inşallah semacıım önemli olan sağlıkla gelsin bebişşş kaç gün kaldı :ecrin_bebek:
bende iim cnm artık görenler karnın aşağıya inmiş dio zamanına gelsin inş daha hazırlık yokkaydirigubbakcemile3
aynı ayşem
kızlar evin yer seramiği döşendi duvarların rengini kum taşı seçtim
c.tesi lavabo muslukları falan aldık wc leri aldık ay inş. 15 ne kadar biterde kira ödemek zorunda kalmam hayırlısıyla tabiii
Sinemcim bende ctesi ayrıntılıya girdim oradan verdiler cd yi 16 kasımda sanada verirler ne güzel bakarsın bebişlerine cnm
ben geldiimmmmm
esra kıız tamda seni sordum nerelerdesin?
hakkaten he benim kız şeker olcak galibakaydirigubbakcemile3 bişi yemediğim halde sınırda çıkabiliyor bakalım benimde yarın kontrol ne dicek acaba merakla bekliyorum..
asişim benimkide babaya benziodu ayrıntılıda zaten bidahada renkli olmadığı için doktorumun göremedim okadar net bak burası ağzı burnu dio ben anlamıyorum bide daha çok sağlıklı mı diye ilgilendiğimden çokta sormuyorum.bi koca burunlu sizin ailedede yok burnu büyük demişti eşimde mervenin ki büyük demişti doktor dikkatli baktı aa evet dedi sanırım burnu ben gerisi eşimkaydirigubbakcemile3
benmiii dr daydım geçen ayki gibi adetim geçtii hemen koştum dr cuğuma ultrasyona aldı kist yok test verdi prolaktin beta bide idrar testi bakalım 1:30 da ne süprizle karşılaşacaz
kızlar yarın benim d günüüümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?