İnatla bir gün ANNE olacağım !

sinemcim iyiyiz canım daha resmini atmadı babası pc ye atsın gönderirim cnm kaçtım ben görüşürüz

dünür gözümüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah..ooooooooh kokla meleğini ne güzel kokuyordur şimdi.Canım kırkı çıkana kadar sabret bide 2 <aylık olunca düzene giriryor uykusu..sık sık yürü yoksa rahmin toplanmaz ve ağrın olur...canım öpüyorum sizi..
:1hug:

gizemmm senin adet tarihin ne zamandı canım dr. gidecektin değil mi sende inş. çok bekletmez meleklerimiz

canım adet tarihim 27 şubat.kürtajdan sonra 3 adet geçirdim.bakalım doktor ne diyecek..başlayabilecekmiyiz bilmiyorum....Allah hayırlısını versin.i,nşallah bekletmeden gelir sağlıkla meleklerimiz....

normalde bu hafta içi gidecektim gideceğim doç. bir konferansa gidiyomuş erzuruma haftaya pzts. gel dedi gitmeden arayacağım adana başkent e gidecem canım

iyi hadi bakalım sinemcim pazartesi güzel haberler verirsin inşallah..

canım geçmiş olsun gözün aydın asyamız kucagında şükür allahım analı babalı büyütsün bizi unutmadın dimi dualarınla...
öpüyorum ikinizde kendiniz iyi bakın...

canımm gözün aydın, çooook güzel sağlıklı ömürler versin Allahım,maşallah 41 kerea.s.
darısı başımıza:asigim:
kızlar hepinize kocaman öpücüklerrkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nerdesiniz topik resmen terkedilmiş seherde uğramaz oldu ne oldu hepiniz elinizi ayağınız çektiniz ben terk ediyorum topiği bu son girişim tek başıma yazmaktan bıktım
raziş asiş mervişler beyza gizem aylin feyza esra şebo yasemin ayşe aslım boddim adaşım pınar emeller görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın

günaydın kızlar..sinemciğim okadar haklısın ki canım çok çaba sarfettin topik için...sende kendine çok iyi bak canım benim güzel haberlerle buluşmak üzere...

kız nereye sinem olsun ya aradada olsa gel yaz bırakma evet bende eskisi gibi gelemiyorum kendimden haberler vermek için geliorm sadece buaralar gene rahatsızdın gastritim artmıştı ama gelip haberler almak mutlu edio bak asyamız doğmuş maşallahhh asiyecimm tek ilaç zaman inan bizde öle günler geçirdik hiç uyumadan ..rabbim yardımcın olsn

Allah tüm bebek bekleyen isteyen kardeşlerime hayırlısıyla verir inşallah.Sorunsuz hamilelikden sonra bir oğlum oldu çok şükür fakat oğluma kardeş ne yazıkki yapamıyorum.Ama ümitsizliğe kapılmayın her zaman içinizde bir umudunuz olsun.Şimdi tüm tedavi imkanları var şükürler olsun.Derdine veren Allah dermanını da veriyor.Bende tedaviye başlıyacağım yakın zamanda.Dilerim Yüce rabbim herkesin gönlüne göre verir.

aken allah gönlüne göre versin
sinemcim bu topik artık eskisi gibi olmaz ayşe ve gülsüm haklıdılar sanırım herkez bebgiyle ugraşıyor
bende artık başka topiklerdeyim daha iyi oldu çünkü burda kimse yok can sıkınıtısı
sende kendine iyi bak .. sende gel bizim topige biliyorsun adını..

kız yok ya bırakmama merak etmeyin bu topiği ama kimse gelmiyo dağıldık resmen
uğrarım arada sizlere canım
yasemin nasılsın
mervişim geçmiş olsun canım
aken allahım kimsenin yuvasını çocuksuz bırakmasın
feyzaaam nasılsın canım
topik gerilere gitmesin diye uğraşıyorum ama tek başıma ne yapacam ki koskoca topikte
seherden haber alan var mı kaçgündür yok merak ediyorum

canım gelecem ateşimi ölçmeye başladım 2 gündür okuyorum ama yorum yapmıyorum sizin topiği :1ninca: gizli takipçiyim ben
evet eskisi gibi olmicak sanırım

nasılsınız canlar
kızlar seloşum yuruyo artık ıyıcene pek rahat yok bana ondan sık gıremıyorum gercı gırsemde sınemın dediği gibi kımse olmuyo arada gırıp okuyup çıkıyorum sanırım bızım topık eskı gunlerıne kavuşamıcak artık bana öyle gelıyo (

sinemım feyzacım en kısa zamanda sizinde bebelerınız sızı bulur ınşallah ben buralardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…