İnatla bir gün ANNE olacağım !

ay seher merak ediyodum seni canım iyi olmanıza sevindim
kont. yok olsaydı arayacaktım nerdesin diye
evet topik eski günlere zor dönecek gibi sonbahar geldi topiğe savurdu bizi başka topiklere dağıldık

bıraz öyle oldu hayatım ya ama napalım canım sız evdekı halımı bı görsenız 2 haftada 2 kılo verdım selen zıllısı yuzunden

bugun başlıyacagım sinemcim inşallah bizde eskilerden kaldık kavuşuruz meleklerimize inşallah sen başladınmı
maşallah selenimize seherim
bende artık girmiyecegim arada bakar çıkarım öptüm hepinizi kendinize iyi bakın..

dün başladım canım
çalışmaya btiit adetim bide dr. gidecem ya cumadan sonra eşim perhiz yapacak pazt. yada salı dr. randevu verirse spermlerine bakacak o yüzden erken başladım tamda yumoş günlerine denk geliyo ama
hayırlısı olsun kocam 15 de gidebilirmişşş mafoldumben

gitme canım ya..ben geliyorum işte kaydirigubbakcemile3 dörte kadar çalışıyorum geldiğimde herkes çıkmış oluyor.çabuk başlamışsın çalışmalara 27 sinde olmamışmıydın...bende doktora gittim bugun.prolaktin düşmüş.artık başlayabilirsin dedi ve yumurta takibine başladık..Allahım inşallah hayırlısıyla fazla bekletmez...

merhaba kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz biraz uyku problemi ve emzirme problemi dışında sizler ne yapıyorsunuz
kız sinem kocan gene mi gidiyo neyse inşallah sperm sonuçlarıda iyi çıkarda yola devam edersiniz
doğumdan önce adlarınızı tek tek saymadım ama topikteki arkadaşlarımın hepsinin muradı olsun bebekleriolsun diye dua edip girdim inşallah kabul olur kızlar
topik eski günlerinde değil çünkü aramızdan ayrılanlar oldu doğumdan sonra gelemeyenler var inadından vazgeçenler var ama hepsi geçecek ben gebelik öncesi herşeyi buradan öğrendim tüm dertlerimi sevincimi burada paylaştım topiğin dzeleceğine inanıyoum inadmızdan vazgeçmek yok öptüm hepiniziiiii

allah razı olsun asiyecim inşallah bizde kavuşuruz bebeklerimize seninde iyi olmana sevindim asyamız öp kokla benim için..

günaydın canlarım nasılsınız gizem canım yaa bende 17:30 da çıkıyorum işten karşılaşamıyoruz
yumurtlama günlerine yetişir inş. sanırım dr. işini gelince halledecem dr. gidecem 5 gün sonra kocam gidecek bir işe yaramazki geldiğinde gitsek daha iyi olur sperm tahlilini geldiğinde yeniden tekrarlicak çünkü benim hormon testlerinide o yüzden allahım hakkımızda hayırlısını versin
gizem 5 günde bitiyo adetim benim o zaman başlıyorum çalışmaya
umarım bu ay tuttururuz seninle allahım hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin herzaman

başladım canım amin cümlemizinkini...
olsun şimdi rutin kontrol olursun gelince neden tekrar etsinsin sprem testini...

günaydın kızlar..hayırlı cumalar hepimize...rabbim şu mübarek günde yüregimizden geçenleri versin bizlere....

sinemciğim yinemi ayrılık göründü canım...sağlıkla gitsin gelsin bakalım...dr işini ihmal etme canım mutlaka git belki tedavi falan gerektiren bişeydir eşin dönene kadar halletmiş olursunuz...

kızlar günaydınnnn
ben kısmetse persembe doğuma gidiyorummmm
biraz ağırlastım artık sürekli midem bulanıyo halsizim oturamıyorum cok
rahim boyum baya kısalmıs bir hafta yatıcaksın dedi dr um
haber vereyim dedim
herkesi öptük teyzeleri
hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…