerini doğrularım inş.

Pınarcım kuzuna maşallah ne güzel şey o öle Allah nazarlardan korusun Allah ım tez zamanda tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah.
Ekim ayı inşallah herkese uğurlu gelir kızlar

aaa şeyma yok isimler tanıdık deil de bak çiçekcik son 3 aydır preseed kullanırken bu ay bırakmış, ööle birliktelikten sonra yatakta yatıp saatlerce ayakları dikmemiş, yani artık sıkıldım beklemiyorum dediği bi anda gelmiş, bu bi gerçek, herkes aynı şeyi söylüyor, hiç takmadıgımız bi anda gelecek, ah ben bi becerebilsem aklımdan cıkarmayı bu bebek mevzuunu(

ama nasıl çıkarayım herkes bebek soruyo, geçen kayınvalideye gidince herkesin ortasında acık acık kilo almıssın kalcan genişlemiş, hamile misin deilsen de bu ay kesin diyip durdu bu konuda konuşanların agzına biber sürsem keşke...

densizlik parayla değil ki kuzum büyük küçük dinlemiyo bide kayınvalide dersin anlayış bekler sayarsın. aslında arsız bi gelin olabilsek yada eşimize kıybilsek verilcek çok cevap var ama susuyoruz işte.
bnm de kayınvalidem daha ilk ay başladı konuşmaya eşim bana kalmadan ağzını payını verdi sğolsun. bunlar mahrem konular anne sizi ilgilendirmez. gel bari aramıza yat töbe töbe dedi :roflol: görümcem benle yaşıt o ikide bir artık hala olmak istiyorum yap bi tane de seveyim dedi bi gün kusura bakma da sen sevesin diye çocuk yapamam aynı yaştayız hala olacağına sen de evlen ana ol kendi çocuğunu seversin dedim. kaydirigubbakcemile3

neden kimse yazmıyoo...benim kuzu uyanıcak birazdan bende gidiyom işte... ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…