Merhaba kızlar ben geldim dün girdim topiğe yazacaktım size misafir geldi. Biz eve geldik dün öğlende. iyiyiz kızımında maşallahı var iyi şükür ama sezeryan yaraları acıyo biraz hareket etmekte zorlanıyorum. Bebemde emmek istemiyo zorluyorum biraz ama inatçı biraz memeyi görünce başlıyo çığlık atmaya. haliyle uyku düzenimiz yok yarım saatte bir ayağa dikiyo bizi o kadar ağlıyo ki sesi kısıldı kızımın bakalım ilk günler düzelecek inşallah sizler nasılsınız inşallah iyisinizdir ben kaçıyorum başım çok ağrıyo uykusuzluktan ilaçta içiyorum geçmedi. öptüm sizi gene yazarım görüşürüz...
gizemmm senin adet tarihin ne zamandı canım dr. gidecektin değil mi sende inş. çok bekletmez meleklerimiz
normalde bu hafta içi gidecektim gideceğim doç. bir konferansa gidiyomuş erzuruma haftaya pzts. gel dedi gitmeden arayacağım adana başkent e gidecem canım
Merhaba kızlar ben geldim dün girdim topiğe yazacaktım size misafir geldi. Biz eve geldik dün öğlende. iyiyiz kızımında maşallahı var iyi şükür ama sezeryan yaraları acıyo biraz hareket etmekte zorlanıyorum. Bebemde emmek istemiyo zorluyorum biraz ama inatçı biraz memeyi görünce başlıyo çığlık atmaya. haliyle uyku düzenimiz yok yarım saatte bir ayağa dikiyo bizi o kadar ağlıyo ki sesi kısıldı kızımın bakalım ilk günler düzelecek inşallah sizler nasılsınız inşallah iyisinizdir ben kaçıyorum başım çok ağrıyo uykusuzluktan ilaçta içiyorum geçmedi. öptüm sizi gene yazarım görüşürüz...
günaydın kızlar nerdesiniz topik resmen terkedilmiş seherde uğramaz oldu ne oldu hepiniz elinizi ayağınız çektiniz ben terk ediyorum topiği bu son girişim tek başıma yazmaktan bıktım
raziş asiş mervişler beyza gizem aylin feyza esra şebo yasemin ayşe aslım boddim adaşım pınar emeller görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?