iyiyim sinemim sen nasılsın canım? ben sabah 5te uyandım, hadi test yapayım dedim tek çizgi hiç bu kadar net ışıldamamıştı:)) yarın da kırmızı günüm
mervem yaptım ve direkt yattım, testi de peçeteye koyup başucuma koydum, 7de kalktıgımda tekrar baktım ama ı ıh yoktu...
ay maşallahh asiyecimm allah bağıışlasınn adıylaa yaşasınn inşallahhh çoook sevindim:lepi:Günaydın kızlar mervecim geçmiş olsun cnm dikkat et bakalım biraz bebeğin iyi olsunda
Ayşecim bekle bakalım olmazsa hepsini denersin inşallah erken yapmışsındır da çıkmamıştır cnm
Kızlar ben ilaç yazdırmaya gittim meleğimi gördüm çok hareketli maşallh 336 gr olmuş ama ben hissetmiyorum dedim bu hafta başlarsın hissetmeye dedi kızım olacak kızlar listede beni kırmızıya boyayın adı da asya olcak bakalım hayırlısı ile . Haftasına gföre uyumluymuş çok memnun oldum darısı başınıza inşaallah.
herkese güaydın kızlar
mervee çok geçmiş olsun.
ayşe dilerim dilerimki erken yapmış ol testi bebişin senle olsun.
yasemin umarın değerin çok güzel çıkar hamişsindir inşallah.
sinem benim günüme daha 9 gün var canım.
asiiiiş hadi hayırlıs olsun canım bak kızn nasıl da hareketli imiş, çok sevindim maşallah
dediğiniz gibidir inşallah kızlar erkendir de yarın da adet olmayıveririm, ayh yaaa inşallah
gülsüüüm sen de sekiz gün sonra olmuycan ki)
yaseminin ikinci kan bugündü dimi
evette gittimi vermeye acaba :uhm:
gitmiştirr inşallahh ikiye katlanmış sonuçlarıyla bize gelcekhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?