İnatla bir gün ANNE olacağım !

esra gulsum feyza hoş geldınız valla ayşe evde selen gıbı bıde kızın olursa hep toplarsın cadı yurutecle önune gelenı aşağı ındırıyo az önce mutfağa onun çorbasının tavuğunu haşlamaya gıttım bı döndum odaya vıtrındekı mumluk kul tablası bıblolar yerde boyu nereye yetıyosa aşağı ındırıyı bıde cısss deyincede kakaır kakaır guluyo edepsiz

ahahaha edepsize bak, anacım biz cıss denince kaçacak yer arardık, senin kız korku nedir bilmeyecek, sen misin yürüteç alan, evin içinde orası senin burası benim dönüyo ha:roflol:

afiyet olsun kızlar nasılsınız feyza gülüm ayşem merviş seher
ben kar yağarken hiç görmedim (

gönderem esar ındırı artık ne bulursa yere pat pat bıde döner guler sana kıkır kıkır

herkese afiyet olsun kızlar, sinemcim inanmıyorum canım nasıl hiç kar görmezsin yaaa vay anasını, ben ankarada dogdum büyüdüm ve karın merkezine düştüm ya tee sivasa:) bana çok uzak geliyo karı görmemek, ve bence mutlaka görmelisin, o kadar keyiflidir kiii

ay bende hıç sevmeme soğuğu bızde karın bol olduğu yyerdeyız maşallah uludağda 80 cm olmuş kar

tunaydın millet geçmişi okuyodum herkezin keyfi yerinde maşallah
hoşbulduk arkadaşlar ben pazartesi hastalandım

iyiyim sinemcim sen nasılsın
esracım dün dogum gününü kutlamaya gelemedim karnım çok agrıyordu battaniyele koltukta hep yattım durdum dogum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan taç yaptım kondumu pencerene opuyorumnanaktan

burdada kartepede baya yagmış kar öyle dediler ben görmedim daha bende yüksekte oturuyorum çarşıya yagmaz ama buraya yagar ve hemen tutar bizde keyfini çıkarırız bu senede oynarız inşalah...

feyza geçmiş olsun senin de adetin agrılı oluyo öyle mi canım yaaaa, kolay gelsin, sancıların geçmediyse az daha beklesin ev işin, kaçmıyor ya

sehercim ben kışı o kadar severim ki, valla 3 gündür keyfim yerlere göklere sıgmıyo, küçükken yataktan kalkmayınca sabahları annem camdan dısarı bakar "aaaaaa nasıl kar yağmıs" derdi, ben yataktan fırlardım:)

gecen de sabah görünce karı emre uyuyodu dersi de yoktu çıglık atıp uyandırdım

Kızlar ben geldim hepinize tünaydın hayırlı günler olsun inşallah
Kızlar ben sabah şeker yüklemesi için gittim açlık şekerim iyi çıktı ama tokluk şekeri 147 çıktı normal sınır 140 mış fazla değil ama genede yüksek. Akşam doktoruma göstercem bakalım ne diycek diyet mi verir gene mi test ister belli olacak. Haber verim dedim size. Bu arada ben de kar yağmasını yağmur yağmasını çok severim. Zonguldak ta doğdum ben oırada çok kar olur abim küçükken beni içine atardı izim çıkardı. istanbul da da baya kar gördüm severim. yağmurda yürüyüşe çıkarız eşimle çok keyifli oluyor tabi fırtına yoksa.

selam milletttttttopuyorumnanaktan
bu sıralar pek gelemiyorum malum selen kadar olmazsada bende de var bi yaramaz uyanıkken hep kucak istiyoo hala kahvaltı yapamadım yaa anlayın yanii şu anda bi yandan oğluşumu sallıyom bi yandan yazmaya çalışıyomm hee bunları niyemi anlattım biri nerelerdesin diye sormuştaaa canımmmmm:1hug:
ee sizler nasılsınız bakalımm inatçı anne ve anne adaylarımm benimm hepinizi öpüyoruzzzzzŞenizŞeniz
psğluşum yazarken uyuduu ben bi kahvaltı yapıp geleyimmmmcokacimcoookgeleyim dedim hee buralardayımm bi yere kaybolmayın sakınnnnnkaydirigubbakcemile oğluşum uyanana kadar benimsinizzzz:jeyyar::roflol::roflol:

ayşem kar gördüm ama böyle lapa lapa yağarken hiç görmedim hep yağmış haliyle gördüm
feyzaa kolay gelsin geçmiş olsun canım sana
seherr yerim cimcimeyi asıl yürümeye başladımı yandın tırmanır heryere :))
asiş canım fena çıkmamış tahlil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…