İnatla bir gün ANNE olacağım !

Evet mervecim onun için gittim cd verdiler bebeğimi renkli gösterdiler çok heyecanlandım doktor farketti diyo heyecanlımıyız biraz dedim bebeğimi görüyorum nie heyecanlanmıyayım farklı bişey valla ama sanki babasına benzeyecek dudakları ona benziyodu bakalım aman hayırlısı ile doğsunda sağlıklıymış bebişim inşallah hep sağlıklı mutlu olur.

Sinemcim evi sen eşin gelene kadar hazır hala getircen herhalde
Ayşecim başarılar dilerim cnm
Semacım Allah dualarını boş çıkarmasın cnm benim
Sinemcim zuzucum hoşgeldin cnm

Rabbim sağlıkla kavuştursun canım bebişine :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ne kadar kaldı doğuma :CüvCüv:

sinemciğim bayagı yol kat etmişsiniz canım güle güle kullan aldıklarını...inşallah yetişir 15 ine arkadaşım...yeni eve bir melek gelir en kısa zamanda....

hoşbulduk kızlar iyiyim semacım sen nasılsın
asiyecim oy bebisinin cd si ne güzel hep seyredersin özleyince cok hoslandım valla masallah bebisin asyanda iyiymis
mervisko 16 kasımda ayrıntılı ultrasonum var benimde sen nasılsın seker kızın nasıl allah nazarlardan korusun
benimde sinüzitim biraz hava değisiminden etkilendi tuzlu su ile rahatlatıyorum kendimi iyi geliyo

Sinemcim bende ctesi ayrıntılıya girdim oradan verdiler cd yi 16 kasımda sanada verirler ne güzel bakarsın bebişlerine cnm

esra kıız tamda seni sordum nerelerdesin?

hakkaten he benim kız şeker olcak galibakaydirigubbakcemile3 bişi yemediğim halde sınırda çıkabiliyor bakalım benimde yarın kontrol ne dicek acaba merakla bekliyorum..

asişim benimkide babaya benziodu ayrıntılıda zaten bidahada renkli olmadığı için doktorumun göremedim okadar net bak burası ağzı burnu dio ben anlamıyorum bide daha çok sağlıklı mı diye ilgilendiğimden çokta sormuyorum.bi koca burunlu sizin ailedede yok burnu büyük demişti eşimde mervenin ki büyük demişti doktor dikkatli baktı aa evet dedi sanırım burnu ben gerisi eşimkaydirigubbakcemile3

benmiii dr daydım geçen ayki gibi adetim geçtii hemen koştum dr cuğuma ultrasyona aldı kist yok test verdi prolaktin beta bide idrar testi bakalım 1:30 da ne süprizle karşılaşacaz

esra mutlu yıllara canım, kızlar yemege gidiyorum, asiş merve sinem teşekkür ederim kızlar, başarılar dilemişsiniz, benim ders dediğim eğitim bilimleri, yükseklisana başlıycam allahın izniyle, o yüzden derse gidiyorum

herkese afiyetler olsun, semacım gelince konusuruz öptüm cok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…