İnatla bir gün ANNE olacağım !

iyiyim sinemim sen nasılsın canım? ben sabah 5te uyandım, hadi test yapayım dedim tek çizgi hiç bu kadar net ışıldamamıştı:)) yarın da kırmızı günüm

attın mı testi duruyo mu bende 4.30da yapmıştım tek çizgiydi sinirlenmiştim doğruu yatmıştım sora sabah bi baktımdı çook hafif silik gözle zor gözüken yani dikkatli baksaydın kızz

mervecim günüm yarın da ben bir haftadır adet belirtilerini görüyorum, hayırlısı olsun inşallah gelmez de sanmıyorum, artık bu ay çörek otu tarcın adaçayı herşeyi deniycem

mervem yaptım ve direkt yattım, testi de peçeteye koyup başucuma koydum, 7de kalktıgımda tekrar baktım ama ı ıh yoktu...

hayırlısı ayşem yaaa
asiş gülsüm nasılsınız kızlar
gülsüm senin kaç günün var canım

Günaydın kızlar mervecim geçmiş olsun cnm dikkat et bakalım biraz bebeğin iyi olsunda
Ayşecim bekle bakalım olmazsa hepsini denersin inşallah erken yapmışsındır da çıkmamıştır cnm
Kızlar ben ilaç yazdırmaya gittim meleğimi gördüm çok hareketli maşallh 336 gr olmuş ama ben hissetmiyorum dedim bu hafta başlarsın hissetmeye dedi kızım olacak kızlar listede beni kırmızıya boyayın adı da asya olcak bakalım hayırlısı ile . Haftasına gföre uyumluymuş çok memnun oldum darısı başınıza inşaallah.

herkese güaydın kızlar
mervee çok geçmiş olsun.
ayşe dilerim dilerimki erken yapmış ol testi bebişin senle olsun.
yasemin umarın değerin çok güzel çıkar hamişsindir inşallah.
sinem benim günüme daha 9 gün var canım.

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

9 ekim...........yasemin-66
11 ekim...........semiramis27
14 ekim...........sitaree
15 ekim.........cetrefilli
21 ekim.............zeytin1007
24 ekim......nevgül61
25 ekim...........aycanisa
1 kasım.........esraa47
5 kasım .........aabeyazmelek
6 kasım...........as.semasu.as
........alabama
.......pptya87
.......wildcherry
...........gelevera
...........cerennnn

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

cancer .... Nisanur (31 Aralık 2009)
bahtusa... 4 Ocak 2010
asiş..........asya 4 Mart 2010
zuzu79.......ikiz bebe :)
rahel..........ikiz bebe:)
ummahan_d

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (12.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)

melankolia.. 16.10. 2009- Ela Merve

Son düzenleme:
ay asişim sevindim meleğin kıpır kıpır minik asyamız :)) adıyla yaşasın allah kucağına almayı nasip etsin bütün hamişlerin meleklerini
gülüm benden sonra olacaksın çalışmalara devam dimi

asiiiiş hadi hayırlıs olsun canım bak kızn nasıl da hareketli imiş, çok sevindim maşallah

dediğiniz gibidir inşallah kızlar erkendir de yarın da adet olmayıveririm, ayh yaaa inşallah

gülsüüüm sen de sekiz gün sonra olmuycan ki)

ay maşallahh asiyecimm allah bağıışlasınn adıylaa yaşasınn inşallahhh çoook sevindim:lepi:

sağol cnm nasılsınn gülsümcüm yoğun msn

evet olmayacam sende olmayacan inşallah.yasemininde değeri yükselecek inşallah.:lepi:

asişim gözün aydın canım hep böyle sağlıklı olsun sende hissetmeye başla inşallah.

gitmiştir yasemin dünden sevkini hazırlıyordu, inşallah değeri yükselmiştir, asişimmm yaa asya ismi de sana da cok uyumlu cok güzel olacak, adıyla yaşasın inşallah

Sağolun kızlar Allah ım isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin aminnnnnnnnnnn
Yaseminin 2. kan günü bugündü yakında haberi gelir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…