herkez nerde ya
bende geçen ay 29 günde oldum bugun 29 günüm adet agrılarım başladı kızlar hayırlısı artık ...bu arada yanlış hesaplamışım ben 4 kasım olacakmış neyse önemli degil yeni tarihi dogru hesaplarız...
sinemicim mervecim teşekkür ederim kızlar, sivasta lapa lapa kar yagıyor, ben de acayip mutluyum, çok severim karı, allah aç açıkta olanların yanında olsun...
kızlar geçmişi okuyamadım..fazla vaktim yok..benim laptop gene bozuldu..kafayı yedi iyice...dün çok canım sıkıldı..ama napalım olacağı varmış...neyse akşamları gelip sizden haberler alırım.bizden de size haber veririm...oğluş iyi olma yolunda...çok şükür atlattık bunu da...hepinizi çok öpüyorum..benim kedi miyavlamaya başladı...
Günaydın kızlar bugün kimse gelmemiş mi yahu ilk günaydın benden mi oldu
kızlar dün akşamdan beri başım ağrıyo ilaç içtim hala geçmedi ya mervecim nasıl geçirecektim ben ağrıyı sen geçende bişeyler demiştin unutmuşum yazsana gene
Ayşecim okuma aşkın için tebrik ederim cnm benim
Esracım doğum günün kutlu olsun canım Allah sağlıklı huzurlu bol paralı ve bebekli bir ömür versin sana cnm benim
Merve 2 sen o laptop tan çok çektin yahu. Ama kuzey in iyi olmasına sevindim şükür bunuda atlattı
günaydın kızlar oh oh allah bereket arttırsınbu ne kalabalıkkaydirigubbakcemile3
ben birazdan doktora gitcem hazır bekliyorumm.. heyecanlaa..
asişim sinem sölemişti bişiler sar diye ama bende hatırlayamadım..
adaşım ya sende mi olamıcaksın yaa kimse yook üzülüo bak topik sahibi yapmayın böleeee gelin kızlar..
ayşe esas seni değil beni SEVMİYORLAR..:gitme:
günaydın kızlar nasılsıız esra doğum günün kutlu olsun ayşemm dün sayfa yine hata verip duruyodu sorun var hala
asiş mervişler yasemin günaydın
seher nerdesin gülümde yok
merviş nisanura slm söle bizden dua etsin ona arkadaş getirelim :))