İnatla bir gün ANNE olacağım !

asişim vermez canım benımde öyleydı gerek görmedı çok sukur doktorum sanada vermez ınşallah
ayşe alperende buyusun az olacağı bellı :)

asişim vermez canım benımde öyleydı gerek görmedı çok sukur doktorum sanada vermez ınşallah
ayşe alperende buyusun az olacağı bellı :)

hıh ben kıpraşmayın dedimm zeytinim adaşım seherim geldi kahvaltı son demde ama oğluşum kıpraşıyoo ağlaması yakındırrrrrbelli kız olmazmı baksana uyku arası kahvaltı bilem edemiyommmm:roflol::roflol::roflol:

Ayşecim hoşgeldin cnm alperen pek izin vermiyo demekki anasının kendisine vakit ayırmasına ama olsun o sağlıkla büyüsünde . Zor oluyor diyo herkes ben düşünmeye başladım şimdiden hem çalışıp hem nasıl uğraşcam diye planlar yapmaya çalışıyorum kafamda
Sehercim inşallah vermez cnm ama bakalım bebek için hayırlısı neyse o olsun.
Sinemcim çok çıkmamış gözüküyor ama belki hamilelik ilerledikçe artar diye düşünebilirler gibime geliyor bakalım ne diycek akşam doktorum yazarım size.

sagol ayşecim evet üsütünce çok agrım oluyor sorma neymiş evlenince geçermiş yok dogum yapınca geçermiş boş bu laflar:roflol::roflol: sen karın keyfini çıkar bizde yagmurun sositososito
kaçmıyoda abimler gitti bugun bir hafta oldu temizlik yapmıyalı malum bir mişsafir çat kapı yaparsa kötükedihüso pis kız derler vallalaelaelaelaelae

hoşgeldin ayşecim maşallah alperenimiz seni çok seviyor yanlız bırakmıyor daha ne işte :lepi:

sagol sinemcim teşekkür ederim senin ev işlerini ne durumda bakalım

ben çarşıya gidiyorum yagmurda gezeyim geleyim bari zemuszemus
yok ya işim var incir alayımda incir kürü uygulayım dedim buay yumurtalıklar çatlasın sırnaşık şeysırnaşık şey

saraçoğluna msj yazmıstım, sogan küründen fayda görmedim ameliyat oldum, şimdi yeniden olusmasını engeller mi diye, yazmıs 4 ay kullan sogan kürünü, sonra havuc ve incir kürüne geç demiş, demek ki endometriyosizin olusumuna faydalı bu kürler...

biz geldik tabe gene kimse yok..napalım böyle idare etcez biraz...sizi özlüyorum..oğluşum çok iyi maşallah...artık sünnet ile ilgili bi problemimiz yok çok şükür...bizden haberler bu kadar..
esracım doğum günün kutlu olsun hayatım...nice uzun seneler eşin ve bebelerinle ol bitanem...
kızlar hepinizi çoook öptüm...

gunydınlar anam bu saat olmuş kımseler yok hadı benım mazeretım var asabıyız bızde sıze ne oldu kımse yok

günaydın hatunlar, dün akşam bi ara girdim gülsüm de burda, yaseminin yazısını eşine okumak için girmiş, ben de dedim hadi emreye okutayım, sonlara dogru okurken aglamaya basladım, hamilelik duygusallıgı cöktü yine bana:roflol::roflol:

günaydın kızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim bir yaramazlık yok ayşe gülsüm koçişlere okuttunuz yazıyı tepkileri nasıl oldu canlarım merak ettim şimdi
ayşecim kesin hamişlikten çok duygusal oldunopuyorumnanaktan
ayşee merviş seher nasılsınız feyza yağmurda ıslanmasaydın canım

günaydın canlarım.....esranın doğum günümüydü...iyiki doğdun esracığım mutlu yıllar...yeni yaşın inşallah anneliği hediye eder sana :))

inşallah hamişsindir canım meleğin gelmiştir göbüşüne....:Saruboceq::ecrin_bebek::hulya:

ben çarşıya gidiyorum yagmurda gezeyim geleyim bari zemuszemus
yok ya işim var incir alayımda incir kürü uygulayım dedim buay yumurtalıklar çatlasın sırnaşık şeysırnaşık şey

uygula canım çok faydalı mümkünse eşinede keçiboynuzu uygula ...ben kürü uyguladım sonra korunmayı bıraktığım ay ikiz hamile kalmıştım...olmadı ama olsun sonuçta hamilelik olmuştu (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…