sağol bidenemmmmm:1hug:ayyşe burdayız canım hadi afiyet olsun sana canım
adaaaaaş hoşgeldin, hadi aiyet olsun canımcım sana
asişim vermez canım benımde öyleydı gerek görmedı çok sukur doktorum sanada vermez ınşallah
ayşe alperende buyusun az olacağı bellı :)
gülsüm nasılsın canım
feyza geçmiş olsun senin de adetin agrılı oluyo öyle mi canım yaaaa, kolay gelsin, sancıların geçmediyse az daha beklesin ev işin, kaçmıyor ya
sehercim ben kışı o kadar severim ki, valla 3 gündür keyfim yerlere göklere sıgmıyo, küçükken yataktan kalkmayınca sabahları annem camdan dısarı bakar "aaaaaa nasıl kar yağmıs" derdi, ben yataktan fırlardım:)
gecen de sabah görünce karı emre uyuyodu dersi de yoktu çıglık atıp uyandırdım
selam milletttttttopuyorumnanaktan
bu sıralar pek gelemiyorum malum selen kadar olmazsada bende de var bi yaramaz uyanıkken hep kucak istiyoo hala kahvaltı yapamadım yaa anlayın yanii şu anda bi yandan oğluşumu sallıyom bi yandan yazmaya çalışıyomm hee bunları niyemi anlattım biri nerelerdesin diye sormuştaaa canımmmmm:1hug:
ee sizler nasılsınız bakalımm inatçı anne ve anne adaylarımm benimm hepinizi öpüyoruzzzzzŞenizŞeniz
psğluşum yazarken uyuduu ben bi kahvaltı yapıp geleyimmmmcokacimcoookgeleyim dedim hee buralardayımm bi yere kaybolmayın sakınnnnnkaydirigubbakcemile oğluşum uyanana kadar benimsinizzzz:jeyyar::roflol::roflol:
ayşem kar gördüm ama böyle lapa lapa yağarken hiç görmedim hep yağmış haliyle gördüm
feyzaa kolay gelsin geçmiş olsun canım sana
seherr yerim cimcimeyi asıl yürümeye başladımı yandın tırmanır heryere :))
asiş canım fena çıkmamış tahlil
eneee gülsüüüüm onlinesin bu saatte:roflol: napıyon hayırdır?
günaydın hatunlar, dün akşam bi ara girdim gülsüm de burda, yaseminin yazısını eşine okumak için girmiş, ben de dedim hadi emreye okutayım, sonlara dogru okurken aglamaya basladım, hamilelik duygusallıgı cöktü yine bana:roflol::roflol:
ben çarşıya gidiyorum yagmurda gezeyim geleyim bari zemuszemus
yok ya işim var incir alayımda incir kürü uygulayım dedim buay yumurtalıklar çatlasın sırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?