İnatla bir gün ANNE olacağım !

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım
Biz bugün doktora gittik tekrar kontrole kızım gece uyumuyor ve sanırım soğuk almış benden geçtiğini düşünüyorum zavallaım sürekli gaz çıkarıyor ve kendi gazından korkup ağlıyor doktor herşeyi iyi dedi ama kaka testi istedi ona baacak bakalım sütüme baktılar yeterli dediler ama kızım doymuyormuş doktor çok sık beslemeye çalış dedi tam doyamıyo galiba dedi.
Ben süt pompası alayım diyorum elektrikli olandan bakalım faydası olur inşallah
Kendinize iyi bakın öptüm sizi.

günaydınn kızlarrrropuyorumnanaktan
bayağıdır giremedim ama bir ajanımdanşakkıdı haberleri alıyorum arada unutuldunuz sanmayın sakınnn:1hug:
asişimm sen emzirmeye devam et birde sütü arttırıcı hem çay hemde yemekler var belki biliyorsundur zaten mesela bulgur pilavı bildiğimiz kuru soğan süt için bire bir hee birde bol bol su içeceksin canımm pompa bende kullanmıştım azramda ama arttırmak için değildi işe yararmı bilemiyorum o yüzdenn meleğimize geçmiş olsun canımm kıyamam yaaa oğluşumda hastaydı iki gündür teyzesii ilk kez böyle oldu isal kusma ama kusmasından korktu kızının korkması gibiii şimdi daha iyi Allaha şükürr inşallah testte de bişi çıkmaz canımm:1hug:
inatçı annelerim ve anne adaylarımm nasılsınızzz hepinizi öpüyouzz canlarımmmmŞenizŞeniz

sağol ayşecim alperene de geçmiş olsun
canım ben pompayı sütümü sağabilmek için aldım süt arttırıcı şeyler içiyorum zaten ama kızım mememi almıyor o yüzden elde sağıyordum şimdi makine aldım onla sağcam bu arada kaka testi temiz çıktı kızlar bizim kızın. uğraşıyoruz bakalım kırkı çıkana dek düzensiz olur diyorlar sonra düzelirmiş hayırlısı
neyse öptüm hepinizi...

ayy canım inşallah...bu ay inşallah birlikte güzel haberleri veririz...

günaydın kızlar nasılsınız ayşe asiş gizem koca haftasonu sizlerden başka kimse gelmemiş
neyse sağlık olsun hepinizi özledim görüşürüz canlarım

günaydın yasemin nasılsın canım çalışmalar nasıl gidiyo

sinemciğim iyiyim canım...çalışmalar iyi gidiyor zaten şimdiye kadar olduysa oldu canım...sen nasılsın senin çalışmalar nasıl...allah hayırlısı versin canım hakkımızda...

asiyecim iyi çıkmış sonuçlarınız çok şükür allahım iyi günler nasip etsin..
ayşecim sende iyisin paşanda iyi maşallah iyi olun ..bizde seni özledik..
sinemcim sagsalim bebeklerine kavuşursun inşallah kolay dogumlar nasip etsin allahım...

yasemin keçi boynuzu pekmezi içiyorum çok iyi geldi hem bana hem kocişe
kudurduk resmen sende dene canım feyzaam nasılsın

selam milletttttopuyorumnanaktan
kadınlar gününüz kutlu olsun efemmma.s.
inatçı annelerim ve anne adaylarım nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

merhaba arkadaşlar nasılsınız.yalnız bırakmayın topiği lütfen....kadınlar gününüz kutlu olsun.hepinizi öpüyorum.bu ay inşallah göbücükleriniz bebeklerle dolar.....

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim sizlerinde kadınlar gününüz kutlu olsun
gizemm kimse gelmeyince bende arada girip çıkıyorum tek başıma canım sıkılıyo topikte
yasemin unutma pekmezi iç canım gizem sen ve eşinde için keçi boynuzu pekmezini bayağı doping etkisi yapıyo gog.dan araştır yararlarını canım

iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum bye
feyzaa canım nasılsın esrada girmez oldu ya

tesadüfe bak canım ya bugun aldım.bi velim satıyordu.faydalarını bilmeden aldım...

günaydın kızlar
gizem canım o zaman sabah ve aşkam aç karnına bir yemek kaşığı sen ve eşin yiyin
bayağı etkii oluyo ben yumurtladım ama eşim burda yok sanrım kaçırdık zamanı hayırlısı olsun bakalım
ama sen düzenli kullan yararlarına baktın mı bir sürü vitamin var sperm sayısını ve hareketini arttırıyo
feyzaaam nasılsın canım çalışmalar ne alemde 2 gündür ölçemeyi unutuyorum ve sanırım yumurtladım da senin nasıl gidiyo çalışmaların
seher merve asiş nerdesiniz
adaşım emel doğum yaptınız mı kızlar

günaydın kzılar..sinemciğim dün aldım pekmezi ve dedğin gibi sabah akşam kullanmaya başladık şifa olsun canım hepimize :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…