sinemcim ben şu ateş ölçme olayını anlmadım.ateşin yüksekken çatlamamı oluyor..döllenme olduysa ateşin düşmemesi mi gerekiyor??
şimdi adetin ilk gününden itibare sabahları yataktan kalkmadan
aynı saatte
düzenli ölçüyosun düşünce yumurtlama oluyo
yükselince de çatlamış oluyo eğer
çatladıktan sonra adet olana kadar aynı seviyede yada biraz yükselme olurda hamilesin
zaten adetten 1 gün önce bebek yoksa ateşin düşmeye başlıyoo
ben böyle biliyorumm beyzaa daha iyi biliyo benden
gizem hayırdır canım erkenden gelmişsin
sinemciğim hayır olsun canım rüyan bu ay bende bebek emzirdim rüyamda....:))
internette okumuştum yumurta çatladıktan sonra 48 saat içinde döllenmesi gerkiyormuş yani asıl önemli olan gün çatlamadan 1 gün önce çatladıktan 2 gün sonrasına kadar olan süre
haklısın canım ama ben doktor kontrolü sonucu bıraktım..yumurtlarım 2 taneydi çatlamış ikiside..zemuszemus
gizem güanydın evet canım ilk bebeğim olacak inş. olursa
birtane kürtajım var gelişmediği için kalp atışları durmuştu
aylinn kuşum nasılsın
beyzaa feyzaa esraa şebooo günaydın hepinize ben fena halda grip oldum
sabah ölçtüm ateşimi 37 çıktı
günaydın beyzaam nasılsın canım
çalışmalar ne alemde
ben gün aşırıya devam edecem ama grip olmuşum fena halde hiç halim yokk
bugün yapmayız sanırım
aylinn nasılsın
feyzaaa şebooo nerdesiniz kızlarr
gizem arada erken gelde görüşelim canım
hatunlarr ben izin aldım öğleden sonra gidiyorum eve
kendinize iyi bakın öpüldünüzz
selam kızlar nasılsınız?
şebocum inşallah 25inde güzel haberlerini alıcaz :))
liste olmasına çok sevindim süper sinem ellerine sağlık benim nisanur 21 aralıkta doğdu cnm
kızlar rabbim gönlünüze göre versin inş vesile olurda ateş ölçme ile hamile kalırsınız.
biz iyice büyüdük lakin gaz sancısı hala geçmedi:) ben ise uykusuzluğa alıştım:)
Merhaba kızlar ne güzel gene liste oluşturmuşsunuz hayırlısı ile listedeki herkes umuduna kavuşur inşallah benim asyam 27.02.2010 doğumlu beyzacım düzeltirsin güzelim
Sinemcim geçmiş olsun canım benim hastayken yapma zaten güzelim sonra bebiş sağlıksız oluyo üzülüyoruz Allah ım sağlıkla kucağına alacağın bir bebek nasip etsin güzelim
Mervecim uykusuzluğa devammış aynen bizde öle sağolsun kızım günde 1-2 saatle ayakta duruyo bizide uyutmuyo emmiyo sağıp veriyorum sormayın elimde pompa dolanıp duruyorum tam sağıyorum veriyorum altını temizliyorum uyutmaya çalışıyorum gene sütüm geliyo gene sağıyorum tam uyuycam kız mızıldanmaya başlıyo valla nasıl ayakta duruyorum şaşıryorum bazen. Neyse ne yapalım işin cilvesi bu sanırım
Beyza gizem yasemin feyza nasılsınız canlarım çalışma durumlarınız inşallah liste uğurlu gelir kızlar öptüm hepinizi ben kaçıyorum işe başlayınca sanırıöm bol görüşürüz evde kız izin vermiyo kendinize iyi bakın bol hamişli haberler verin bize. görüşürüz.
oh maşallah gizemm, ben diyorum geliyo müjdeeehihoyyythaklısın canım ama ben doktor kontrolü sonucu bıraktım..yumurtlarım 2 taneydi çatlamış ikiside..zemuszemus
sinem iyiyim canım, sen? yarın kontrolüm var kızlar dua edin bilmiyorumkismilegizem güanydın evet canım ilk bebeğim olacak inş. olursa
aylinn kuşum nasılsın
ben de günaşırı denicem canım, yumurtlama günü falan saymayı da düşünmüyorum,nasipse yakalarız.. inşallah hepimize önümüzdeki ilk ayımızda nasip olsungünaydın beyzaam nasılsın canım
çalışmalar ne alemde
bugün yapmayız sanırım
aylinn nasılsın
merveee güzel anne,nasılsın,beboş nasıl? öptüm sizi kocamanselam kızlar nasılsınız?
şebocum inşallah 25inde güzel haberlerini alıcaz :))
liste olmasına çok sevindim süper sinem ellerine sağlık benim nisanur 21 aralıkta doğdu cnm
kızlar rabbim gönlünüze göre versin inş vesile olurda ateş ölçme ile hamile kalırsınız.
biz iyice büyüdük lakin gaz sancısı hala geçmedi:) ben ise uykusuzluğa alıştım:)
asiş sizi de koccaman öptümMerhaba kızlar ne güzel gene liste oluşturmuşsunuz hayırlısı ile listedeki herkes umuduna kavuşur inşallah benim asyam 27.02.2010 doğumlu beyzacım düzeltirsin güzelim
Sinemcim geçmiş olsun canım benim hastayken yapma zaten güzelim sonra bebiş sağlıksız oluyo üzülüyoruz Allah ım sağlıkla kucağına alacağın bir bebek nasip etsin güzelim
Mervecim uykusuzluğa devammış aynen bizde öle sağolsun kızım günde 1-2 saatle ayakta duruyo bizide uyutmuyo emmiyo sağıp veriyorum sormayın elimde pompa dolanıp duruyorum tam sağıyorum veriyorum altını temizliyorum uyutmaya çalışıyorum gene sütüm geliyo gene sağıyorum tam uyuycam kız mızıldanmaya başlıyo valla nasıl ayakta duruyorum şaşıryorum bazen. Neyse ne yapalım işin cilvesi bu sanırım
Beyza gizem yasemin feyza nasılsınız canlarım çalışma durumlarınız inşallah liste uğurlu gelir kızlar öptüm hepinizi ben kaçıyorum işe başlayınca sanırıöm bol görüşürüz evde kız izin vermiyo kendinize iyi bakın bol hamişli haberler verin bize. görüşürüz.
gizem güanydın evet canım ilk bebeğim olacak inş. olursa
aylinn kuşum nasılsın
Merhaba kızlar ne güzel gene liste oluşturmuşsunuz hayırlısı ile listedeki herkes umuduna kavuşur inşallah benim asyam 27.02.2010 doğumlu beyzacım düzeltirsin güzelim
selam kızlar
oh maşallah gizemm, ben diyorum geliyo müjdeeehihoyyyt
sinem iyiyim canım, sen? yarın kontrolüm var kızlar dua edin bilmiyorumkismile
ben de günaşırı denicem canım, yumurtlama günü falan saymayı da düşünmüyorum,nasipse yakalarız.. inşallah hepimize önümüzdeki ilk ayımızda nasip olsun
merveee güzel anne,nasılsın,beboş nasıl? öptüm sizi kocaman
asiş sizi de koccaman öptüm
günaydın beyzaam nasılsın canım
çalışmalar ne alemde
bugün yapmayız sanırım
aylinn nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?