İnatla bir gün ANNE olacağım !

sitarecim verdiğin bilgiler doğrultusunda ben de belirtilerimi sayacak olursam

gögüslerim son 3 günde acımaya başladı, renklerine hiç dikkat etmedim ama
akıntım yogun
dün başıma ağrı girdi bi tamol yuttum
dün çarşıdan eve dönerken nerdeyse sokagın ortasında uyuyacak kadar uyku bastı
depresifim (bu kayganayı görmemden dolayı da olabilir)
ama canım tatlı istemiyo
acayip iştahlıyım, ama son 3*4 aydır bu devam ediyo zaten

arkadaşlara başarılar dilerim iyi olan kazansın :roflol

:roflol::roflol::roflol:

HEPİMİZ İPİ GÖĞÜSLEYELİM İNŞ.
BEN NORMALDE DE UYKUYU ÇOK SEVERİM AMA Bİ HAFTADIR UYKUM YETMİYO HİÇ DİNLENEMEDEN KALKIYORUM İŞ YERİNDE UYUKLUYORUM NERDEYSE. KALBİM ÇOK HIZLI ÇARPIYO YORULUNCA FALAN.
BEN TATLIYI ÇOK SEVERİM AMA Bİ KAÇ AKŞAMDIR
ABUK SUBUK ŞEYLER İSİTYORUM ANIM ANIMA UYMUYOR Bİ TUZLU İSTİYORUM YİYORUM ÜSTÜNE TATLI CANIM ÇEKİYO ONU YİYORUM.ELİMDE NUTELLA DOLAŞIYORUM VALLA. BİLMİYOM NİE.HAMİŞ DEĞİLSEM ELİMDE PATLICAK MAMA OLSUN :roflol:

koyu renk diye bana kızacaksınız ama ne yapim öyle canlı renkleri çok sevmiyorum kızlarr

kızlar bana gene kızacaksınız ama ekteki fayansı aldımmm :kedi:

CANIM GÜLE GÜLE KULLAN BANYONDA
ÇOK ŞIK DURUYOR AMA BANA BİRAZ KOYU GİBİ GELDİ BANYON İYİ IŞIK ALIYO MU KARANLIK YAPMASIN??
BİRAZ DA SU VE SABUN İZLERİ ÇOK BELLİ OLUR GİBİME GELİYO kafamçokkarıştı

koyu renk diye bana kızacaksınız ama ne yapim öyle canlı renkleri çok sevmiyorum kızlarr

canlarım yere ve 1 m yukarıya füme geri kalanı krem olacak pcde çok koyu çıkmış bu kadar koyu değil canlarım

duşa kabin olacağı için çok sabun atıkları olmaz sanırım ne yapalım aldım hoşuma gitti hayırlısı kızlar daha iyileri sizlerin olsun

kızlar sevkimi aldım sabah doğru dr aaaaa..bakalım ne olacak...arkasaı yarına döndü hayatımız :))))

ya çok güzel çokta hooş eminin fiyatıda ucuz değildir bende senin gibi fazla canlı renkler tercih etmiom sade ve şık

sinemciğim güle güle kullan canım....zevkler tartışılmaz kullanacak sensin canım...

ben gerı geldım
bı yazdım sonra cıkmam gerektı ...buarada faynaslar cok guzel bence canım gule gule kullan

sitare çok belirgin belirtilerin var canım ya....hadi hayırlısı hakkında :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…