İnatla bir gün ANNE olacağım !

sinemcim maşallah evini bitireceksin inşallah saglıkla otur
asiyecim asyamız iyiymiş maşallah çok zevkli ya müthiş birşey bende kızımı izlemiştim
ikizlerin annesi ikizlerimizinde güzel güzel izlersin inşallah
ayşecim başarılar sana maşşallah tebrik ederim
mervecim inşallah yarın sende güzel haberlerle gelirsin
esracım bir sorun yokmuşya bunada şükür
sehercin sen nasılsın gelip gitmişsin demek kızımız diş çıkartıyor yavrum yaaa
merve 2 nerdeki gelmedi aylin nazmiye raziş pınar menekşe şebnem aslı gülşen sanemde yok nerdesiniz kızlar emellerde gelmedi haber alan varmı..

herkez nerde ya
bende geçen ay 29 günde oldum bugun 29 günüm adet agrılarım başladı kızlar hayırlısı artık ...bu arada yanlış hesaplamışım ben 4 kasım olacakmış neyse önemli degil yeni tarihi dogru hesaplarız...

feyzacım seninle de uzun oldu görüşemedik canım benim yaaa

esra neye tutamıyosun kendini?

kızlar bana yeni bir ileti geldi maili gelmiyo ben de o yüzden girmiyorum yaa artık mail göndermiyo mu site?

sinemicim mervecim teşekkür ederim kızlar, sivasta lapa lapa kar yagıyor, ben de acayip mutluyum, çok severim karı, allah aç açıkta olanların yanında olsun...

hep denk mi gelir, ben ne zaman girsem herkes yok oluyo artık beni eskisi gibi sevmiyosunuz değil mi((

nasıl bu sömürü iyi oldu mu kızlar

öptüm hepiniziiiiii, iyi akşamlar kızlar,

senin gelmenle alakalı degil ayşecim siteye eskisi gibi giren yok oyüzden bende seni öptüm karın tadını çıkar benim içinde eglen...Şeniz

kızlar geçmişi okuyamadım..fazla vaktim yok..benim laptop gene bozuldu..kafayı yedi iyice...dün çok canım sıkıldı..ama napalım olacağı varmış...neyse akşamları gelip sizden haberler alırım.bizden de size haber veririm...oğluş iyi olma yolunda...çok şükür atlattık bunu da...hepinizi çok öpüyorum..benim kedi miyavlamaya başladı...

Günaydın kızlar bugün kimse gelmemiş mi yahu ilk günaydın benden mi oldu
kızlar dün akşamdan beri başım ağrıyo ilaç içtim hala geçmedi ya mervecim nasıl geçirecektim ben ağrıyı sen geçende bişeyler demiştin unutmuşum yazsana gene
Ayşecim okuma aşkın için tebrik ederim cnm benim
Esracım doğum günün kutlu olsun canım Allah sağlıklı huzurlu bol paralı ve bebekli bir ömür versin sana cnm benim
Merve 2 sen o laptop tan çok çektin yahu. Ama kuzey in iyi olmasına sevindim şükür bunuda atlattı

günaydın kızlar oh oh allah bereket arttırsınbu ne kalabalıkkaydirigubbakcemile3

ben birazdan doktora gitcem hazır bekliyorumm.. heyecanlaa..
asişim sinem sölemişti bişiler sar diye ama bende hatırlayamadım..
adaşım ya sende mi olamıcaksın yaa kimse yook üzülüo bak topik sahibi yapmayın böleeee gelin kızlar..
ayşe esas seni değil beni SEVMİYORLAR..:gitme:

asiye varya kalbim yerimden çıkacak nerdeyse umarım görünce unutmam selamınıopuyorumnanaktan ben doğuma giderken nası olcam acabakaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsıız esra doğum günün kutlu olsun ayşemm dün sayfa yine hata verip duruyodu sorun var hala
asiş mervişler yasemin günaydın
seher nerdesin gülümde yok
merviş nisanura slm söle bizden dua etsin ona arkadaş getirelim :))

kızlar bizim elektrikler yoktu sabahtan beri günaydınlar, merveciiiim seni neden sevmesinler niye öyle dedin ki sen şimdi(

herkese günaydın
mervecim nisanuru mu görüceksin selam söyle kuzumuza cooooookkkkkkk öpüyorum yeğenimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…