İnatla bir gün ANNE olacağım !

sinem güzel fayansların cnm sonuçta senin zevkin güle güle kullan cnm gayet güzel de banyoda nasıl duruyo o önemli sen beğendiysen bizde beğeniriz.

Merveyi bende merek ediyorum
Yasemin inşallah hayırlı haberlerle gelirsin cnm benim
Nazmişim kızın nasıl bakim

Bu arada bakıyorumda herkes hamiş belirtiler falan görüşülüyor. ınşallah bebeleriniz göbüşlerinize konarda isim düşünmeye başlarsınız. aminnnnnn

slm kızlar nasılsınız? fazla duramayacağım uykusuzluktan ölüyorum, yeni hamiş haberi var mı diye bakmaya geldim. günü geçip test yapan var mı kızlar?

SLM pınar nasılsın canım
sağolun kızlar renkleri güzel fayansların daha iyileri sizlerin olur inş.
esra nasılsın canım
nazmiyee maşallah meleğini allah nazardan korusun canım

Maşallah kızına nazmiş ne güzel gülüyo tatlı kız
Pınarcım yaseminden haber bekliyoruz değerleri yükseldi mi diye
diğer günü geçenlerde bekliyorlar daha sanırım hepsi hamiş
mervecim de şeker yüklemesine gitmişti acep ne yaptı onu merak ediyoruz

yasemin yarın güzel haberlerle gelirsn günü geçen arkadaşlar test yapın gariiiiiiiiiiiiii

SLM pınar nasılsın canım
sağolun kızlar renkleri güzel fayansların daha iyileri sizlerin olur inş.
esra nasılsın canım
nazmiyee maşallah meleğini allah nazardan korusun canım

saolasın cnm uykusuzum ama iyiyim,fayanslarını görmedim ama hayırlı olsun cnm güzel günlerde kullan.sen nasılsın?

hadi hayırlısı insallah hepsii hamiştir güzel haberlerle gelsinler inş.

ben tekrar kaçıyorum kızlar, az uyuyayım sıpam sızmışken, hepinizi öpüyorum mucukss:1hug:

merveden haber varmı kızlar merak ettim nasıl çıktı acaba testleri....

selam kızlarrrr.. nasılsınız bakalım..mervecım ıns snucun temız cıkar canım...
pınarcım allah bagıslasın ne tatlı bıbebek tekrar gözünaydın güle güle büyüt canımmm
kızlar hepinize teşekkür ederim... çok olaylı birgün geçirdim sormayın gitsin ben sabah gittim aç karnına 3 bardak şekerli suyu içmeden kanımı verdim sora 3 bardağı içtikten sonra 1 saat bekleyip kan verdim buarada başım feci tansiyonum düştü anladım hemşireye sordum böle böle napcaz hemşirede normal midende bulanır başında döner temiz havaya çık dedi.bizde annemden allah razı olsun benle perişan oldu çıktık temiz havaya ama başım hala fena ve bi süre sora o 3 bardak şeker suyu istifra ettiim meğersem çıkarıncada test iptal oluyormuş halbuki daha 2 tüp daha kan vercektim 2 saat daha beklemem lazımdı olmadı normal insan zor dayanır buna hamilelere niye yaptırıolar sinir oldum.. hemen doktoruma gittik baktık tansiyon 9 5. ..2 kez verdiğim kansonucunu doktor bekleyelim ama buarada diyetisyene git bi hafta diyetten sora busefer tokluk şekerine bakarım dedi.neyseki tokluk kan şekeri kolay kahvaltı edip gidicez..buarada muayenemide oldum çok şükür şlmdik herşey yolunda şeker bebeği etkilememiş henüz..ordan hemen diyetisyene gittik diyetisyen kesinlikle bu listenin dışına çıkmıcazksın ne azı ne fazlası yoksa bebeğin şekerden etkilenir dedi. koca bi liste verdi tatlının t si bile yok meyve yersemde yanında süt içicemki dengelesin vs.. eve geldik doktorumu aradım tekrar diğer verdiğim 2 tüp kanın sonucu çıktı diye doktor sınırda diyet mutlaka olsun dedi.buarada atladım son tüpü verdikten sora bantı yapıştırdı hemşire çıktım annem diyo ki merve kan damlıyor senden bi baktım kolumdan kanlar fışkırıyor üstüm başım battı çok şükür eve geldim direk banyoya girdim yemeğimi yedimde kendime geldi..

baya uzun yazdım kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ay geçmiş olsun mervem ne yapacan listeyi uygula sende allah meleğini ve seni korusun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kızlarr günaydın test yapmayı düşünenler nerdesinizzzz

herkese günaydınlaropuyorumnanaktan

merveciiiiim canım cok gecmiş olsun kuzum yaaa eee kustugun için tekrarlıycak mısınız ben orasını anlamadım? diyete de uy be güzelim, herşey bebeğimiz için dedik sonucta ayrıca da dün seni ilk ben sormuştum insan bi alıntı yapar:dilcikar:

gunaydunlar hatunlar
mervecım dıyetı uygulayınca problem kalmaz gulum merak etme sen bılıyosun gulşende yaptıydı

ay geçmiş olsun mervem ne yapacan listeyi uygula sende allah meleğini ve seni korusun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kızlarr günaydın test yapmayı düşünenler nerdesinizzzz
amiiin cnmm benim öle uyucaz tabi yeterki ii olsun meleğimiz. inşallah tez zamanda kocişn gelsin sende hamiş ol:Saruboceq:
günaydın arkadaşlar nasılsınız
günaydın semacım iiz sen nasılsın
hadi ya ben atlamışım cnm benim kusura bakmaa..yok hayatım bu testi değilde bu sefer tokluk deneni istedi doktor.oda kolay 8de kahvaltı edip 10de kan vercem.içim rahatladıı benimde bidaha ötekini isteseydi gene kusardım:kedi: sen nealemdesin bugn günün dimi?
gunaydunlar hatunlar
mervecım dıyetı uygulayınca problem kalmaz gulum merak etme sen bılıyosun gulşende yaptıydı
cnm gülşenede insülin vermişlerdi eğer haftaya benimde yüksek çıkarsa ozaman insülin tek çare. bakalım bence diyetle düzelicek öyle hissediyorum:lepi:

iyiyim sinemim sen nasılsın canım? ben sabah 5te uyandım, hadi test yapayım dedim tek çizgi hiç bu kadar net ışıldamamıştı:)) yarın da kırmızı günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…