İnatla bir gün ANNE olacağım !

esracımmmmmmmmmmmmm yarın kutlarım gene ama şimdiden kutlayım gene nice yaşlaraaaaaa olsun canımmm inşallah idrar testinde sana hediye olsunnnnnn

Esracım yarınmış doğum günün ama inşallah bebeiş haberi ile bugün kutlarsın cnm doğum günün kutlu olsun şimdiden cnm

Kızlar ben yemeğe iniyorum biraz ısınırım belki
Mervecim doğalgazı yaktılar şükür ama bina kocaman ısınamadı daha soğuk ama netten araştırdım bol havuç ve ıspanak yiyeceğim kansızlığa iyiymiş bakalım

afiyet olsuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnn

kızlar nasılsınız bakem
sınemın evın bıtıyo hayırlı olsun
gulum sanada kolay gelsın
ayşem hadı bakam al ehlıyetıde cabucak eşimle beraber alcanız bu gıdışle
ikizlerin guzel annesı sınemcım bebişlerinle sen nazsılsın
asişim dikkat et hasta olma asyamızada ıyı bak
mervem şeker nısacık nasıl bu aralar aman dıkkat edın kızlar grıp olmayın
esracım doğum gunun kutlu olsun allahım tez zamanda meleğine kavuştursun
dünür yok benım bu ara ayşemde yok
emelcımde gırmıyo ıkızler nasıl acaba

slm kızlar iyiyim canlarım adaşım maşallah meleklerine
evet seherim dikkat etmek lazım gribe
mervişşş gülsüm afiyet olsun kızlarr

ben geldim beklediğim gibi sonuç aldım hamilelik yok prolaktin de düşük bi hafta bekle dedi olmazsan söktürücünü iç öle bakalım beklicez

esra adet günün ne zamandı ki senin? geçen ay da söktürücü kullanmıstın deil mi? inşallah bu ay gerek kalmadan adet olursun

seherim kız ne alemde yaa bayadır oldu konusamıyoruz seninle de.. senin eşin de mi ehliyeti yeni alıyo?

yahu kızlar yükseklisansa başlıycam dedim de hiç biriniz tebrik etmediniz, küserim heeeeee

ayşem 1 kasımdı yeni tarihim prolaktinden şüphelendiğim için gitmiştim dr a allahtan çıkmadı canım ya inş gerek kalmaz söktürücüye

esra doğum gününü şimdiden kutluyorum yarında kutlarım canım nice senelere sana bebiş getirsin yeni yaşın

ayşem hayırlı olsun canım allah zihin açıklığı versin bir nefeste bitirisin inş. canım

ayşee kız haklısın tebrik ederimm senii okuma aşkından ve yüksek lisansından dolayıııııııııııopuyorumnanaktan

esra cnm enazındann prolaktinin düşük çıkması sevindirici cnmm ya hamiş olduğunun haberlerinide alalım inşallah

ya seher neden gelmioo ii misin seher merak ettim cnm

yap kız allah sağlık versin yeterki soraa çok üzülmüştüm annecim sen oluncaya kadar dersin anlatırsın bebeğine.. bende öle anlatcamopuyorumnanaktan şükür ki olabilcek umudun var allah elimizden almasın

hadi ya neyse allahım bekletmeden melegini göndermiş inşallah nisanurumuzu kucagına alacaksın sagsalim inşallah birgün bizde allahımın izniyle kavuşuruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…