İnatla bir gün ANNE olacağım !

aman yok ne hamileliliği, gayet adet öncesi sendromuna girdim valla,zeytincim emre vay anasını yaaa dedi, döndü okul planı yapıyodu yapmaya devam etti sen nasılsın sinemcim keyfin nasıl?

Günaydın kızlar sabahtan yoktum bankaya gittim ancak geldim inşallah herkes iyidir.
Biz dün akşam doktora sonuçları gösterdik. Diyete falan gerek yok çok yüksek değil dedi. Sadece çok tatlı şeylerden uzak dur dedi Allah a şükür bişeyimiz yok 1 ay sonra normal kontrolüne gelebilirsin dedi. Dün bi rahat uyumuşum sormayın.

hadi gözün aydın asişim dikkat et beslenmene

edicem yasemincim tatlı şeylerden uzak durcam zaten yemiyodum pek yememeye devam edicem
Darısı hepinizin başına canlarım geçen hafta amcamın kıznın aşılama olduğunu dua etmenizi rica ettiğimi sölemiştim dün doktora gitti herşey yolunda demiş doktor pazartesi tekrar kontrolü var inşallah hamiştir ve çıkar orada 4 yıldır istiyo kız.
Allah ım isteyen tüm arkadaşlarıma bebek nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın....

merhaba kızlar nasılsınız bakmm.ben iyiyim şükür.sinem akşam ömerimin tepkisi vaayy bee allahım ne büyük dedi.

günaydınn kızlar bugün bizim evlilik yıldönümüz ben bişi alamadım kocişe ama alcam aklımda bi müsait zamanda çıkıp alcam..artık bu sene affetcek bizi elimiz boş diye:)

bugün hava güzel bendee yavaş yavaş evi temizleyim diye düşünüyorum ama dedim kızlara haber etmezsem merak ederler önce bi kk ya gireyim dedim..

kızlar bide rüyamda hep yüksek yerlere çıkıyordum tırmanıyodum ne demek acaba?

asişim geçmiş olsn oh çok sevindim çıkmamasına inan bi tane şekerli yeterdi topiğe.. cidden bazen zor oluo ağlayasım gelio gözünün önünde millet tatlıları götürürken bende çok düşkünümdür.

adaşım çok sevindm oğluşun iice iyileşmişşşşş:)))))))))))

gülsümcüm,ayşecimmm mucukssssssssssss...sizi burda görmek çoook güzel

kız gülsüm hep ben geliom sen gidiosun tesadüf olsa gerek yakalayamadım seniii yoksa küs müsün bana(

kızlar kaçtm ben gelirim gene..

Sağol ayşecim yırttık valla bu sefer
Mervecim fazla ev işi yapıp yorma kendini akşama kocişine güzel yemek yap bide hediye alırsın güzel olur ev işi ile fazla oyalanma onun sevdiği senin sevdiğin ve yiyebileceğin şeylerden yap güzel olur. Zaten son aylarına giriyon fazla temizlik yapma nisanur yorulur Bu arada tebrik ederim canım nice yılları beraber geçirmenizi dilerim( bebeğinizle)

kızlar yasemin ayşe nasılsınız ayşem dikket et canım yediklerine
merviş allah nice seneleri sağlıkla ve mutlulukla geçirtsin inş. canım gülüm nerdesin

mervecim allah bi yastıkta kocatsın, ayrıca hediye ne hediyesi alcan be, göbüşünde ya hediyen

sinemcim iyiyim canım sen nasılsın?

kız gülsüm hep ben geliom sen gidiosun tesadüf olsa gerek yakalayamadım seniii yoksa küs müsün bana(

kızlar kaçtm ben gelirim gene..

TEVAFUK TABİ CANIM. YOKSA NİYE KÜS OLAYIM HEM KÜS OLSAM MERVE SANA KÜSTÜM DERDİM kaydirigubbakcemile3

mervecım nıce mutlu yıllara canım
asişim benım dediğim çıktı bak korkulucak bışı yok

anacım az daha sıksa dişini kayganan, pazarteis sabah gelse de şu haftasonunu rahat rahat gecirsen ya...

şımaralım bebeyim sen yeter ki iste:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…